2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gule gule kullansin canim benim yatak ici 60×100 ama benim oda da ancak o sigardi ondan oyle aldim yatakta visco alacagim ama kisin icine ince yuk yatakta yapacagim benim icin yun cok onemli :)

exixizimm canim bir kac gun yoktum hayirli evlat olsun insallah :) agrilarin gecer canim insallah kardesimde bol bol sade kahve icmisti kendine dikkat et ayaklarini sicak tut mutlaka gaz olursada agrin cok olur ve ayaklar usuyunce cok gaz yapar derler insallah agrin sizin gecer hemencik

Gule gule kullansin canim benim yatak ici 60×100 ama benim oda da ancak o sigardi ondan oyle aldim yatakta visco alacagim ama kisin icine ince yuk yatakta yapacagim benim icin yun cok onemli :)
siz de güle güle kullanın canım senin aldığının ne güzel ölçüsü belli viscoyu da tercih etmişsin kafan rahat darısı başıma artık çocuk doğsa yatcak yeri yok

Gunaydin canim cok uzgunum senin icin.umarim bir an once gecer agrilarin.ingiliz sitelere baktim biraz ne yapmak gerekir bu durumda diye.eger soguk alginligindan kaynaklaniyorsa bilindik nane cayi, sirta masaj vs diyorlar.bir de blasting tablet diye birsey varmis.turkcesini tam ceviremedim ama gaz cikarmaya yardimci olan birsey.belki soda limon tarzi seylerde yardimci olabilir.bir de nadiren de olsa kan pihtilasmasindan dolayi bu agri olabilirmis.onu da drlar bakip teshis tedavi etmek zorunda.okuduklarimi yazamam buraya.sadece pihtilasma olmasin diye coraplar var.onlardan giymeyi tavsiye ediyorlar.

siz de güle güle kullanın canım senin aldığının ne güzel ölçüsü belli viscoyu da tercih etmişsin kafan rahat darısı başıma artık çocuk doğsa yatcak yeri yok
Saolasin aman saglikla dogsunlar koynumuzdada yatarlar :) hersey ha deyince olmuyor malesef

Canim bilgilendirdiğin icin çok teşekkürler dontorumla konuşup öyle randevu alayım bari disciden, çekilecek sanırım mecbur çünkü iki gündür agriyor ve geçirecek
Gİbi durmuyor
Ben 5. Ay çektirmiştim ama ilk ve son 3 ay önerilmiyor deniliyor. Kadın doğumcundan da muhakkak izin al canım.. bana ağrı kesici ve antibiyotiklerle doguma kadar ilerletmeyi tercih ediyoruz son dönemde demişlerdi. Ama tabi sağlık bu belli kalıplara sokulamıyor.

Amin canım benim Biz nekadar istesekte rabbim uygun gördüğü zamanda nasip etti Allah layık gördü bizlere nasip etti Kucağımıza Almayıda nasip etsin inşllah Hayırlı evlatlar olsunlar

Canın bence pamuk daha iyi sanki

Ben de birşey sormak istiyorum size kızlar büyüyen beşiklerin ufak hali 80*140 buyumuş hali 80*180 şimdi bu beşiğe küçük 140 lık mı 180 lik mi yatak almak lazım kafamda deli sorular

Ben de birşey sormak istiyorum size kızlar büyüyen beşiklerin ufak hali 80*140 buyumuş hali 80*180 şimdi bu beşiğe küçük 140 lık mı 180 lik mi yatak almak lazım kafamda deli sorular
Bence once kucuk boyutuna gore yatak alirsin sonra buyuk boyuta gore yoksa buyuk alsan kucuk alana sigmaz :)

benim gördüklerim hep küçük haline göre almıştı canım ama madem iki kere iç yatak alıncak çok fazla masraf etme aşırı pahalı bişey alma

140 almak lazım 180 alsan zaten küçük yere sığmaz ama 140her ikisind sığacak

Bende aynı senin gibiydim kafam karışmıştı ve beşiği aldığım yerle görüştüm büyük yatak almamız gerektiğini çünkü yatağın ayak ucundaki büyüyen yerin altında boşluk olduğunu ve oraya yatağı yerleştirdiklerini söylediler dolayısıyla ben o şekilde aldım ama gelmedi beşiğimiz daha bekliyoruz sen de bi aldığın yere sor bence değişebiliyo

Doktorlar hiçbieşey yapamıyormu canım bu agrıları çekmek zorundamısın anlamıyorum bi rahatlatsalardı seni uyuyup dinlenebilseydin
Bayramada denk gelince insanlara ulasmak cok zor maalesef konustu esim simdi agri kesici vermis bu kas agrisi degil ama bakalim sivi tuketmeye decam canim

Sagol canum gazim yok cok sukur tuvalete de çıkabiliyorum sadece bu gogus agrisi cok fena

Kizlar ben karnim cikmaya basladigindan beri hep kremliyorum karnimda normalde hic catlak yok ama dún ùzerimi cikarirken aynaya baktim catlak falan varmi diye ben sok sadece karnimin alt tarafinda catlaklar var ama ben orayida kremliyorum acaba ùstlerdede olurmuki

Canım bu kesinlikle genetik bir durum dünya kremde kullansan çatlayacaksa çatlıyor sen kremler ama yinede daha az hasarla kurtulmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…