2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

22 kasım son adet tarihim işte ben bugün hesabıma göre 29+0 olmam gerek tabi kağıtta yazılana göre kaç gün gerideyim bilmiyorum doktor 1 hafta dedi.Takip edelim 3 hafta sonra gel dedi.Kordon dolanması yok kan akışınada detaylıyı yapan doktor bakmıştı iyi demişti.Hatta detaylıyı yapan doktorda geriden geliyor demişti yani benim ta hamileliğin başından beri hep geriden geliyor.Ama bugün doktor 3 hafta sonra gel ara açılmışmı bakarız diğince korktum.

Masallah yavruna canimm saglikla grlsin kuzuucuk:) nst ten de temiz cikar insallah :) doktorunu da takdir ettim 2.de genelde daha erken sezaryene alıyorlar ama doktorun acele etmiyor bu guzel bi sey
Çok saol canim nst yede girdim sancı falan cikmadı çok şükür. Doktorum dediğin gibi bekleme taraftarı nekadar durursa okadar kar düşüncesinde doğru olanda bu tabi özel ani durumlar dışında .

Hamileligin basindan beri oyle olan cok arkadas var canim. Gec yumurtlamis olabilirsin. Sonucta haftayi ovulasyona gore degil son adet tarihine gore hesapliyorlar. Hic canını sıkma. Yapabilecegin tek sey sana ekstra kilo aldirmayacak sekilde besleyici beslenmek icin dikkat etmek. Bunu da yapiyorsan yapisal olabilir.Uzulme

Çok saol canim nst yede girdim sancı falan cikmadı çok şükür. Doktorum dediğin gibi bekleme taraftarı nekadar durursa okadar kar düşüncesinde doğru olanda bu tabi özel ani durumlar dışında .
Cok guzel cok sevindim senin adina. Insallah benim de bayramdan sonraki kontrolde nstler baslayacak. 34. Haftanin icinde olacagim insallah. Sonrasinda da iki haftada cagirir 36 dan sonra her hafta olur diye tahmin ediyorum. Oyle olunca sanki daha hizli gececek zaman... seni ne zamana cagirdi bir daha

wintersun canim nasilsin bebekler nasil
İyiyim canım bebişler de iyi yavaş yavaş toparlanıyorlar anne karnındaki gibi hızlı kilo alma yok maalesef bugün sabah öğünde 8 ml beslenmeye başladılar
Küvezden çıkabilmeleri için en az 30-35 ml tüketmeleri gerekirmiş öğünde akşam 9 u deneyecekler aynı günde 2 ml bakalım kabul edecek mi mideleri inşallah sorun çıkmaz
Sizleri takip etmeye çalışıyorum ama yetişemiyorum :))

Oyyy cnm bnm hosgeldn guzel anne. Rabbime şükürler olsun iyiler ya. Toparlalar annesi az kaldi ins eve beraber gideceğiniz günlere.

Çok saol canım. Beni 15 gün sonra tekrar çağirdi, aynen 36 dan sonra bi hafta da bi cariolardi.

İnşllah çabuk çabuk yer yer büyürler benim oğlanın ismi Alinin dermisin onlara Alinin Boğaz’ı gibi olsun sonrası biraz zor doyuyorlar ama bizde gelenek gibi birşeydir de yeni doğan zayıf birine iştahlı bir çoçuğun boğazını söylerler

Akşam ileteceğim kuzularıma
Ali nin boğazı gibi olsun boğazınız diye

Ayyy cok guldum yaa zayifa senin oglanin ismiylemi dua ediyolar:)) tuttum ben bunu

Amin canim insallah hic bir sorun olmaz kisa surede kavusursunuz ama bunada sukur hayattalar ve buyumeye devam ediyorlar Allah onlarada sanada saglik versin

Ne degisik birsey guzelmiste Aliye nazar degmesin canim :)

Aynen benim doktorum da öyle dedi.önemli olan sağlıklı olması.bebeğin bünyesi de etkiliymiş.istedigini ye bebek alcağı kadar alcak fazlası değil dedi.kilo alsin diye çok yeme dedi.bi de değerler sürekli degisiyo bi onceki muaynede basi 3 hafta onde cikmisti korktum simdi haftasiyla uyumlu dogana kadar bi ileri iki geri yuvarlana yuvarlana gitcekler galiba

Cok sukur canim beklesin bakalim pasa sunun surasinda ne kaldi guzel guzel gecirsin haftalarini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…