2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ayaklarımdan doğmuşum hemde evde şimdi diyorum anne nasıl doğurdun diye

Kilosu gayet güzel benimde 29+1 de 1550gr di ve iri bebek dedi dr. Seninkide az degil zaten bu haftalardan sonra hizlaniyor kilo alimlari. Siz boyle dedikce kizimdaki halime sukrettim hic bas asagi dönmedi makat gelisti hep ve sadece dogum oldugu gun agrim oldi acimis sanirim sana :)

Kızlar kontrolden çıktım ultrasonda hersey iyi gorunuo cok sukur nstye giricem birazdan. 33+4 günlük çıktı oglum 2.235 grm 46 buçuk santim olmuş, doktor tombik bebek olucak 3.600 yada 4 kilo doğar falan dedi :) sağlıkla dogsun inş. Bebek toplamda 2 hafta ilerde gidiomus ama bu bebeğin doğum tarihini etkilemicekmis temmuz son hafta yada 1 ağustos gibi dedi durabildigi kadar durmasını istiomuş. 39. Hafta olucak bi sorun çıkmassa dedi. Buda bizim küçük dananin resmi :))

Eklentiler

• 2018-06-13 16.05.29.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 81
Maşallah kuzucuğa gözünaydın canım

Son regli tarihin neydi canın senin

Benimki 26. Haftada yikari cikti canim seninki gibi tam degilmis yariymis ondan cikmis o cikinca bebekte cikti veled surekli ters kafasi midemde ayaklariyla idrar kesemin uzerinde plates yapiyor
Benimde tekmeler göbek üstü oluyor ancak bikini üstü yani çok aşağıya daha çok vuruyor neresi altta bir turlu cozemedim

Anladım canım benimde 4 kasım da tam ovulasyon testinde pik olduğu gündü

Hangisi canım mesajların üstünden hızlı hızlı geçiyorum mübarek 2 saat girmedimmi sayfalar üst üste birikiyor bizim gurubun maşallahı var hiç durmuyo çeneler
canım bel ağrın için yazmıştım gece çoğalıyosa 2-3 kere uyandıkça yani kalkıp koridorda yürümek iyi geliyo hiç kalkmadan deliksiz uyuyunca tüm gün ağrı oluyo

Ohh masallah kuzuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…