2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayni hissiyat bende de var csnim popoyu dayiyo hem sertlesiyo orasi hem yukseliyo ellerde aşağıda ayni iste :)

Ya arkadaşlar birşey sorcam şimdi nerden aklına geldi diyeceksiniz ama bu 40 deyince aklıma geldi şimdi birkaç kişiye sordum ve okuduğum yazılar ikiye ayrılıyor bazıları ilahiyat mezunuda olan var içinde diyorlarki 40 gün sınırdır kanamanız nezaman biterse ozaman hem ibadet edebilir hemde sağlığınız elveriyorsa cinsel ilişikşde olabilir diyor bir kısmıda 40 gün boyunca ibadet ve cinsel ilşki olmuyor diyor bu konu hakkında bir bileğiniz varmı

+4.5 kiloyla doguma giricem kizlar sizce karnim sis kalir mi bunlari dusunmek icin zorluyorum kendimi panik olmamak icin
Spinal yapicakmis olanlar tecrübelerini yazabilir mi
Sonda acitiuomu mesela
Canim sonda bende takmamislardi dogumdan sonra hissizken taktilar idrar torbami bosaltip geri cikarttilar anlamadim yani aci hissi falan olmadi o yuzden :) spin yapilirken talimat veriyorlar soyle dur boyle yap diye onlara uy canim hic agri sizi olmaz Allahin izniyle ben hic hissetmedim agri falan rahat bi sekilde yapti anestezistte insallah cok kolay gecer :) masallah sana kilonda yok citir anne olacaksin

exixizimm bu arada gobek kisiden kisiye degisiyor canim benim gobegim kalmamisti dogumdan sonra herkes sasirdi emzirirken gobegim cikti mesela :) sonra o da gidiyor tabi :)
Ama ablam oyle degil cok zayif olmasina ragmen elma yutmus kurtcuk gibi gobegi var :) merak etme seninde göbek kalmaz 4.5 kilo almissin zaten toplamda 40 i cikana kadsr toparlar karnin insallah sonra korsede taktin mi tamamdır :)

Erken cnm daha. Ciğer gelişimi 34 de tamamlanıyor hurmayi 36 dan sonra tavsiye ediyorlar o da 3 değil daha fazla diye biliyorum.

+4.5 kiloyla doguma giricem kizlar sizce karnim sis kalir mi bunlari dusunmek icin zorluyorum kendimi panik olmamak icin
Spinal yapicakmis olanlar tecrübelerini yazabilir mi
Sonda acitiuomu mesela
Spinal oldum ikincide çok rahattı bende bas ağrısı yaptı biraz su ve nescafe iç bolbol. İğneyi hiç Anlamıyorsun ve ayakların cozulene kdr ameliyat agrim geçiyor. Sonda hic acimadi hasta bakicinin eline bağlı biraz o

Bende ilahiyatçıyım canım kırk sınır değil kesildiğinde ibadet edebilirsin:)

Gözün aydın canım maşallah oğluşuna

Cok gecmis olsun canim. Insallah duzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…