2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayni hayali paylaşıyoruz.

Kizlar sizdede òglen yemegi sorun oluyomu ara ògúnú 2 saat ònce yedim òglen yemegi canim istemiyo bi tost yapip yesem bugúnlùk olmazmi acaba
Ben öğlenleri genelde peynir ekmek karpuz tada tost yapıp yiyorum neden olmasın 2 öğün giyebiliyorum arada meyve öğlenleri de tost peynir ekmek vs. Ben çoğu kişiye göre beslenemiyirum zaten ama yapacak Bisey yok iştahsızlık çok bende

İlginçtir benim doktorum önce böyle dedi. 20li haftalarda kanaman olabilir, yatmak zorunda kalabilirsin dedi. İş yapmak, çok ayakta durmak, ilişki falan yasaktı. Ben bunlara dikkat ettim ve düzelmişti güya sonraki haftalarda. Zaten kanama falan da olmadı. Detaylı ultrasona profesöre gittim. Öyle bir şey söylemedi. Var mı Rahim ağzına yakınlık durumu diye sordum. Yok dedi. Zaten fazla da konuşmadı, maaşallah her şey güzel deyip gönderdi beni. Şimdi de cuma günü doktorum okuduklarını söyledi. Sen sezeryan mı olacaksın?

Benim önceki doğumlarım da sezaryen olduğu için sezaryen olacağım.

Aminn Allah bu gece edilen tüm dualarımızı kabul etsin insallah

Amin Kadir gecemiz mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin

Hyrli kandiller kizlar. Rabbim herseyin hyrlsini gönlünuze gire versn ins. Kimin n derdi sikintidi varsa rabbim gidersn.. su gruba bir girmiyim biseyler oluyor. exixizimm gecmis olsuj cnm .hakkinda hyrlsi olsun güzel haberler verirsn ine bize... Sizi boyle duydukc bni korku basıyor . En cok korktuğum gebelik basndan beri erkn doğum ins oyle oyle birsey ne ben ne sizler yasarsinz

N
Normalde bende 2ögún besleniyorum ama sekere dikkat ettigimden beri 6 ògûn yiyorum ara ògynler sorun degil ama ògle yemegi yemek istemiyorum

Kasilma engelleyici igne yaptilar
Su an kasilmalarim sancilarim azaldi

Etiketlemeyemedim benim hic sorunsuz gidiyordu tesadufen sordum dr a bu sancimi diye cihaza baglaninca cikti sonra kontrol edince enfeksiyon var dedi enfeksiyonla tetiklendi benim sanirim
Allah razi olsun atlaticaz bugünleri insallah

Sol el ve ayağım diğerine göre gün içinde daha çok şişiyor benimde alyans falan takamıyorum artik
Benimde sol elim çok fazla şişmişti bu sol tarafa yatmakta beni çürüttü zaten Ben gerçekten ilk gebelikte hiç öyle şişme uyuyamama falan yaşamadım yaşla alakalı herlade 11 seneden fazla fark var arada

Slm kizlar gece 3 te sancim basladi sabah hala olunca hastaneye geldik serum takildi ve antibiyitik takildi ayrıca
Dr muayene etti kasilma var acilma yok ama rahim yumuşamış dedi
Bakalim serum bitince ne dicek dua edin
Canım yaa çok geçmiş olsun. Umarım bir daha olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…