2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah razı olsun com teşekkür ederiz 3 sene çok uğraştık 2 düşük yaptim ama yüce mevlam hic ummadigim bir anda verdi mucizemizi tesekkur ederim
Hayırlı olsun Gözünüzaydın ultrasona girinde görün bebeğinizi arkadaşımında dediği gibi cinsiyetini bile öğrenebilirsiniz

Görürsün inşallah canım ilk kalp atışını dinlememiz bile dün gibi. Zaman çabuk geçiyorda son zamanlar geçmek bilmiyor.

Hamileliğin balayındasın vallahi tadını çıkar. 3 trimestrde sorunlar geri gelecek maalesef
şu 3 ayi da sag salim atlatbilseydim hayirlisiyla insallah sagolun kizlar.yalniz olmasam vakit bi sekilde gecerdi de yalniz olunca gecmek bilmedi şu 6 ay bile.hayirlisi insallah

Son üç ay en çok hangi sıkıntılar yaşanıyor tecrübe sahibi var mı
Ağırlaşıyorsun yalancı sancılar başlıyor el ve ayakların şişebiiyor eskisi gibi enerjik olmuyorusn çabuk yoruluyorsun mide yanmaları geri geliyor bebek kafasını aşağı döndüyse aşağıda baskı hissediyorsun Tansiyon şeker problemleri olabiliyor Bide uyumak zor oluyor aklıma gelenler bunlar :) Tabi herkes te hepsi olmuyor

27. Haftadayım 13 hafta dahaaaa

Son üç ay en çok hangi sıkıntılar yaşanıyor tecrübe sahibi var mı
Cok ağırımlaşdım, uyuyamıyorum, bacağımda coca koca damarlar cıkdı o ağrıyor, eğilmek artik eziyet, sağdan sola donmek cok zor, bebeğin hareketleri biraz rahatsız edici hata bende ağrılı olmaya başladı, cok az kalmanın heycanı, ve endişeleri, vs.... Ama bundan daha fazla güzelikleride var.

Allah razı olsun com teşekkür ederiz 3 sene çok uğraştık 2 düşük yaptim ama yüce mevlam hic ummadigim bir anda verdi mucizemizi tesekkur ederim
Bizimde öyle oldu 2 sene çok ugrastık ve artık pes edip olursa olur olmazsada olmaz deyip bıraktığımız ay oğluşum geldi kavuşmamızada çok az kaldı darısı başına. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın evladını. Benimde mide bulantım falan olmadı çok şükür sonuna kadarda öyle geçti 4 ve 5. aydaki aşırı kokuya hassasiyet ve iştahsızlık dışında.

Koca göbeğime bakmadan bugün topuklu giydim bayram zaten TEK’im az süsleneyim dedim ama ayaklarım çok tompiş oldu
Kız Allah seni ne etmeye şimdiye kadar giymedin bide kocan yokken süslenip topuklumu giydin çıkar bidaha giyme doğuma kadar herkes düşüp duruyo zaten sakarlaştık iyice :)

şu 3 ayi da sag salim atlatbilseydim hayirlisiyla insallah sagolun kizlar.yalniz olmasam vakit bi sekilde gecerdi de yalniz olunca gecmek bilmedi şu 6 ay bile.hayirlisi insallah
Atlatırsın gecer gider Allahın izniyle alışverişi hazırlığı derken bi bakarsın doğum zamanı gelmiş:) neden yalnızsınki

Kız Allah seni ne etmeye şimdiye kadar giymedin bide kocan yokken süslenip topuklumu giydin çıkar bidaha giyme doğuma kadar herkes düşüp duruyo zaten sakarlaştık iyice :)
Ben hep giydim canım son 1 aydın giymiyordum çok özlemiştim kocam Yok evet ama hergün işe gidiyorum düz ayakkabılarıda hiç sevmiyorum ama işte hamilelikte mecbur dktr yasakladı Yalnız kimsesiz kaldım annem babam oğlum eşim kimse Yok ama çok şükür fasulyem karnımda birtek

Kız oğluşa fasulye deme küser bak :) kıyamam canım benim biz varız ya hepsine az kaldı kavuşacaksın

Sağol canım iyiki varsınız Evet bir gitsem hayırlısıyla
Seneye 2 delikanlı oğulların olacak çok güzel yaa. Ben galiba 2. çocuktan vazgececem ama oğlumun kardesi olsunda çok istiyorum yaş geçiyo diye üst üste yaparım diyordum ama bu son dönem fena geçiyo. Senin düşüncen ne canım deiştimi

Ah kuzum sen öyle deyince ben şükretmeliyim anladım. En azından eşim yanımda. Sana sarılasım var çoookkk

Canım Allah o zorlukları öyle bir unutturuyor ki. Unutmasa zaten kimse ikinciyi yapmazdı herhalde. Ben de zorlu hamilelik, sezeryan falan filan derken kendimi bebek isterken buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…