2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende oyle hissediyorum canim kafasi asagidayken hep asagida hissediyordum ama kafam karisti belki yukarda olanlarda asagida hissediyordur irkilince ayaklarını vuruyorsa eger diye
Kbenimkinin kafasi yukarda oldugu zaman gòbegimin ùst kisimlarinda yada yanlarda hissediyorum assafida oldugu zamanda altta hissediyorum canim

O zaman benim yavurecegimin donmus olma ihtimali yukseliyo :)
Insallah annesi. Ben kasik bolgemde kafa hareketleri ile gobek cevreme popo dayamasini da ayirt edebiliyorum. Tek tarafli yukselmeyi sanki kafasiyla yapamaz. Popoyu bir saga dayiyor bir sola. Eller de genelde kasik bolgesinde geziyor... ya da ben gozumde oyle canlandiriyor da olabilirim

Cok gecmis olsun canim. Bir kereye mahsus mu aliyorsun yoksa boyle devam edecek mi
Hamile kaldığım ilk ay iki ünite verildi bu zamana kadar geldik. Bu ay yine yerlerde olunca değerler, bir ünite daha verildi. Doğuma kadar düzelir inşallah, Sonradan gebelik olmadığı için değerler düşerse de hap kullanabilirim herhalde. Şimdi acayip bulantı yapıyor zaten yeni geçmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…