2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bende kilo vardi herkes bana kesinlikle karninda catlak olmaz dedi benim 4. Ayda kasinti basladi krem hindistan cevizi yagi kullaniyorum.yinede oluyor olacaksa engelleyemiyorsun malesef

Uyuyabilsem eminim süt gelicek
Küçük adamim iyi daha iyi olsun da kavusslim artik

Şimdi kizlar benim bebek bezi ve biberonu falan gibi seylerim kaldi bebek bezinde prima molfiks slipey bunlar arasinda kararsizim diger arac gerec olarakta neler alacaz bakim malzemeleri olrak yani bi liste rica etsem alanlardan

Şimdi kizlar benim bebek bezi ve biberonu falan gibi seylerim kaldi bebek bezinde prima molfiks slipey bunlar arasinda kararsizim diger arac gerec olarakta neler alacaz bakim malzemeleri olrak yani bi liste rica etsem alanlardan
Bunları bende almadım canın prima bebek bezi aldım.Şampuhan bebek yapı pişik kremi tırnak makası seti küvet ve takımı bunlar geldi aklıma

Bunları bende almadım canın prima bebek bezi aldım.Şampuhan bebek yapı pişik kremi tırnak makası seti küvet ve takımı bunlar geldi aklıma
Bu konuyla alakali kafamda deli sorular olusuyo canim onlarida alip kurtulsak geriye sipalari beklemek kalacak gerci ben daha búyúk temizlik yaptiracam allah yardimcimiz olsun

Bu konuyla alakali kafamda deli sorular olusuyo canim onlarida alip kurtulsak geriye sipalari beklemek kalacak gerci ben daha búyúk temizlik yaptiracam allah yardimcimiz olsun
Benimde birtek onlar kaldı canım bide küçük beşik işte onlarıda İstanbul’da alıcam

Ah seni en iyi ben anlarım bizim tabur gitmedi ama hep onun korkusunu yaşadık bu sene bizi vurmadı dış görev allah kolaylık versin

Allah yardımcın olsun inşallah canım kocanda gelir kavuşur beraber büyütürsünüz yavrunuzu Allah kavuştursun.
Allah razi olsun kizlar.sagolun iyi dilekleriniz icin .eksik olmayin❤❤

Molfix iki ceşitini kulandim biri cok iyi biri cok kotuydu, tam isimlerini hatırlamıyorum, sleepy hiç kulanmadım, canbebe kulandim hiç memnun kalmadım, en kolay ulaşdığım memnun kaldığım prima pampers oldu, yine onu kulanıcam, yanliz ilk ay yeni doğan kulanıcam prima prmium care kulanıcam.

Arkadaslar ben simdi bi soru sormak istiyorum ama cekiniyorum komik gelebilir belki size ama,daha once gecirmis oldugum bi rahatsizlik olduğu icin ister istemez evham yaptim.kıl kurdunu bilirsiniz,cocukken yakalanirdik hani.yeni evlendigim zamanlar esimin memleketinde bi yerde et doner yemistik,ondan sonra bem cocuklugumdan itibaren hic yakalanmadigim bu rahatsizliga maalesrf yakalanmistim ve kurtulusum nerdeyse 4 5 ayi bulmustu. O gunden sonra bende kalici bi titizlik hastalığı olustu.mesela sebzeleri cok iyi yikarim disarda guvenilirligi emin olmadigim hic bi yerden birsey yemezdim.taa ki 3 gun once falan,bi yerden çiğ kofte durum suparis ettim.basiretim mi baglandi noldu oyle bi canim istediki.icine doldurmuslar tabi domatesi marulu vs..hijyenik midir yikanmis midir hic zannetmem.simdi tedirgin oldum Allah korusun ya yine yakalanirsam diye.yedikten sonra aklim basima geldi.hic hamilelik boyunca kil kurdu gecirenler var mi acaba

Canim kil kurdunu bilmem ama bir cig kòfteci olarak gelenarullari biz yikiyoruz kurutuyoruz onlarda yikiyordur çig kòftenin icine konan maruldan olmazsin gibime geliyo

Canim kil kurdunu bilmem ama bir cig kòfteci olarak gelenarullari biz yikiyoruz kurutuyoruz onlarda yikiyordur çig kòftenin icine konan maruldan olmazsin gibime geliyo
Doğuda isleyisler biraz farkli canim.birde ben bunlari cig kofte zincirlerinden biri saniyodum megerse şahısmis bunlar.mesela ahmet ustanin yeri gibi gibi

Ben prima premium care aldım canım 108 adet olan kutudan. Tarak seti (tüy kadar saçları var deme, yumuşak tarakla taranmazsa saç dibindeki ölü derilerle yumuşak saçlar düğüm gibi olabiliyor), tek kullanımlık alt açma-şuanda ebebekte indirimde. Geri kalanını Gazelim söyledi zaten. Bir de bebek için kulak temizleme çöpü.

Doğuda isleyisler biraz farkli canim.birde ben bunlari cig kofte zincirlerinden biri saniyodum megerse şahısmis bunlar.mesela ahmet ustanin yeri gibi gibi
Anladim canim bende bilindik bi markanin bayisiyim 6 sene oldu ama sizin orda varmi bilmem eger varsa ordan alabilirsin gerci kendi hijjenleride ònemli

T
Tesekktr ederim canim alt acma ben yapmistim kendim ama tek kullanimlikta alacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…