2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne olcak böyle ozaman eşimin babaannesi okadar daraltıyor ki işte türü çatin açılsın falan sınır basıyor gereksiz yorumlardan sanki keyfinden evdeyim ben

Ne olcak böyle ozaman eşimin babaannesi okadar daraltıyor ki işte türü çatin açılsın falan sınır basıyor gereksiz yorumlardan sanki keyfinden evdeyim ben
Boşver canım takma kafana doğacaklar bir şekilde güzel sancıların gelirse açılmanda rahat olur Bir gelsin ozaman belki normal olamayacak

Guzelce doktorunuzun risk altinda oldugunuz icin size istirahat verdigini anlatin, anlamak istemeyip yorumlarina devam ediyorlarsa da bence dikkate almamaya calisin. Biliyorum kolay degil ama ne kadar ustunde durursaniz o kadar siniriniz bozulacak, onlarsa anlayissiz olmaya devam edecekler.

Dikkate almamaya çalışıyorum zaten artık kalp kırıcam onada gerek yok

Kizlar eger bu benim karnin sertlesmesi kasilmaysa bugún cok sık oluyo anlamadim neden oluyo allah sonumu hayir etsin

37 di haftan bi dolsun yurursun, hem son haftalarda bi enerji geliyorki insana sanki doğumuna hazırlan diye insan şaşıyor.

benim kızında öyle valla
Ailede herkesin burnu nokta kadar ama ultrasonda koca bir burun görüyorum
En son eşimle vardığımız sonuç burun kemik ve kıkırdak olduğundan şu an büyük görünüyor, yüzü doldukça, kilo aldıkça normalleşecek. İnşallah teselli değildir bu, yoksa kime çekti bu çocuk yaaa

28+4 te 1350gr dedi dr. Olması gerektiği kadar, ne küçük ne büyük dedi. Şeker sınırda çıktığı için biraz büyümüş olabilir. Gebelik şekerinde ya da çok karbonhidratlı beslenildiğinde bebeğe geçen şeker onun insülinini çok çalıştırıyormuş. Gebelik döneminde de bebekte insülin büyüme hormonu gibi etki yaratıp bebek iri oluyormuş. Biraz karbonhidratı dengeleyip sonraki kontrollerde gözlemleyebilirsin. Söylediğin kg bence de çok abartı değil ama en doğru yorumu dr yapacaktır

Şu an tam da benim durumumdasın. Oda yapacaktım ama taşınma işimiz var, hazirandı, ağıstosa kaldı. Bir yandan evi satıp gidelim dedik. Şimdi sadece bir park yatak alma kararı verdim. Kolay toplanıp taşınan bir şey olsun sağa sola gittiğimizde de taşıyayım istiyorum. Bir de bir zaman kardeşim bizde kalmıştı bez dolap almıştım ona. Şimdi bebeğin eşyalarını da ona koyacağım.

Kizlar bebegim sali günü kontrolde bas asagiydi bugun agriLrimdan dolayi gittim doktora ters donmus sanirim dusmenin etkisiyle oldu ve agrilarim cok fazla var ama genelde aksamlari oluyor bi de normal doğum dusunuyorum biliyorsunu insallah tekrar bas asagi doner acaba su an ters durdugu icin mi bu agrilarim doktor bi sey demedi bunun hakkinda

Ondan olabilir canım ayaklarıyla tekme atınca şimdi bizim nasıl kaburgalarımız açıyorsa sennde aşağıyı tekmeleyip acıtıyor canını inşllah döner tekrar

@Ceren4444 Bende şöyle düşünüyorum yakınlaştırıyorlar yüzünün ultrason resmini alırken ondan herhalde galiba sanırsam umut ediyorum ki

Doner canım endişelenme, bebek donerken biraz ağri oluyor benimde 2 gün cok ağrım oldu ertesi sabah kalkdim hiç bişey yok dönmüşdür diye düşünüyorum, seninde baş aşağı dönmeye calışıyordur muhtemel o yuzden, ama tam neden bilemem, ağrıların ne tarz?

Kizim usg resminde sirf burundu. Karadenizliyim esim cok dalga gecti burnu sizden almis koca burunlu diye. Ama bir dogdu burnu yok neredeyse :) suan bile teyzeleri halasi falan burunsuz diyerek seviyorlar kuzuyu yuzune bir nokta kondurulmus gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…