2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tekmeler tokatlar gerdirmeler, 1 saattir coştu sıpa nasıl yatacağımı şaşırdım en sonunda pes ettim oturdum o yeter ki sağlıklı olsun tabi ama anneye de bu kadar vurulmaz ki
Güçlendiler tabi ondan ayaklar yukarda olunca kaburgaları çok acıtıyor gerçekten bizimkinin sol tarafla hiç işi Yok sanki hep sağda

Ah seni en iyi ben anlarım bizim tabur gitmedi ama hep onun korkusunu yaşadık bu sene bizi vurmadı dış görev allah kolaylık versin

Canım Allah o zorlukları öyle bir unutturuyor ki. Unutmasa zaten kimse ikinciyi yapmazdı herhalde. Ben de zorlu hamilelik, sezeryan falan filan derken kendimi bebek isterken buldum
İnşallah canım çünkü oğlumun yalnız kalmasını hiç istemiyorum. Eşim evin tek çocugu hala kardesim olsaydı öyle olurdu böyle olurdu diyor oğlumun aynı şeyleri yasamasını hiç istemiyorum.

Bende aslında hemen olsun istiyorum ikisini bir arada büyüteyim diye ama sonrada kaldıramam belki diyorum Bir sağlıkla doğsunlarda yüksek ihtimalle korunmayı oluruna bırakıcam:)
En güzeli o galiba oluruna bırakalım en iyisi olursa bas tacı olmazsada hayırlısı deriz. Bide doğumdan hemen sonra gene hamile kalıyormuşuz :)

Allah yardımcın olsun inşallah canım kocanda gelir kavuşur beraber büyütürsünüz yavrunuzu Allah kavuştursun.

En güzeli o galiba oluruna bırakalım en iyisi olursa bas tacı olmazsada hayırlısı deriz. Bide doğumdan hemen sonra gene hamile kalıyormuşuz :)
Bunu birbuçuk sene bekledik Bu kadar zamanda gebelik testlerine verdiğim parayla bebeğim 1 senelik bezini alırdım okadar takmıştım heray o kırmızıları görünce ağlama bunalım ovulasyona yakın tekrar umut çok yıpratcı gerçekten Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin Hep dua ediyorum birbuçuk senede ne hale gelmiş tim daha uzun seneler tüp bebek süresi yaşıyan anne adaylarına allah sabır güç kuvvet hayırlı bebekler nasip etsin

Doktorlar ne diyo agrının gitmesi için illa bir çaresi vardır yardımcı olmuyorlarmı yaa

Amin Allah isteyen herkese versin inşallah. Benimde 2 sene olmadı en son aşılama yapayım dedim hormon iğnelerine başladım karnım hep iğnelerden morardı sonra doktor yeter bir sorun yokken kafana taktığın için olmuyor çocugun bu iğnelerde sağlam yumurtalıklarına zarar veriyor dedi durdurdu tedaviyi bende okadar üzüldümki kendimi saldım amann olmuyorsa olmuyor napim dedim o ay gecikmem oldu inanmaya inanmaya test yaptım çift çizgi çıktı gene inanmadım olamaz deyip bikaç test daha yaptırmıştım :) gercekten hersey kafada bitiyormuş stres hamile kalmana engelmiş. Çok şükür oğluşum sürpriz oldu mucizem.

Güçlendiler tabi ondan ayaklar yukarda olunca kaburgaları çok acıtıyor gerçekten bizimkinin sol tarafla hiç işi Yok sanki hep sağda
Benimki de ağırlıklı sağda ama bu gece haytalık vardı üzerinde heryerdeydi hayırdır inşallah

Uykusuz 4. Gecem cok kötüyüm artik 2 haftayi bulabilirmis bu gogus kafesi agrisi bas agrim da basladi ya uykusuzluk ya anesteziden kahveye dayanicam artik su kahve iceyim bakalim hafiflicek mi
Spinal olacaklar mutlaka mutlaka anesteziciniz ile konusun ta aksam başladı 12 saar sonra kadar dayanilmaz bi agri nefes alirken batiyor yatamiyorum yaslanamiyorum konuşamıyorum

Doktorlar hiçbieşey yapamıyormu canım bu agrıları çekmek zorundamısın anlamıyorum bi rahatlatsalardı seni uyuyup dinlenebilseydin

Seni çok iyi anlıyorum canım. Bende senin gibi 1.5 sene bekledim yavrumu,üstelik ben beklerken 2 de düşük yaptım çok zor bi süreçti rabbim kimseye yaşatmasn.Senin gibi her ay gebelik testi yapardım üstelik tek çizgiyi görünce morelim bozulur ama adet oluncaya kadar yapmaya devam ederdim.Adet olduğum gün inanırdım olmayışına.Bütün bunlarn ustune bide gorenler bebegin yok mu diye sorarlardi.KV. adet oldun mu diye sorardi oldum dyince yuzu duserdi artik bi bebek isteniyor kayınların soruyor derdi.Sanki benim elimde olan bi seymis gibi.Rabbim cümle isteyenlere nasip etsin.Kimseyi evladın yokluguyla sinamasin.Çünkü cok zor gercekten Bizlerede sağ salim kucağımiza almayi nasip etsin.

Canım çok geçmiş olsun kardeşimde aynı ağrıyı söylemişti geçen ay doğum yaptı ama ilk gün çok zorlanmış sonrasında azalarak geçmiş herkeste aynı etki yapmadığı için senin bünyen daha ağır karşıladı sanırım

Ben şu an 27. Haftadayım sağa yatmıyorum sadece sola yatıyorum.tabi sol tarafım uyuşmuş bir şekilde uyanıyorum.dogru mu yapıyorum acaba
Göbeğinin altına ince bir minder koy bu seni rahatlatabilir. Ben de şu an gece hep aynı tarafta uyuduysam o uyuşması yaşıyorum. Olumsuz bir durum mu bilemiyorum ama sanmıyorum yani. Minderi dene bakalım işe yarayacağını düşünüyorum. Bir de sola yatmak farz değil yani rahatsızlık veriyorsa sağa da dön arada

Bende sola yatamiyorum cunku oglum kafasini sola ayaklarini saga uzatiyor :) sag daha rahat geliyor birde elyaf yastik koyup uyuyorum

günaydın kızlar bayramınız güzel geçiyodur inş ben sürekli eksik gedik tamamlama derdine düştüm

aldığım park yatağın özelliklerini size atıyorum bi bakabilir misiniz 70 x 110 yatak mı alınır içine sizce yoksa uymaz mı şimdi almak istiyorum sabırsızlanıyorum da ikisi aynı anda gelsin diye

bide sizce visco mu pamuk mu sünger mi tercihiniz nedir

Eklentiler

• 7DB5DC0F-C129-4F9E-BACC-CCF64DF030A6.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 46
  • 32387E66-BE86-4CBA-965D-911F171EF983.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 47
  • F2313323-F52C-4BDC-A35B-8F011A08356A.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 41
  • 1E8DA441-1E23-49E8-AF03-BFB3AEBD90E2.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 49
  • BD1017DA-493E-4801-BDEC-E0DE4AA256FF.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…