2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

2 gúndúr benim bu cimcime gòbegimi ve cevremi cok gerdiriyo sertlestiriyo arrik nerelerini dayiyorsa allahtan agri yok bide o olsa direk acillik olurum sansi yada kasilma diye anlamiyorum

Aynen Çok doğru diyorsun ama işte yapcak bisi yok elazigda bingölde falan dogum.ucretleri daha uygun muayne ücretleri falan eskişehirde birgün hastanede yattım 400 tl verdim pes dedim
Bende şimdi arkadaş sorunca Doğum yapamam istediğim dktr arkadaşımın tanıdığı sorayım dedim sezaryen 5.000 dedi ama sana 4.500 falan yaptırız sesi sağolsun lütuf etti

Bende şimdi arkadaş sorunca Doğum yapamam istediğim dktr arkadaşımın tanıdığı sorayım dedim sezaryen 5.000 dedi ama sana 4.500 falan yaptırız sesi sağolsun lütuf etti
Kız buraya gel doğum uçak parası vs 1500tl yine tutmaz ne yapıyorlar farklı olarak onu anlamadım

Benim dogum úcreti normal olirsa 5100 sezeryan olursa 5800 tabi genel anestezi fiyatlari bunlar kabul ettik

Kız buraya gel doğum uçak parası vs 1500tl yine tutmaz ne yapıyorlar farklı olarak onu anlamadım
Ya gerçekten benimde kafamda deli sorular oldu devlet hastanesinde mi Doğum yapsam ya ben cimri biri değil hamd olsun o parada verilir ama ne gerek var yani dediğim onun yerinde yardımda bulunurum 3 aylık Askeri ücret nerdeyse hastane değil ticarethane resmen

Bak sana bugün anlatacaktım unuttum baytarda kesin sana teklif edebilir Benimki bugün bana diyorım oğlan çok Emer bırakmazsa sen emesin arrık dersen ineklere buzlu suyla yıkıyorum sanada yaparız sütün kesilir öyle diyor adam ciddi ciddi inek muamelesi yaptı yine bana

Hahahha ben razıyım ama emmesine canım ya ilki emmeyince can atıyorum bunda

Evet aslında anlamıyorum çoğunızun hittiği hastaneleri ne yapıyorlar farklı olarak

Hahaha canım ya ne kadar iyi acibademde 7000 den başlıyor paket paket kuaför falan gelen pakette varmış onlar daha uç fiyatlar

Hahaha canım ya ne kadar iyi acibademde 7000 den başlıyor paket paket kuaför falan gelen pakette varmış onlar daha uç fiyatlar
Evet bakmıştım oralarında fiyatlarınada yani tabi riskli olan yada kendini öyle güvende hissetecekelre saygı duyuyorum ama bana çok gereksiz geliyor o paralar

Paran yoksa can güvenliğin yok desene.

Canim bu diyette beni cok zorlayan tatli yani cikolata sútlú tatli cikolatali tatlilari òzellikle donrurmayi cok seviyorum bunlarida yiyorum artik son zamanlarda
Masalalh evet güzel besleniyorsun arada kaçamaklar sorun olmaz diye düşünüyorum şekerini düzenli ölçüyorsun anladığım kadarıyla, ben de bu ara dondurmayı abarttım hergun yiyorum yoksa diğer tatlılarla hiç aram Yok ama dondurmayla ciddi basım dertte. Birde benim yüklemede sınırda çıktı, şekerli gıda yemeden tok karnına olcturuyirum hastanede kandan 80-90 arası çıkıyor hep.

İzmir de de yaklaşık o fiyatlar bende 3800 vericem sezeryan yada normal farketmiyor 2 bin tl ye de var ama memnun kalmayan da çok var araştırdım baya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…