2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Devlet hastanelerinde sezeryanı asistanlar yapıyor canım. Hijyen eksik. Ben gördüğümü gördüm ya orda. İnşallah bir tek burası öyledir kalan yerler iyidir. Gerçekten çok zorlandım her gittiğimde girenin çıkanın bellisi yok. Muayenede aynı anda 3 hamile alınıyor içeri, biri oturuyor üstünü çıkarıyor diğeri sekretere bilgilerini veriyor, biri de ultrasonda dr bakıyor. Doğal olarak 60 saniye içinde oldu bittiye geliyor. Dün acildeyken doğurduğunu ıspat etmek zorunda kalıyorlardı gördüm. Yani kadını çok mecbur ettiler çatala çıkmaya, çıkamıyorum dedi kalkamıyorum ta ki sinirlendi ebe bakınca acil doğum ekibini çağırın ay sen doğuruyorsun diye bağırdı . Yani bir 15 dk daha ısrar etseydi doğurmuşsun diyecekti. Kadının gücü bitmişti. @Hunili Anne de anlattı ya nst 15-20 dk sürdüğü için aralık 30 dk sancı çıkmıyor deyip göndermişler kadını sıtma başlamasına rağmen. Nerdeyse git gel yolunda doğuracakmış özele gitmeseymiş. Bacım gözünü seveyim macera gerek yok, sağlığınız için içine sinen bir özelde doğum yap lütfen.

Bu mübarek gecede ettiğiniz kalben istediğiniz tüm dualarınız kabul olsun, Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun herkese hayırlı su gibi kolay doğumlar nasip etsin, sağlık sıhhatle Yavrularımıza kavuştursun, bebek isteyen anneleride sabırlarını mukafatlandirsin insallah. Kadir geceniz mübarek olsun. Amin.

Benimde dikiş aciması falan ilk saatlerde hissettim tabi ama dayamilmicak gibi değildi cnm. İnş saglikla kolay dogumlarimiz olur..

Haklısın canım keşke iyi bir sistem olsa Zaten ben istesem annem babam asla izin vermez artık mecbur vereceğiz sağlıkla doğarlar inşllah Allah imkanı olmayanlarada yardım etsin inşllah

Türkiyedeki fiyatları duyma bence canim :)

Amin

Amin. Kadir geceniz mübarek olsun kızlar.

Kesinlikle katılıyorum bende baştan 2. Çocuk dedim ki devlette yapıp geceyim, ama yok ezber ısı bakıp gönderiyorlar istisna olan doktorlari bisey diyemem, ben kan sulandırıcı İğne kullanıyorum Allah korusun çöm önemli hastane doktor hatta ekini. Eşim içine sinmedi korktu açıkcası, ilk doğumumu yapan doktoruma gidiyorum yine. İnsallah doğumuma da girecek

Kasilma onleyici dediler ama daha once ayni dr da 33 te doğum yapan arkadasim ziyarete geldi banada demedi biseyde ciğer geliştirici vurmuş arada dedi bilmiuom yani
Ya simdi durumunu bilemiyorum ama igneler serumlar hastanede yatis verilmesi yani risk varsa igne iyi olurdu 10-12 gun etkisi var zaten bu gunlerde dogum olmazsa 35 lere geleceksin o haftadada gerek kalmiyor. Kasilma onleyici ne verdiler sana igne disinda saatli hap aliyormusun. Benimde riskim var hatta gecen hafta igne yapilacakti ama rahim agzi boyu iyi olunca ve agrim sizim olmayinca dr bekleyelim sancin olursa yapariz hemen dedi.

Bende de damarlarda sorun var, ameliyat geçirdim bunun için iki kere. Başka ihtiyaçlardan kısıp özele veriyoruz ama sağlık için böyle olmalı ne yapalım. Kimse benim param çok da özel hastaneye vereyim diye gitmiyordur, can emanet ediyoruz sonuçta ilgisizlik yüzünden ağır sonuçlar almayalım diye gidiyoruz.

Kasilma onleyici dediler ama daha once ayni dr da 33 te doğum yapan arkadasim ziyarete geldi banada demedi biseyde ciğer geliştirici vurmuş arada dedi bilmiuom yani
Simdi normalde kasilmayi önlemek icin damar yoluyla prepar takiliyor. Devakinda nidilat, nidicart yada adalat tarzi kasilma onleyici hap veriliyor saatli sekilde. Sana yapilan igne eger 12 saat sonra tekrarlanacaksa ciger geliştiricidir diye dusundum. Acikcasi cok riskli iki donem atlattim hic kasilma için direkt igne vurmadilar.

Bende ilk gebeliğimde 2 hafta kadar hastanede kaldığım da ilk yaptıkları iğne ciğer geliştiriciydi bu haftalarımdı sonrada düzenli olarak nidilat içtim sabah akşam içiyordum ilaç saatim yaklaşınca resmen ağrılarım başlıyordu içimle kesiliyordu

Benide iki tane adalat kesmiyor bu aralar hapci oldum :) hergun bir saat one çekiyorum saati hafta ilerledikce kasilma sayisida artiyor haliyle bakalim ne olur sonumuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…