2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Edineye gelin konaklamasi falan 1500-1600 e hallolur temiz is :) herkes tutturabildigini opuyor diyecegim amiyane bir tabirle ama oyle resmen.
Hastanemizde %200 e kadar ilave ucret uygulanmaktadir yaziyor her yerde. Buna ragmen hastane dolup tasiyor. Hele kadin dogum da ben 30 dk beklemeden randevuma giremiyorum mesela. Doktorum asiri yogun. Takip ettigi hasta sayisini bilmiyorum. Diyorki 95 tl yi pahali bulup gelmeyen kesim de var. Devlette olsam bir de onlar gelecek. Kadin dogumun yogunlugu azalsin diye ara ara zam yapiyorlar. Ben 80 le basladim muayeneye 1 ay icinde 95 e cikti. Temmuza kadar bir zam daha gelecekmis

2 sene once fethi beyin ücreti 60 tl idi 3 arkadaşım sezeryan oldu askeri personel indirimiyle 1000 tl vermişlerdi baya uçmuş fiyatlar desene medikal de özel hayat muayne 40 tl normal dogum 500 şuanda şükrü beyin
Ozel hayat hastanesi cok tercih edilmiyor ki canim. Elazig da ozel dendigi zaman herkes once medikale gidiyor. Hem ekip saglam her bransta hem de ameliyatlari iyi. Anadolu ve ozel hayat hastanesi bir kac doktor uzerinden hasta toplamaya calisiyor. Mesela Anadolu da Deniz Bey var sira bulamazsin ama Ayse Baz var kadin aksama kadar oturur odasinda kimse bilmez gitmez. Ozel hayatda da Sukru var baska kim var duymadim. Var olani da kacirmamak icin ucuz yapiyorlar. Ama imkan ve temizlik olarak hicbiri Medikale yetismez

Ya aslında hasta sayısının azalması acısından çok iyi çünkü doktorun ilgiside azalıyor adamlarında kafası bunalıyor insan nihayetinde ki fethi bey orada cok ünlü bir doktor bizim ilçede bile herkes onda doğum yaptı sanslisin o acidan

Kesinlikle medikal le kıyaslanamaz zaten anadoluyu hiç duymadım şükrü de doğru tedavi uyguladığı icin gidiyordum çok memnun kaldim ben ondan da hastane vasat ama dediğin gibi Sen elazığlımisin görev icabı mi oradasin

Biz de hep oyle diyoruz. Hem hastane olarak hem doktor olarak avantajliyiz ve bu imkanlar buyuksehirlerde cok daha pahalidir. Hem nispeten uygun hem de ulasim rahat ve hastane sartlari cok iyi konforlu. Kendini hem ozel hissediyorsun hem de icin rahat guvenebiliyorsun. Adami bunaltip kaciracaklar diye de korkmuyor degilim.

Her ikisi de canim. Hem Elazig liyim hem de isim burda. Bir ara Hatay dan teklif geldi ama hamileyken hic oyle aksiyonlara girmeyeyim dedim. Simdilik geri cevirdim burdayim

Ay ne güzel açıklamışın peki mesela o kubbe gibi yükseklik hareket ediyormu ?

Her ikisi de canim. Hem Elazig liyim hem de isim burda. Bir ara Hatay dan teklif geldi ama hamileyken hic oyle aksiyonlara girmeyeyim dedim. Simdilik geri cevirdim burdayim

Elazığ aşığı birisiyim resmen hayatıma yıllarca çekmişim zaten sizin oraları etrafımda hep elazığlılar vardı tayinci olarak da yakın yere geldik merkezde yasasam tabi daha güzel olur ama yinede sürekli 2 haftada gelip gidiyoruz

O zaman kasılma anlaşılmıcak bişey değil öylemi.Mesela benim gibi ilk bebeği olacak tecrubesiz biri kasılma olduğu zaman aaaa bu kasılma diyebilirmi? Yani kendini çok belli eden bişeymi?
Bazen azda olsa anlamayanlar oluyor yani hicbir sikintisi yokken nst de sanci kasilma cikanlari duydum, okudum. Ama sahsen ben ilk hamileligimdede bunun ayrimini yapabildim. Belli etti kendini. Sen hic kasilma yaşamadın mi yani ne sanslisin :)

Kızlar 30+2 yim kaç ayligim net te farklı yazıyor ya 8 ay mı 7 aylık mi of hep karıştırıyorum ama napiyim
30 hafta bittiginde tam 7 aylik oluyorsun canim. Hatta ben kendi tarihlerim ilr hazirladigim takvimi atayim. Daha evvel attim sanirim ama kaynamis olabilir. Srn kendi tarihlerine göre duzenlersin

Eklentiler

• Screenshot_20180611-014326.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 78
Bazen azda olsa anlamayanlar oluyor yani hicbir sikintisi yokken nst de sanci kasilma cikanlari duydum, okudum. Ama sahsen ben ilk hamileligimdede bunun ayrimini yapabildim. Belli etti kendini. Sen hic kasilma yaşamadın mi yani ne sanslisin :)

Valla ben vücudumda değişik bişey hissetmiyorum şimdi zorla davetiye çıkarmak gibi olmasın ama :).Bazen karnım yamuk oluyor hafif tepecik oluyor bakıyorum dokunuyorum o anda tekme yiyorum bi bakıyorumki o tepe bebeğin ayağıymış bazen karnım taş gibi oluyor nefes almakta zorlanıyorum ozamanda bir soda içip afedersin gaz boşaltınca rahatlama oluyor ve sertlik hafifliyor. Ne biliyim canım kimi kasılmayı karnın belli bölgesinde sertlik ve tepelik olarak tarif etmiş, kimide karnın bütününde nefes aldırmayacak kadar basınç ve sertlik olarak tarif etmiş. Heralde kişiye göre değişiyor kendine has bir şekli yok sanırım bu kasılmanın.

:)) Evet sanırım öyle ama onemli olan suresi sikligi ve baska eslik eden agri olup olmamasi zaten sureklilik arz ederse duramazsin her türlü hastaneye atarsin kendini o yuzden rahat ol takilma :) bir sekilde doguracagiz bu bebeleri :)

30. Hafta doluyor ve artık ben iyiden iyiye ağırlaştigimi hissediyorum çorap giymek, egilip yerden birsey almak zulüm gibi.. iki hamileliğimde en zor dönemlerim 30dan sonra, ve bu sıcaklar.. İki gecedir klima aciyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…