2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Mutlu bayramlar kızlar
Birazdan gidip bebekerime el öptürüreyim diyorum ne de olsa 13 günlük oldular kalksın sıpalar hazır ola ..:)
İyi yaparsın canım aynen koca adamlar oldular artık ayy öpebiliyosan benim yerimede kokulu kokulu öp ikisinide

Allah kavuştursun canım sağlıkla gitsin sağlıkla gelsin inşallah
Hepsi çok güzeller ve çok rahat görünüyorlar güle güle giy

Yaa canim çok duygulandım ben bende değilim sözünde beni benden aldı keşke göndermeseydin
Onun için,mantık için gitmesi iyi ama ben günlerdir herkes uyuduktan sonra ağlıyorum. Bu gece hiç uyumadan onu yanımda uyuttum öptüm öptüm kokladım ağladım. Babam da vedalaşırken bana sarıldı ağladı. Evlat gibi hiçbir şey olmuyor demek ki. Zamanla toparlanırım inşallah. Tatil bitince geliyor sonuçta diye teselli ediyorum kendimi.

Hepimize mutlu bayramlar

Kızlar ben bugun taburcu olabilirim ama oglusum 1 veya 2 gece daha burda o yuzden sut sağma makinesi önerisine ihtiyacim var avent lansinoh biliyormusunuz nasillar avent galiba en iyi otomatik olacak
Avent tekli elektrikli kullandim kizimda cekimi cok guzel tavsuye ederim canim

Anneler bebeği ters duranlar, kızım 1 haftadır popo asagida agrim sızım çok oluyor birde hareketler sanki daha az hissediyorum ters durduğundan olabilir mi?
Benim oğlumda daha asagı dönmedi bendede ağrı oluyo poposu tam asagıda deil çapraz bir şekilde duruyo ayakları asagıda bastırıp duruyo. Uzanırken kalkarken falan batıyo gibi oluyo.

Bir de 20 lik disim dünden beri ağrımaya başladı geceyi bir şekilde geçirdim , hamileyken 20lik dis çektiren varmı biz zararı olur mu sizce ?
Bu konuyu bende cok arastirmistim canim.adrenalin icermeyen anesteziyle cektirirsen bi sorun yokmus.benimde kanal tedavisi olmam gerekebilir.doktor raporuyla cektirebilirsin.ama dedigim gibi adrenalin icermeyen anestezi olmasi lazim

Allah onlara da bana da yardim etsin :) hqtta tum erkek analarina :)

Kolay gelsin kizlarrrrr bisi sormak istiyorum bunun sonucunda kac haftalik hamilelik

Eklentiler

• IMG-20180615-WA0017.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 84
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…