2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim oğlumun ayakları asagıda oldugu için aynı durumdayım dr normal büyüdükçe yeri daralıyo asagı baskı oluyo dedi hele bide velet kendini gerdimi canım cekiliyo gibi.

sagol canim benim.bu kadar basit degildir herhalde ne bilim.ama annelik iste insan endiseleniyor surekli.rabbime emanet bebislerimiz

ay kiyamam yaa.agrin sizin olmuyor mu
Her gun bi yerim agriyor :) mesela. Bu hafta doguruyorum sandim :) :) yoruluyormusum onu anladim :) :)

Benim oğlumun ayakları asagıda oldugu için aynı durumdayım dr normal büyüdükçe yeri daralıyo asagı baskı oluyo dedi hele bide velet kendini gerdimi canım cekiliyo gibi.
G Gurmes canim benim bebis donmustu ayaklar asagida degil ama bnmde syni baskı ve vajinada batma var.ne olacak bilmiyrm

31.haftaya girerken benim de basladi ağrılarım, nezle oldum iki gece klimanin altinda yattigim için (yoksa hiç gece uyuyamıyorum) bacaklarim kasiklarim ozellikle dokuluyor sızlıyor,sanki 8e değil 9.aya girdim, benim için hamileligin en zor dönemi başladı, kızımda da öyleydi ama Kasım'da dogdugu için eylül-ekim Kasım havalar çok güzeldi

Deneyimli hamisler simdi benim bebis cok hareketli oluyoya genelde bunlar bebek hareketi disinda kasilma.olma ihtimali varmi nasil ayirt esicez acaba

Lohusa takımı olarak bence gecelik üstüne sabahlık olanı iyi bebişin kıyafetlerine gelince bence sade herzaman daha şık ve güzeldir tercih meselesi belki ben abartıyı sevmediğim içindir bilmiyorum.

Deneyimli hamisler simdi benim bebis cok hareketli oluyoya genelde bunlar bebek hareketi disinda kasilma.olma ihtimali varmi nasil ayirt esicez acaba

Bu sorunun cevabı hiçbir zaman net olmıcak çünkü anladığım kadarıyla kasılma denilen şeyin bir tarifi yok doktorların kasılma tarifi bile birbirlerinden farklı canım :)

Agri sizi demeyin bana da. Ben de son 1 haftadir agirlastigimi hissediyorum. Karnimin büyüdüğünü farkediyorum. Eskisi kadar uzun sureli yuruyup disarda kalamiyorum. Yuruyus seklim de degisti. Istemsiz bir sekilde bacaklar ayrik karnim dışarda yuruyorum. Vajina da baski hissini ara ara yasiyorum. Bebisin ise icerde ellemedigi organ kalmadi herhalde. Her tarafta hissediyorum onu ve daha guclu artik. Dinlenince gecen agri oldugu surece dert edinmemeye calisiyorum.
Hic agrisiz sizisiz hamilelik olmaz zaten. Bu saatten sonra yasanan yalanci sancilari kafaya takmamak lazim. Onlari yasayanlarin dogumlari da daha kolay oluyor. Mesela benim ilk hamileligimde bu kasilmalar sayesinde rahim açıklığı doguma kadar 3cm e ulasmisti bile. Eltimin hic sancisi yoktu birden suyu geldi hala sanci yoktu ve sifir aciklikla sanci bekledi. Gelmedi suni sanci verdiler oyle dogurdu. Nispeten benimki daha kolaydi diye dusunuyorum

Kızlar evde tekim esimde yok... Cnm da cok fena sıkılıyor.. bide afedersnz seyim ağrıyor vajinal bölgem . Kasilmam bi agrim olmadıgi icin pek onemesemedm doğrusu... Yarin kontrolum var zaten 11 de. İns yavrum kilo almstir yoksa atin bni denizllere...

Bir de sezeryan olsa bile kendiliginden baslayan dogum arkasina sezeryan ile hic baslamayan dogumla sezeryan arasinda fark oldugunu yazmistim size. Anne biraz dogum sancisi ceker ve bebek dogum kanalina girdikten sonra sezeryan olursa hem ciger acisindan hem de bagisiklik acisindan bebeklere faydasi oluyor diye okumustum ben. Bunu wintersun la da konustuk. Suyu gelen ve dogumu baslayan dogum kanalina giren demir bebekmis. Dogumu baslamayan berkin bebekmis. Doktoru da sancilari 5 dk da bir olana kadar beklemis sonra ameliyata almis. Dogumu baslayan demir bebek daha çabuk toparlamis ve solunum cihazina gerek kalmamis. Sezeryan olsaniz da bebeginiz icin bunu bir doktorunuza sorabilirsiniz arkadaslar. Tabi doktor acisindan daha zahmetli. Bazilari yok oyle sey diyip kestirip atabilir.. ama benim okudugum makalede oyle yaziyordu

Canım şimdiye kadar bende de hiç kasılma sancı vs olmadı, 29+5 günlüğüm bakıyorum herkeste var sanki. Olmaması da tuhaf değilmi zor bi doğum mu bekliyor beni acaba. Bu arada 20. Haftadan sonra magnezyum ve kalsiyum başlattı doktorum düzenli kullanıyorum acaba onlardan mı olmuyor kullanamsam mı

Çok mantıklı bu durum ama sezaryen yapan Dktrlar ilk bile olsa benzeşe önemsemiyorlardır bu durumu şimdi böyle anlatınca düşündüm bu Doğum yapmam istediğim kuzenlerim önerdiği çok iyi dktru kuzenim ilk gebeliğin de 38 hafta aldı bebeği sancını bekletebilirdi bunu yarın bir sorayım belki benim kuzenim çok korkak olduğu işin istememiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…