2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim agrilarim kasikta ve belde daha cok aksamlari kendini belli ediyor

Ondan olabilir canım ayaklarıyla tekme atınca şimdi bizim nasıl kaburgalarımız açıyorsa sennde aşağıyı tekmeleyip acıtıyor canını inşllah döner tekrar
Dimi bende oyle düşündüm doktor alakasi yoktur dedi düşmenin etkisiyle agrilarin olabilir dedi bakti kanama alani falan yok sukur ehrsey yolunda

Bende normal doğum istiyorum canım benim oğlanda daha baş aşagı deil. Nasıl ağrıların nerde ne tür bişi

Kizim hic donmedi hep makat gelisti hic rahatsiz olmadim aksine cok rahat bir hamilelik gecirdim o anlamda. Simdi oglan bas asagi ve daha cok agrim oluyor. Bence pozsiyondan degilde bizimle alakali birsey bu durum.

siz deyince bende hesapladım ilk oğlum 8 saat, 2. kızım 4 saat olunca bu kızım 2 saat oluyor yaptık hesabı bakalım tutacakmı :)
3 cude turar umarım, 2 saate doğum nede güzel olur. Eyer 2 saate doğurursan soyle irelide 3 cuyu doğurmak isdesem hatırlayıp motive olurum.

MERABA güzel anne adayları ben geldim aranıza son adet tarihim 1.11.2017 Temmuz sonu Ağustos başı diyorlar Doğum için 7 yıllık hasret sonrası kavuşucam inşallah oğluma çok heyecanlıyım ilk gebeliğim doğumu şimdilik normal diye konuşuyoruz ama ben baya korkuyorum doğumdan tamamen tecrübesizlikten kaynaklı bir korku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…