2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım cnm agri pompasini bende duydum bayagi kesiomuş. Kim neyi olmadiysa onu merak ediyo sanırım ben epidural oldumya şimdi genel olursam nasıl olur diye meraklardayim. Gerci benim dr Mesut Bey sanki epidural & spinal taraftarı gibi gldi ama ben tekrar yapamam gibi geliyo. Spinal nasıl olur bilmiorum geçen bi arkadaş doğum ypti çok iyi geçmiş dogumu.

Evet canım durumum bu şekilde. Rahim ağzını kapatmamış ama bebekten daha aşağıda duruyormuş ve Rahim ağzına yakınmış. Beni işkillendiren bir ara düzelmiş deyip her şey normal deyip sonra yine eskiye dönmesi

Bem genel anesyezi ile oldum çok az bi ağrım vardı ama yaranın yanmasını vs ilk saatlerden itibaren hissettim tabi ilk yürüme daha sonrakiler hiç bilmedim bunu genel anesteziye mi bağlamam lazım çünkü bu kez bende epidural istiyorum

Benim arkadaşım epidural normal doğum yaptı ama kötü bir tecrübe oldu şu an anlatamayacağım malum herkes hamile Doktoruna güveniyorsan eğer onun doğrultusunda git bence.

Doktorun direk normal doğumcu geçen bir arkadasimla sohbet ettik o bence epidural normal en iyisi falan dedi oyuzden sorayim dedim birde birşey daha sorucam ben normalde kabızlık yaşadım gebelik boyunca 2 gundur falan ishal olmasamda günde 3 kere tuvalete çıkıyorum acaba antibiyotik yan etkisini bilemedim kafamı kurcalamaya başladı bu

Antibiyotik kullanıyorsan yapabilir.
Bir de Milana firuze sanırım epidural normal doğum yapmıştı. Aklına takılanları cevaplayabilir.

Benim önerim başka bir dr gözükmen. Rahim ağzini kapatmamışsa hala bir şansın olmalı bence, bebek doğum kanalna eyer yereşmişse yada yerleşe bilecek durumdasa, normal doğum olur.

Slm kizlar gece 3 te sancim basladi sabah hala olunca hastaneye geldik serum takildi ve antibiyitik takildi ayrıca
Dr muayene etti kasilma var acilma yok ama rahim yumuşamış dedi
Bakalim serum bitince ne dicek dua edin
Çok geçmiş olsun, 3 hafta daha dayansaydı bebeğin çok daha iyi olur ama yine de çok korkulacak bi haftada değil, inşallah iyi olur herşey..

Kızlar sizin de vücudunuz soyuluyo mu, denize girmişim gibi kabuk kabuk oldu hep vücudumun kimi yerleri

Epudurel normal doğum, benim için en iyi secim olduğnu düşünüyorum, 2 doğum hizli ireler diyor herkez, ilk doğumumda 6 cm acıklıkda epudural yapdırmışdım, şimdi doğum hizli irelerse 8 cm kadar dayanırsam yapdırmam, ama dayanamazsam yapdırıcam. Ben yapdırdığıma pişman değilim ama 150 lari biraz pahali acıkcasi zaten doğum dr 600 civariydi, 800 varan hastane masrafimiz oldu. Bide türkiyedeki fikatlar nasil bu kadar pahalimi, bahs etiğim hastane özel doğum hastanesiydi.

800 lari geçen sene olsan Türkiye göre iyi bir fiyat gerçi şuanda iyi görünüyor Türkiye’ye 1600 lira falan 800 lari

Bide bu Gürcistan’da anlamadığım birşey sevmediğim bir konu ultrasona başka biri bakıyor yazıyor not ediyor sonra dktra götürüyorsun bundan hiç hoşlanmıyorum istiyorum ki hem ultrasona bakıp hem dktrm olsun ilk başta kutaiside bilindik iraklı diye bir dktrm bardı ama onuda şikayet etmişler oda gitti Rusya ya

Evet oyle burda gürgüstanın her yerinde, ama bunun uzmanı olduğu için o kişi cok bir problem değil benim için sadice untrason hakında uzman olduğu için ben daha cok güveniyorum nedensa, bu arada ben türkiyedeki doğum fiyatlarnı ve epudural fiyatlarnı merak ediyordum. Senin doğum yapıcağın hastane hangisi, hangi şehirde?

Ben İstanbul’da Bahçelievler yada 500 evlerde yapıcam ama net bir ücret almadım snaırım normal 2.000 sezaryen 5.000 olabilşr en yüksek heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…