2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

N

Normalde bende 2ögún besleniyorum ama sekere dikkat ettigimden beri 6 ògûn yiyorum ara ògynler sorun degil ama ògle yemegi yemek istemiyorum

Şekeri dengelemek için neler yapıyorsun Benim sınırda çıkmıştı yükleme, mesela tatlı üstüne yoğurt yenirse yada aralarda tarçınlı süt şekeri düşürdüğünü okudum. Bana diyet vermedi doktorum kandan ölçtürdügumde ise normal çıkıyor hep. Günlük ara öğünlerde bunları yiyorum bende, ne kadar faydası oluyo tabi bilmiyorum

Valla dokyorunlada konuşulan fikri ne olucak bakalim 37 gibi karar vercez doğum şekline dedi geçen hafta turkiyede doğum fiyatları uçmuş vaziyette doğuda okadar degil ama batıya geldikçe ucuyor fiyatlar

Valla dokyorunlada konuşulan fikri ne olucak bakalim 37 gibi karar vercez doğum şekline dedi geçen hafta turkiyede doğum fiyatları uçmuş vaziyette doğuda okadar degil ama batıya geldikçe ucuyor fiyatlar
Ya gerçekten biz niye sigorta ödüyoruz ozaman diye kendimi sorguluyorum resmen şuanda

Ben sabah kahvaltimi gúzelce yapiyorum bebise faydasi olacak sekilde ara ògùnde 1 muz 1 bardak sùt iciyorum òglen ne bulirsam yiyorum ama genelde yemek yemeye calisiyorum sonraki ògúndede 3 galeta 1 dilim peynir aksamda çorba ve yemeklerden azar azar yiyorum tatliya gelince tatliyi yada ekstra meyve yedigim gún yùrùyùse cikiyorum bol su ama ramazanda dikkat edemiyorum esimle birlikte yiyeyim diye

Bende. 37 den sonra karar vermişdik, hakında en hayırlısı olur inşallah, sanırım bu hastaneler kadınlara doğurmayın demek isdiyor başka acıklaması yok, bide devlet ücretsiz sanırım doğum. Ama ordada şartlar kotu sanırım.

Kız mahşallah sen güzel düzenli yiyorsun ye tabi böyle ben yapamıyorum da

Cok gecmis olsun

Ya Yine sezeryana bir nebze fiyat yüksek tamam dicem ameliyat bir acıdan bakınca ama normal doğum 2500 3000 nedir ya
Aynen çok fazla gerçekten devlet hastanesinde düzgün davranılsa oraya verilecek parayı okuyan imkanı olmayan bir çoçuğa yardım eder İnsan gerçekten

Devlet doğum kısmı bitik vaziyette bence yatış ve doğum yapilma olayını blmiyorum ama kontrol aşamasında o hamilelere yazık bence 2 3 kişi aynı anda giriyor doktorla iletişim kurmak zaten imkansız babalar giremiyor birçok yerde kalp atışını duymak bebeği görmek bence baba icin de muhim bilmiyorum ben tercih etmiyorum oyuzden ama imkanları olamayanların şansı yok herkes özele her ay 80 100 arasi muayne ücreti veremez sistem bozuk anliyacagin

Aynen çok fazla gerçekten devlet hastanesinde düzgün davranılsa oraya verilecek parayı okuyan imkanı olmayan bir çoçuğa yardım eder İnsan gerçekten

Aynen Çok doğru diyorsun ama işte yapcak bisi yok elazigda bingölde falan dogum.ucretleri daha uygun muayne ücretleri falan eskişehirde birgün hastanede yattım 400 tl verdim pes dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…