2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim gördüklerim hep küçük haline göre almıştı canım ama madem iki kere iç yatak alıncak çok fazla masraf etme aşırı pahalı bişey alma
Bir de ilk başta yaysız sert yatak diyorlar buyuyunce yaylı normal bizim yataklar diyorlar omurga gelişimi açısından o yuzden ilk başta küçük sonra uygun buyuk yatak mı mantıklı olucak acaba

Aynen o boşluk kafa karıştırdı zaten. Sadece ilk başta sert yatak sonra ortopedik yatağa geçilmesi gibi düşünce beni benden alıyor. Ama getirdiklerinde ya da arar sorarım artık. Teşekkür ederim bu arada

Aynen o boşluk kafa karıştırdı zaten. Sadece ilk başta sert yatak sonra ortopedik yatağa geçilmesi gibi düşünce beni benden alıyor. Ama getirdiklerinde ya da arar sorarım artık. Teşekkür ederim bu arada
Rica ederim ne demek. Bu arada ben ortopedik yatak aldım içine çünkü büyüyen beşiği ilerleyen zamanlarda kullanmaya başlıcaz ilk zamanlar için yanımıza alacağımız sepet beşiğin içinde de sünger yatak var zaten. Bana biraz ince geldi altına bi battaniye koyup biraz daha yükselttim.

Merhaba, lansinoh sağma makinası elekrikli-tekli olanı düşünüyorum ben de. Çekiş gücü vs. nasıl? Avent'in tekli sağma makinası ile 100 TL fark var ve açıkcası vermek istemiyorum aradaki farkı.

T

Tesekktr ederim canim alt acma ben yapmistim kendim ama tek kullanimlikta alacam
Maşallah eline sağlık canım. Ben bir tane kendim almıştım bir tane de bayramda görümcem aldı pofuduk süslü. Su geçirmesin ıslanmasın diye üstüne de tek kullanılan sereyim diyorum. Çiş yaparsa değiştirirken diye. Gereksiz masrafmı sence?

Ben fikrimi söyleyim canım bence gereksiz makine atıp yıkıyabilceğin birşeydir muhtemelen

Yok canim bence gereksiz degil bende bir tane gezmelere giderken súsly alacam birde kullan aylardan alirim kendi yaptigimida evde kullanirim diye dúsûnûyorum

Sagol canum gazim yok cok sukur tuvalete de çıkabiliyorum sadece bu gogus agrisi cok fena
Cnm çok geçmiş olsun belli bi süre geçmeden o agrilar gecmio, bnde epidural olmuştum benimde sırt boyun ve bas agrim 20 gün sonra gecti acilde serum lar yedm banamisin demedi boynumu oynatamiodum bendede böyle bi etki oldu. Seni duyunca aklım iyice genel anesteziye kaydı spinal epidural doguma tekrar cesaret edemiyorum :/

Bende spinal istiyorumdum Sezaryen olursam ama bende korktum etrafındakilerde hep genel ol diyor

Bir de ilk başta yaysız sert yatak diyorlar buyuyunce yaylı normal bizim yataklar diyorlar omurga gelişimi açısından o yuzden ilk başta küçük sonra uygun buyuk yatak mı mantıklı olucak acaba
canım zaten park yatak için yaylı satmıyolar 5-10 cm enli ince bişeyler var seçenek olarak

Kızlar ben bisi sormak istiyorum hamileyim yeni fakat bugün bi kaç kere kahverengi lekelenmem oldu bebeğine bisi olurmu yardımcı olurmusunuz

Bende spinal istiyorumdum Sezaryen olursam ama bende korktum etrafındakilerde hep genel ol diyor
Genel anesteziden çıkıp bu tür agrilar yaşayan hiç duymadım ama epidural yada spinal olup farklı ağrılar yaşayan çok duydum bende dahil. Genel anestezide dikiş agrisi yada narkozdan sacmalayarak uyanmak gibi şeyler duydum sadece.hepimiz için en hayırlısı en agrisizi olsun cnm bı şekilde ağrı sızı çekicez en azindan en hafif şekliyle atlatalim

Amin inşllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…