2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

T TubaSude canım siz hiç hastane dogum paketiyle ilgili fiyat aldinizmi daha önceki dogumunda indirim falan yaptılar mi? Bizde bugün fiyatlarla ilgili görüştük.

Bi vwrdik fitremizi oda bir evin uyesi :)) smdi bakayim dedm Googleden verilmz diyor. Biz verelim de :))) nolck sanki. Kızlar ayıptır soylemesi fasulge temizliyorum cig cig yedim yarisini :))) AliExpressden canta alacak bı arkdas vardi aldi mi gldi mi nasil :)

Amin tabiki riks var olmazmi benim oyle problemlerim olmamis doktor kontrol ederken tek ayagim cikmis ayagima eli gelince gidik almisim yukari geri cikmisim sonra derli toplu ayaklarim birlesik cikmisim tabi riks olmazmi elim kolum bir yerim takilabilirdi ama cok sukur olmamis haa benim kardesimde sezaryan olmus dogmayinca bu biraz doktorla sizin sagliginizla alakali durumlar

Aldım canım ben geldi çok güzel

Benım ilk hamileliğimde 1 numara büyüdü ve kızım dogduktan tam 1 sene sonra eski numarasına döndu

Acibadem Atakent canim Halkalida.

Biz bi fiyat aldık birbck ay önce felan ama en son gittiğiMzde zam geldi dediler bidaha gidip sormadık. Çalıstıgım kurumun az bi anlasması var o sayede biraz indirim oluyor. Özelden göndereyim dedim bize verilen fiyat listesini ama ekleyemedim dosya olarak

Vayy be memleketimin gelini :))) evet ye bol bol canim sifa olsun senin yapidanda kaynaklanir beslenmene dikkat et birde dalak kan yapar diye duymustum ama ne kadar dogru bilmiyorum
Canım dalak öyle bilindiği gibi çok kan yapmıyor , kırmızı et, çekirdekli siyah kuru üzüm, pekmez bu konuda en faydalıları

Kızlar doktor bebeğimin 1 hafta geriden geldiğini söyledi canım sıkıldı kaç haftalık sizce?

Canım ben 28+4 te muayneye gittiğimde 1200 çıktı kilosu 1 hafta geri görünüyodu..bende üzüldüm baya.çok yemek yiyemiyorum istahim çok açık değil kilo alımım fazla değil.4 hafta dikkat ettim yediğime ceviz süt balık pekmez aksam yemeginde et tavuk...32+2yken muayneye gittim geçen 2 kilo olmuş haftasıyla uyumlu çıktı.kol bacak karın baş heryer 32+2yle uyumluydu.sende bidahaki muayneye kadar sağlıklı beslen aşırıya kaçmadan bak bakalım kilosu normale dönüyo mu? 1 hafta geriden gelmesi normalmis.bana en fazla 3 kilo dogar dedi doktorum senin çok yemen bebeğin kilosunu çok etkilemez sen kilo alırsın dedi.

Banada fiyat verdiler pazarlık payı varmı diye sordum ama bi gram inmiorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…