2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende aslında hemen olsun istiyorum ikisini bir arada büyüteyim diye ama sonrada kaldıramam belki diyorum Bir sağlıkla doğsunlarda yüksek ihtimalle korunmayı oluruna bırakıcam:)

Ah kuzum sen öyle deyince ben şükretmeliyim anladım. En azından eşim yanımda. Sana sarılasım var çoookkk
Oy canım çok sağol öyle söyleyerek Sarılmış gibi oldun Ali yanımda olsaydı bukadar üzülmezdim Şimdi evden görüntülü arayınca oda ağladı bende dağıldım tabi

Atlatırsın gecer gider Allahın izniyle alışverişi hazırlığı derken bi bakarsın doğum zamanı gelmiş:) neden yalnızsınki
Eşim afrin gorevinde canim.hamile oldugumu ogrendikten 10 gun sonra gitti gidiş o gidiş.bi tek 10 gunlugune izne geldi tamam.baskada yok.bu zamana kadar hep yalniz idare edebildim Allahima cok şükür ama o zaman deldi de gecti.bebegimde teselli buldum.insallah burdan sonrasida hemencecik gecer.doğuda yasiyorum.babam rahatsiz oldugu icin annemin gelme sansi yok ne yazikki.dogumda anca

Sende mi yalnizsin canim? Bende hamileligimin basindan beri yalnizim.senin esin çocuğun nerde?

Allah kolaylık versin Eşinide biran evvel sana bebeğine kavuştursun

Surekli yalniz kalmiyorsun ama diymi? İyi bari yalnizlik cok zor cunku
Yok canım genelde beraber çıkıyoruz sehayetlere ama şimdi hem gebelik ilerlediği için hemde Burdaki işlerle ilgilenmem gerekiyordu Birde diğer çoçuklarına tatile götürmesi gerekiyordu eşiminde benim de ikinci evliliklerimiz

Kizlar dunden beri devam eden gogus kafesi agrim var
Ben titrerken kendimi cok kastim diye dusunmustum ama bu spinal anestezinin yan etkisiymis
Agridan duramıyorum yatamiyorum bile uykusuzluktan bittim basina geleb bunu geçirecek birsey varmi
Tup üfletilmesi gerekiyormus sonrasinda bana kimse bisey demedi simdi ufluyorum derin derin ama yinede devam ediyor

Bu konuyu bende cok arastirmistim canim.adrenalin icermeyen anesteziyle cektirirsen bi sorun yokmus.benimde kanal tedavisi olmam gerekebilir.doktor raporuyla cektirebilirsin.ama dedigim gibi adrenalin icermeyen anestezi olmasi lazim
Canim bilgilendirdiğin icin çok teşekkürler dontorumla konuşup öyle randevu alayım bari disciden, çekilecek sanırım mecbur çünkü iki gündür agriyor ve geçirecek
Gİbi durmuyor

Canim bilgilendirdiğin icin çok teşekkürler dontorumla konuşup öyle randevu alayım bari disciden, çekilecek sanırım mecbur çünkü iki gündür agriyor ve geçirecek
Gİbi durmuyor
Rica ederim canim gecmis olsun.dis agrisi gibi pis birsey yok.doktorun muayene etsin ona gore o karar verir ne yapman gerektigine.

Ben böyle bir durumdan habersizdim canım

Spinalin yan etkisi olarak bas ve bel agrisi yasadim sadece oda bol su tuketerek kahve icerek yoluna girmisti. Simdi gogus agrisini ilk defa duydum sanki ortamin soguklugundan usuttun diyecegim ama bu sekilde bir aciklama varsa bilemedim. Kendini kas kasma ameliyathane cok soguk oluyor onu biliyorum yasadigim icin hatta ilk gun kendime gelemdim titredim surekli. Cok gecmis olsun dedigim gibi yan etkiler icinde ilk defa duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…