2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Baskı bende de çok var ama büyük idrarım geliyor hemen arkasından o bebek mi değil mi anlamadım benim bebeğim baş aşagı dönmüş bu arada

Ben sordum dun gece ama bdvde bir vatandasin konusunun icinde sormusum guya buradan yazdim saniyorum :))

Arkadaslar ben her gittigimde soruyorum doktora alttarafta ve kasıklarda baski hissini normal diyo bebek agirlastigi icin diyo birde bebisler kafalarini yada sirtlarini yaslayincada olabiliyormus cok olmayan agrilara gelince makat gelis duran bebislerde kasıklarda ayri oluyormus bana suyun gelmedigi kan falan akmadigi gecmeyen agri olmadigi sùrece korkma desi bende uygulamaya calisiyorum nekadar becerebiliyorsam tabiii

Hamisler hic yükseğe uzandiginiz oluyor mu? Yani mutfak dolaplari olsun,gardiroplar olsun.illa ki uzaniyoruzdur.bazen mecbur kaliyorum.bebek plesantadan ayrilir mi gercekten

AA iyimis o zaman
Evet canım zaten anestezi uzmanı gercekden gozunden beliydi uzman olduğu, bi anestezi uzmanı olan kadın, bide erkek yardımcısı 2 kişi takdı yanı kolay bir işlem onlar için, öyle korkulacak hiç bir şey yok. Tabi eğer doğum cok hızlı ireliyorsa ve sancıların dayanılmayacak fazla değilse epuduralsızde olur, benimki biraz keyif icindi uyumak için yapdırdım, biraz uykucuyumda.

Hamisler hic yükseğe uzandiginiz oluyor mu? Yani mutfak dolaplari olsun,gardiroplar olsun.illa ki uzaniyoruzdur.bazen mecbur kaliyorum.bebek plesantadan ayrilir mi gercekten
Canım koca 9 ay bir sure uzanmadan olurmu ila uzanıyoruz boyle bir şeye neden olucağnı düşünmüyorum.

Maltofer canım bende kabızlık sorunu çok var bunu kullandığımdan beri yok kabızlığım
Bende suan ferplex fol kullaniyorum canim.doktor ferplex maltofer gibi solusyonlarin etkisinin cok az olduğunu soyluyor inatla hap veriyor bana.ama kabiz yapiyor meret

Canım koca 9 ay bir sure uzanmadan olurmu ila uzanıyoruz boyle bir şeye neden olucağnı düşünmüyorum.
Evet yaa benim mutfak dolaplarim cok yüksekte mecbur kaliyorum bazende dalginlik oluyo esniyorum.yani bebegin eşi ayrilsa Allah korusun kanama vs olur sonuçta dimi

Evet yaa benim mutfak dolaplarim cok yüksekte mecbur kaliyorum bazende dalginlik oluyo esniyorum.yani bebegin eşi ayrilsa Allah korusun kanama vs olur sonuçta dimi
Endişelenme canım boyle kücük şeylerle hiç bişey olmaz ama kendini yine cok zorlama, eyer oyle bişey olsa allah korusun his etmemen münkün değil ila bi belirti olurdu.

Canim ben amuda kalkmak disinda her hareketi yapiyorum sanırım :) evde kucuk oglum oldugu icin :)

O kvden çok oluyor altta kalma sen istemedin hasta olmayı bi kessin sesini ikincisi sen hamilesin dırdırı bıraksında seninde insan oldugunun farkına varsın Geçmiş olsun bu arada.

O kvden çok oluyor altta kalma sen istemedin hasta olmayı bi kessin sesini ikincisi sen hamilesin dırdırı bıraksında seninde insan oldugunun farkına varsın Geçmiş olsun bu arada.
Ay cok şükür kısa sürdü kaprısı canım cok sağol, sanırım isdeyerek hasta olmadığmı anladı bi mucuze oldu sanırım. Tabi bi anı bir anını tutmuyor yarın nolucak allah bilir.

Endişelenme canım boyle kücük şeylerle hiç bişey olmaz ama kendini yine cok zorlama, eyer oyle bişey olsa allah korusun his etmemen münkün değil ila bi belirti olurdu.
sagol canim benim.bu kadar basit degildir herhalde ne bilim.ama annelik iste insan endiseleniyor surekli.rabbime emanet bebislerimiz

Canim ben amuda kalkmak disinda her hareketi yapiyorum sanırım :) evde kucuk oglum oldugu icin :)
ay kiyamam yaa.agrin sizin olmuyor mu

Canim bugun sordugumu anımsayamadım ama iyi oldu etiketledigin.cok sukur cok sevindim bu habere..wintersun eve cikmis mi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…