2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım unuttum sen hangisini kullanıyordun iğne ne icin kullaniyordun

Benide iki tane adalat kesmiyor bu aralar hapci oldum :) hergun bir saat one çekiyorum saati hafta ilerledikce kasilma sayisida artiyor haliyle bakalim ne olur sonumuz.
Canım tam anlatabilir misin kasılma nasıl oluyo, bende geçen hafta kasılma diyerek uyandım ama tekrarı olmadı şimdi olanlarda kasılmamı tam kestiremedim sizler böyle ilaç falan kesmiyor deyince, nasıl oluyor

Aynen banada prepar serumla adalat ilaç verdiler

Benimkine benzemez inşllaj canım hastaneden sonra 1 hafta kadar dayanabildim İnşllah seninki 1 ay daha bekler
Nasip diyorum. Beni 21. Haftada acilma baslayinca kesandaki doktor dogum yapayim diye edirneye fakulteye gonderdi birde bir parmak bal caldi agzima belki yasar şansı olur dedi. Hic serklaj falan bahsetmedi. Nesrinay86 a bu anlamda katiliyorum canimi canimin parcasini emanet ediyorum devlet bile degil paramla ozel hastane oldugu halde dogumdan baska sans vermedi bebegime. Koşarak yuregimiz agzimizda gittigimiz Edirnede kendi dr um ise hemen serklaj dedi risk var buna ragmen bile kaybedebiliriz dedi bunlar gozume bile gelmedi cunku guveniyorum kizimdada dr um oydu. Sonuc bak tam 9 hafta gecirdik :) demem o ki yitecek ekmegi varsa gelecek dunyaya ve en riskli donemlerdr gecti ben ay degilde gunu bitirme derdindeyim bugunumuze Şükür:)

Çok iyi anlıyorum seni hastaneye yattığımda da çok destek olmuştun bana rahatlatmistin 40 gün oldu benimde çok şükür hergun bugünde birgün daha geçti diye seviniyorum

Çok şükür öyle tatbiki rabbim ömür verdiyse hiç birşey engel olmuyor benim oğlum içinde küvez için hastane hastane geztik yaşamaz ciğerleri gelişmemiş dediler Doğum yaptığımda küveze bile gerek kalmadı Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşllah

Canım tam anlatabilir misin kasılma nasıl oluyo, bende geçen hafta kasılma diyerek uyandım ama tekrarı olmadı şimdi olanlarda kasılmamı tam kestiremedim sizler böyle ilaç falan kesmiyor deyince, nasıl oluyor
Beni yada bu şekilde ilac kullananlari kendinle kiyaslarsan hata yaparsin bizim bir takim mevcut sikintilarimiz varm gozlemledigim kadariylada sende azicik evhamlisin simdi ne desem sana bilemedim. Benim erken dogum riskim var rahmimde dikis var daha once dogum basladigi icin. O yuzden sizlere gore kasılma daha cok ve riskli bende. Kasildigimda canim resmen gobegimde kasilan yerde oluyor. Karnimda sanciyla beraber kubbe gibi yukselme oluyor rpeyce yamuluyor karnım sonra yavasca duzeliyor. Bu haftalarda gunde belli sayida ve aralikta kasilma normal yani gece yada gunduz birkac kez oldu diye panikleme.

Çok iyi anlıyorum seni hastaneye yattığımda da çok destek olmuştun bana rahatlatmistin 40 gün oldu benimde çok şükür hergun bugünde birgün daha geçti diye seviniyorum
Sen daha iyi durumdasin tabi haftanda benden ileride senin teselline benim ihtiyacim var asil :)))

Vallahi son iki haftaya kadar hiç evham yoktu bende, şimdi kendimi çok dinlemeye başladım Sumu geldi kasıldı mı hareket etmedimi o bu diye, öyle yaptıkça da sanki daha fazla bişeyler oluyo gibi geliyo, teşekkür ederim açıklamalar için

Camasirim ve hatta pijamam hep nemli hic suyummu acaba demedim havalar cok sicak normal diyorum. Su olsa saril saril gelmedigi surece benim anlayamayacagim haliyle sonraki kontrole kadar bebegi zora sokacak seviyeye gelmez bir anda. Kasilma desen olacak yani sureye bak pozisyon degis baska agriyan yer varmi onu gozlemle. Ama tum gunde vucudunu dinleme dinlersen strese girersin sakin olmak akisina birakmak lazim emin ol ters birsey olursa zaten anlarsin. Ben 20 hafta hep kanamam vardi ama kontrollerimde gittim hep dr a 21. Hafta ise azicik kanamaya ragmen gittim cunku her zamanki gibi gelmedi ve ogrendimki acilma baslamis. Demem o ki umursamamazlik etme ama cokta takilip ne bebegi ne kendini etkile. Zarari sana ve bebege çünkü

Aynen Çok doğru diyorsun ama işte yapcak bisi yok elazigda bingölde falan dogum.ucretleri daha uygun muayne ücretleri falan eskişehirde birgün hastanede yattım 400 tl verdim pes dedim
Elazig da medikal parki biliyorsun canim. Kadin dogum muayene 95 tl. Gecen tahlil yapalim diye ben istedim 172 tl verdim kan ve idrar tahliline. Ustune doktor idrar kulturu istedi 79 tl de sadece kulture verdim. Hastane yatia geceliği 600 tl. Normal dogum 2570 tl... buyur uygun fiyatlar

Edineye gelin konaklamasi falan 1500-1600 e hallolur temiz is :) herkes tutturabildigini opuyor diyecegim amiyane bir tabirle ama oyle resmen.

Evet aslında anlamıyorum çoğunızun hittiği hastaneleri ne yapıyorlar farklı olarak
Talep cok fazla olunca biraz talebi azaltma amacli pahali yapiyorlar bence. Bi de hastanenin temizligi yeni dogan ve yogun bakim ünitelerinin varligi imkanlari odalarinin konforu ve temizligi personelin deneyimli olmasi... tum bunlar birarada ise talep de fazla ise pahali oluyor.

2 sene once fethi beyin ücreti 60 tl idi 3 arkadaşım sezeryan oldu askeri personel indirimiyle 1000 tl vermişlerdi baya uçmuş fiyatlar desene medikal de özel hayat muayne 40 tl normal dogum 500 şuanda şükrü beyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…