2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

+4.5 kiloyla doguma giricem kizlar sizce karnim sis kalir mi bunlari dusunmek icin zorluyorum kendimi panik olmamak icin
Spinal yapicakmis olanlar tecrübelerini yazabilir mi
Sonda acitiuomu mesela
Allah yardimcin olsun canim. Spinali bilmiyorum dogumda bana sonda takilmisti hic acimamisti sadece onu soyleyebilirim.

Kanama bitince ibadet etmeye başlıyorsun mesela 22. Gün kanama bitti ibadetlere başlıyorsun ama cinsel ilişki yok. 40 gün dolunca ilişki olabilir.

İkinciliği kaptırdın kız :) ama ilk dörde daha var :) valla aynen hop oturup hop kalkıyorum
Ayaklarıma kara sular indi. Canım çıktı. Ben bu gece 3. Olurum belki. Ama olsun iki güzel hastanede giymelik bir de hastane çıkışı giymek için beyaz uzun elbise aldım. Öbürgün fotoları yollarım LCW internette yok bu modeller. Hazırım yani Çantamı topladım bile

Sen yavaş yavaş topla acele ettirme çoçuğu

Kızlar doktor bebeğimin 1 hafta geriden geldiğini söyledi canım sıkıldı kaç haftalık sizce?

Canım benim de bir hafta geriden geliyor. Geç yumurtlama yani. Önemli olan bu rakamların düzenli artışı, yerinde saymaması. Canını hiç de sıkma. Eğer düzenli büyüyorsa boyu kilosu vs. hiç.sıkıntı değil

Manavgatta bebek yogun bakim unitesi olmadigi icin önlem amaçlı ambulansla geldik
Yarin sabah alacaklar
Suyum geldi deyince ben panik oldum canım doğum ya yolda olursa diye kafamda deli sorular oluştu su geldikten sonrada bebeği tutabildiklerini bilmiyordum çok şükür iyisin yarın yavruna sağlıkla kavuşacaksın Allahın izniyle dualarım sizinle 3. bebişimiz senden gelecek. Yarın kendine gelince haber ver kuzucugu anlat. Çenem açıldı heycan yapınca :) iyice dinlen canım yarın güzel haberini beklicez.

Bende sana yazacaktim nerelerdrsin diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…