2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım dalak öyle bilindiği gibi çok kan yapmıyor , kırmızı et, çekirdekli siyah kuru üzüm, pekmez bu konuda en faydalıları
Benim çocuk ondan zayıf desene .
+4.5 kiloyla doguma giricem kizlar sizce karnim sis kalir mi bunlari dusunmek icin zorluyorum kendimi panik olmamak icin
Spinal yapicakmis olanlar tecrübelerini yazabilir mi
Sonda acitiuomu mesela
Sonda acıtmıyor canım. Bebişin aşağı tekmeleri daha çok acıtıyor
Karnına ya korse takarsın ya spor yaparsın tabi anında kaybolmuyor öyle lastik gibi geri gelmiyor deri ama birkaç ay içinde toparlanıyor. Benim işime korse seçeneği geliyor açıkçası hayatta spor yapmamış biri olarak. Ben 1800 gram doğmuşum biliyormusun senin paşa benden kilolu olacak hiç korkma. Bütün gün giremedim ama içimden dua ettim sana, aklımdasın duamdasın canım.

Bende sana yazacaktim nerelerdrsin diye :)
Sabah babam geldi canım. Kızımla yarın gece gidecekler. Alışveriş, eksikleri tamamlama koşuşturmasındayız. Babam da az değil, bakımına, kaliteye düşkün. Adam İtalyadan aldığı kaliteyi burada arıyor. Bir dünya marka mağazalarını gezdirdik. Sonda dedim ki siz durun benim lcw alacaklarım var )))) ayağımın altı su topladı zorla gezdim. 3.olabilirim yani. Bu gece olmasam da sabah bir tur daha atarsak 80% olurum. Neyse bunları yollayım da tam yaza hazır, sonra Allah kerim modundayım )))

Surekli akmaya devam ediyor canim ama riski yok en azindan ciger gelistirici igneler etki etsin diye bekliyorlar insallah 12 satten az kaldi

Cok cok sagolun hepiniz aile gibi olduk rahatlattiniz beni allah razi olsun
Tam bayram ustu oldu ya kuvezr alsalar bile belki bayrami bitirirler mi diyorum bakalim hersey Kartal atlasimin sagligi icin

Anneler yarını bekleyemicem kan sonucuma bakabilirmisinz? Şekeri olan anneler özellikle, sonucum normal görünüyor sanki ?

Eklentiler

• 3F1B8310-9391-4B21-B2DE-5C302311CDB4.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 53
Burda bazilari ile hic gormeden de olsa gonul bagi kurdum ve bazen kizip yazmayayim desem de merak ettiklerim yuzunden birakamiyorum burayi. Birilerinin surekli bana veya sabirsiza veya hunili anneye en cok dikkatimi cekenler bu arkadaslar, bilmis demelerinden biktim usandim. Tecrubeli anneler de cok bilmis oluyor gibisinden bir laf daha edilmisti mesela. Benim kimseye bir sey ogretmek gibi bir misyonum yok. Sadece ve sadece faydali olmak amacim. Faydalanmakta da faydalanmamakta da herkes özgür. Kimsenin şahsıni direk hedef alarak paylaşım yapilmadigi halde neden rahatsiz olunuyor anlayabilmis degilim. Bugune kadar kimseye hakaret etmedim ama bana ve tecrubeli arkadaslara kactir bilmis deniyor. Ben o kisilere hadlerini bildirmek istedim yeter artik cunki. Sen araya girmesen daha cok sevinirdim

Canım ben zaten polemiğe girmeyi sevmiyorum ama bende açıksözlü biriyimdir Senide gerçekten seviyorum daha öncede yazdığım gibi o kelime bana fazla geldi diğer arkadaşda ortaya yazmıştı sizler için söylediğini ben düşünmedim öyle görmediğim için belki sizleri Dediğim gibi sizleride bilmiş olarak görmüyorum Herbirbimizin birbirinden birşeyler öğrendiğini düşünüyorum zaten buranın amaçı bu isteyen istediği bilgiyi kendine doğru buluyorsa alır istemeyen almaz.

Nesrinay86 hasret giderniz mi babaciginla canim gozunaydin :)
İki günde gidermek mümkün değil ki oturup dertleşemedik bile. Ordan oraya koştur dur. Bir yanım da çok buruk açıkçası evlattan ayrılmak başka bir şeye benzemiyor . Anne babamı şimdi anlıyorum. Hadi ben tatile yolluyorum gidişi belli dönüşü belli, prensesler gibi bakılacağı belli. Benim ailem beni 8 ülkeye uğurladı arkamdan ağlayarak yine ağlayasım tuttu ...

Sus bak asıl ben ağlarım zaten tekim gurbette oğlumda gelmiyor havuza giriyormuş orda beyefendi sen geleceksin nasıl olsa diyor

Inan ki direk sahsima bilmis dendi. Bugun de normal dogum hakkinda baski yapildigi soylendi. Ki bu konuda normal dogumu en cok savunanlardan biri olarak mesaja cevap yazdiktan sonra da yine okumus olmamiza bilgimize laf edildi. Hayatim boyunca boyle bir muamele ile karsilasmadim. Nerdeyse 40 imiza merdiven dayadik ve boru degil doktor unvanimiz var. Bu yasa kadar hep okuduk hep arastirdik gerek merak gerekse meslek icabi. Bunu kimse itibarsizlastirmaya kalkmasin en agirindan cevabini alir. Sen ve senin gibi sevdigim arkadaslar da araya girmeyin bosverin

Ben de gözümü yumup zorla pekmez içiyorum ki bana hiç bir kuvvet içiremezdi bu sıpadan önce

Sen yavaş yavaş topla acele ettirme çoçuğu
Çember bulamadım saclarıma mesela
Mavi beyaz çiçekli olsa ne güzel olurdu ama. Oyy oyy ayaklarım inliyor.
Bugün de topikte hormonlar tavanmış . Yine öbür topikler ağustos annelerinde negatiflık çok, çok şükür biz çok iyi anlaşıyoruz diyecekler. Demiyorlar ki haftada bir sayfa ilerlesek bizden güzeli olmaz

Borjomi getirdimi baban bak yolliyim getirmediyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…