2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar doktor bebeğimin 1 hafta geriden geldiğini söyledi canım sıkıldı kaç haftalık sizce?

Canim gordugum kadariyla sen 28+ li bir haftadasin. Bebegin kafa capi bu olcuye gore bir kac gun onde gidiyor haftasiyla uyumlu yani problem yok. Kilosu ve boyu bir kac gun geriden geliyor. 28+2 ile 27+6 arasinda kac gun varki. FL/BPD orani var asagida onun %80 ustu olmasini isterler genelde. Ama cok kafaya takilacak kadar fark yok bence. Sen ve esin minyon iseniz bebek de minyon olabilir. Bebeklerim cogu 48 ile 52 arasi dogar. Saglikli olsun takiplerini aksatma problem yok diyorsa doktor gerisi butun bebeklerde ayni olacak diye bir kaide yok zaten. Moralini bozma yani

Masallah yavruna canimm saglikla grlsin kuzuucuk:) nst ten de temiz cikar insallah :) doktorunu da takdir ettim 2.de genelde daha erken sezaryene alıyorlar ama doktorun acele etmiyor bu guzel bi sey

Benim doktorum 10 gun fark olana kadar onemsemiyoruz dedi. Bu degerlere gore bir hafta geri demek icin cok erken. Ben de diyetten dolayi yememezlik ettigim donem bir hafta geriledi. Simdi daha dikkat ediyorum bakalim insallah senin gibi haftasini yakalmis olur. Yakalamasa da dert degil. Eltim kizini 3000 dogurdu 6 aylik simdi 9.5 kilo. Daha fazla kilo almasin diye dua ediyor. Onemli olan saglik kilo alinir her türlü

Benım ilk hamileliğimde 1 numara büyüdü ve kızım dogduktan tam 1 sene sonra eski numarasına döndu
Evet bir sene içinde eski haline dönüyormuş ayaklar bende o yüzden büyük ayakkabı almak istemedim çünkü yazlık ayakkabıları kışın giyemiycem boşuna duracak dolapta

Canım işte ben 28 değil 29.haftadayım bugün tam olarak 29.haftam doktor 3 hafta sonra gel tekrar bakalım dedi.Ultrasonda herşeye güzel güzel derken birden 1 hafta geriden diğince kala kaldım.

Kıyamam gerçekten çocuk olmak güzel çınarda melek annesi tatlı şey öp benim yerime stresten arada kaynayabilir kuzum ya

İkinciliği kaptırdın kız :) ama ilk dörde daha var :) valla aynen hop oturup hop kalkıyorum

Canım işte ben 28 değil 29.haftadayım bugün tam olarak 29.haftam doktor 3 hafta sonra gel tekrar bakalım dedi.Ultrasonda herşeye güzel güzel derken birden 1 hafta geriden diğince kala kaldım.
Canim 28+2 yaziyor kağıdında. 29 un icindesin evet 28 hafta bitmis ustune 2 gun gecmis. 27+5 de 28 in son gunleri zaten. Arada 3 gun falan var. Fark fazla gelmedi bana. Kordon dolanmamissa ya da kordonda kan akışında problem yoksa onemli degil bu fark. Geri geliyor dedikten sonra kordonda kan akisina bakti mi doktorun

Kızlar doktor bebeğimin 1 hafta geriden geldiğini söyledi canım sıkıldı kaç haftalık sizce?

Canım banada doktor öyle dedi adet tarihine göre hesaplandığında bebeğin gelişimi bir hafta geriden gidiyor dedi ama bu korkulacak birşey değil çünkü geç döllenme olduğu için adet tarihine göre bebeğin gelişimi tutmaya biliyor doktor bana böyle söyledi dört beş gün fark olabilir problem yok dedi bebeğin gelişimi iyise bir hafta geriden gitmesi ya da ileriden gitmesi önemli değilmiş önemli olan bebeğin sağlıklı gelismesi

Kızlar ben de doktora gittim bugün b12 ve Demir değerlerim çok düşük bu yüzden b12 için iğne yazdı bugün 31+2 yim bebeğin kilosu 1750 çıktı doktor 10 gün geride dedi kilosu için ama bakıyorum bu hafta için kilosu normal sanki

Bnm doktorum adet tarihine gore bakmiyor... Smdi 2 hafta geride. Hatta doktora bugun dedim ki her gelişimde bir gerileme soz konusu dediki sen düsuk yaptığn icin teredutlerin var dedi buna saygı duyarim cok ciddi birdey olsa biz buna mudahale ederiz dedi... Sonuçta boyle olan tek kisi biz degiliz boyle olup doguran insanlar var. Cok kafaya takip uzulme... Bn bunca yıl bu zmni bekledim keyfini çıkartmaya bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…