2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Atlatacaz inşallah hepimiz canım. Sıcak da etki ediyor herhalde. Kaç çıktı sancın?

Geçmiş olsun. Arkadaşlar kadir gecenizde mübarek olsun bugün cümleten hepimiz için dua edelim bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla gelsinler diye. Grupta sancılar ççoğalınca ben bi tırsaraktan dün akşamdan beri çamaşır yıkayıp ütüleyip hazırlıklara başladım.

bilmiyorum ki canım ben ilkinde 38 bitince başladım bide günde bi tane elim titreyerek yiyodum sanki mideme iner inmez doğurucam diye sanıyodum
Bemde busabah canim istedi 3 tane yesim hurmayi cok seviyorum feneldede ramazan girdi gireli yiyorum her muayeneye gittigimde doktor hersey iyi acilma yok deyince seviniyorum sanki kabahaylt islemisim gibi

Çok çok geçmiş olsun güne gelene kadar bidaha olmaz inşallah

Bemde busabah canim istedi 3 tane yesim hurmayi cok seviyorum feneldede ramazan girdi gireli yiyorum her muayeneye gittigimde doktor hersey iyi acilma yok deyince seviniyorum sanki kabahaylt islemisim gibi

Ben son 1 ay yemeye başlanmalı diye biliyorum yani 35den itibaren falan, doğumu kolaylaştırır dediler suudi arabistandan Acve hurmasi getirttim inşaallah yardımı olur

Ben bununla ilgili arastirma okudum. Gunde 6 ve daha fazla hurma yiyenlerin nornal dogumda cektikleri sanci suresi ile yemeyenlerin sanci suresini ve suni sanciya ihtiyaç duyup duymama oranlarını karsilastirmislardi. Hurma yiyenlerin hem sanci suresi az hem de kendi sancilari ile dogurma oranlari diger gruba gore belirgin farkli cikmis. Ama hurma erken dogumu tetikler diye bir sonuca varmamislardi. Yani vakti gelmeyen dogumu hurma baslatmiyor. Ustelik cok faydali. Ufaktan gunde bir kac tane yenebilir son ay artirilabilir diye düşünüyorum. Arastirmada tum hamilelik boyunca yedirmişlerdi yalniz

Ayin 21 randevum var bu konuyu hususi sorucam doktorcuguma

Peki bu yaşadığım sence olası bir durum mu? Böyle değişkenlik duydun mu hiç? Doktorum özel hastanede. Yoksa beni sezeryana ikna etmeye mi çalışıyor
Kanama sebebiyle sezaryen yapıldığını biliyorum ama kulaktan dolma Tam olarak bildiğim bir konu değil maalesef. Zaten sezaryenli olduğum için hiç konuşmadım doktorumla.

girlinred sanırım senin plasentan rahim ağzına yakın(umarım konuyu yanlış anlamamışımdır) benim bildiğim, eyer plasenta aşağıya yerleşmişse bu durumda normal doğum imkansız gibi bir şey, bir dr videosunda duymuşdum makat geliş normal doğum bile ola bilir ama plasenta rahim ağzına yerleşmişse hiç bir şekilde normal doğum olamaz.

Merhaba guzel anneler,nasilsiniz?
Biz bu hafta 30 haftalik olduk, bebegimi gormek icin 4d ultrasona gitmek istiyorum, benim yasadigim yerde cok iyi bir doktor var, 4d ultrasonu cok iyi bir de 3 tane fotograf veriyor ve cd’de ultrasonun videolarini veriyor. Sizce gitmelimiyim, bebegim nasil cok merak ediyorum?

4 boyutlu ulturasonlar cok gúzel gòsteriyo canim gidebilirsin

Reactions: D-E
Senin anesteziden kalktiginda çok agrin olmusmuydu cnm? Bazıları çok ağrılı uyandiklarini soyluyor
Ağrılı uyanmadım ama sonradan ağrım oldu çünkü benim apranax alerjim var içinde o bileşenlerin olduğu ağrı kesicileri bende kullanamıyorlar. Biraz daha düşük ağrı kesicilerle geçiriyorum o süreci. Ama ayıldıktan sonra ağrı pompası takıldı. O da güzel kesiyor ağrıyı.

Herkesin ağrı eşiği farklı ben de oldu sen de olacak, ya da sen de oldu ben de de ağrı olacak diye birşey olmaz. Allah’a emanetiz. Ağrısa da sızlasa da o böcekler ordan bir şekilde çıkacak

Epidural normal doğum hakkında bilginiz varmı peki kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…