Arkadaşlar Merhaba
Ben bugun bayram ziyareti için 3 saatlik yolculuk yaptım ve arabayi ben kullandım. Daha sonra donus yolundayken bir anda karar verip 100 km daha gidip Samsun'daki görümceme sürpriz yaptık. Beboşun hareketlerini uzun süre hissedemeyince acile geldim. Nst ultrason vs derken beboşun suyu azalmış dediler. Serum verdiler. Kalp atışları daha düzenli hale geldi ve suyu da arttı dediler. Sonra ultrason sonuçları ve nst sonuçları değerlendirilmek üzere başka bir hocaya gösterildi.
Bana pat diye bu işin sonu sezaryen olabilir sizi yatiracagiz dediler. Ve ben şu anda başka bir şehirde kadın doğumda yatıyorum.
Kendi doktorumu aradım. Serumla su artisi olmaz. İçin rahat olsun. Yatisini yaptır. Ciğer gelistiriciyi de vursunlar büyük bir ihtimalle seni yarın taburcu edecekler dedi. Sen dinlenmene bak dedi. Doktoruma olan güvenim sonsuz.
Ben bu şehirde doğum yapacagima inanmıyorum hani olur da beboş dogarsa dualarinizi bekliyorum.
Bu arada grupta üçüncü anne olacağım aklımın ucundan gecmezdi ve hala geçmiyor da