- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- 158
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #47.141
O an akintini takip etsene bakalim gervkren mı akiyor sana mi oyle geliyor.baski bndede cok..bebek hareket ettikce artiyor adeta altim yirtiliyorBende pazartesi tekrar dktra gidicem çünkü gözlü hareket edince aşağı baskı yapıyor o onda sanki akıntı sızıntı geliyor gibi
Çok az geliyor akıntı ama zaten enfeksiyonum var fitilde kullanıyorum Türkiye olmak vardı İple çekiyorım gelmeyiO an akintini takip etsene bakalim gervkren mı akiyor sana mi oyle geliyor.baski bndede cok..bebek hareket ettikce artiyor adeta altim yirtiliyor
Arkadaşlar Merhaba
Ben bugun bayram ziyareti için 3 saatlik yolculuk yaptım ve arabayi ben kullandım. Daha sonra donus yolundayken bir anda karar verip 100 km daha gidip Samsun'daki görümceme sürpriz yaptık. Beboşun hareketlerini uzun süre hissedemeyince acile geldim. Nst ultrason vs derken beboşun suyu azalmış dediler. Serum verdiler. Kalp atışları daha düzenli hale geldi ve suyu da arttı dediler. Sonra ultrason sonuçları ve nst sonuçları değerlendirilmek üzere başka bir hocaya gösterildi.
Bana pat diye bu işin sonu sezaryen olabilir sizi yatiracagiz dediler. Ve ben şu anda başka bir şehirde kadın doğumda yatıyorum.
Kendi doktorumu aradım. Serumla su artisi olmaz. İçin rahat olsun. Yatisini yaptır. Ciğer gelistiriciyi de vursunlar büyük bir ihtimalle seni yarın taburcu edecekler dedi. Sen dinlenmene bak dedi. Doktoruma olan güvenim sonsuz.
Ben bu şehirde doğum yapacagima inanmıyorum hani olur da beboş dogarsa dualarinizi bekliyorum.
Bu arada grupta üçüncü anne olacağım aklımın ucundan gecmezdi ve hala geçmiyor da
Ağrın falan varmı canım bebeğin kilosu nekadar bideArkadaşlar Merhaba
Ben bugun bayram ziyareti için 3 saatlik yolculuk yaptım ve arabayi ben kullandım. Daha sonra donus yolundayken bir anda karar verip 100 km daha gidip Samsun'daki görümceme sürpriz yaptık. Beboşun hareketlerini uzun süre hissedemeyince acile geldim. Nst ultrason vs derken beboşun suyu azalmış dediler. Serum verdiler. Kalp atışları daha düzenli hale geldi ve suyu da arttı dediler. Sonra ultrason sonuçları ve nst sonuçları değerlendirilmek üzere başka bir hocaya gösterildi.
Bana pat diye bu işin sonu sezaryen olabilir sizi yatiracagiz dediler. Ve ben şu anda başka bir şehirde kadın doğumda yatıyorum.
Kendi doktorumu aradım. Serumla su artisi olmaz. İçin rahat olsun. Yatisini yaptır. Ciğer gelistiriciyi de vursunlar büyük bir ihtimalle seni yarın taburcu edecekler dedi. Sen dinlenmene bak dedi. Doktoruma olan güvenim sonsuz.
Ben bu şehirde doğum yapacagima inanmıyorum hani olur da beboş dogarsa dualarinizi bekliyorum.
Bu arada grupta üçüncü anne olacağım aklımın ucundan gecmezdi ve hala geçmiyor da
Bebeğin suyu az olduğu için ve sanırım kalp atışında duzensizlik olduğu için sezaryen ile alabiliriz diyorlar.Belki doktorunun dedigine gòre yarin cikarsin insallah dogum baslamadan nasil dogum yapiyorlar
Geçmiş olsun, banada devlet hastanesinde bi doktor suyun azalmış takibe alıcaz dedi ama kendi doktoruma gittiğimde öyle bi sıkıntı Yok herşeyi normal dedi, tedbirli olmakta fayda var ama her doktorun söylediğine de kulak asıp strese girmemek gerek. İnşallah sıkıntısız ayrılırsın hastanedenArkadaşlar Merhaba
Sanırım bebek baş geliş durumuna geçince bu baskılar artıyor, bende böyle bi sıkıntı yoktu ama son bir haftadır bayağı alt tarafa baskı yapıyo sızlatıyo tuvalete çıkma ihtiyacım olmadığı halde öyle bi his yaratıyoO an akintini takip etsene bakalim gervkren mı akiyor sana mi oyle geliyor.baski bndede cok..bebek hareket ettikce artiyor adeta altim yirtiliyor
Arkadaşlar Merhaba
Aslında doktoruma sorarak hareket ettim. Hiçbir sorun olmaz demişti. Saatte bir mola verip yürüdüm. Genel olarak ne ağrım var ne de sancıAy canım benim ya niye okadar uzun süre kullandınİnşllah durdurulur allah yardımcın olsun bizleri habersiz bırakma
Canim öncelikle gecmis olsun.icini ferah tut bir gunde yola ciktin diye suyu azalmamıştır. Bende arefe gunu bebişin hareketlerinde ciddi azalma hissettgm için en yakin hastanenin aciline gittim hersey normal dediler.ve gittigim hastane doktor çok ilgisizdi..oyle olcumler verdi ki kafa karıştıracak cinsten.velhasil doktorunla konustun ve buyuk ihtimal cikarsin yarin dedi ise rahat ol.zamsninda gelsin saglikla ins.bebisin.. doner dönmez doktoruna gidersin zaten.su da var 33.haftadan sonra riske atmamak icin her küçük skntida bile yatis ypiyorlarmis diye duydum.Arkadaşlar Merhaba
Aminn. Çok teşekkür ederim. Her şey yolunda diye çıktık yola ama hiçbir şey göründüğü gibi değilmişçok geçmiş olsun canım ya inşallah bi sorun çıkmaz vallahi gitmedim annemlere şurdan 100 km ama ceaaret edemedim sahi o su bir günde azalmaz yola bağlamamak lazım bunu ama bir takım sürprizlerden de uzak durmalıyız son zamanlar geldi çattı artık çünkü bak evinden uzakta ne olup ne olmamak var 3. Olman sorun değil ama inşallah evinden uzakta doğum yapmazsın Allah şifanızı versin inşallah
Hiç ağrım yok canım. Bebeğin kilosu 2255gr. Saat 3 te yeniden nst baglayacaklar.Ağrın falan varmı canım bebeğin kilosu nekadar bide
Amin canım inşallah. Ben yarın çıkacağım inanıyorum. Hem beboş için hem de benim için en hayırlısı ne ise o olsun tabi ki.Geçmiş olsun, banada devlet hastanesinde bi doktor suyun azalmış takibe alıcaz dedi ama kendi doktoruma gittiğimde öyle bi sıkıntı Yok herşeyi normal dedi, tedbirli olmakta fayda var ama her doktorun söylediğine de kulak asıp strese girmemek gerek. İnşallah sıkıntısız ayrılırsın hastaneden
İnşallah canım. Sadece sezaryen ile alabiliriz dediklerinde şok yaşadım. Şimdi iyiyim.Aman canım ne yaptın ben de aktif olarak kullanıyorum ama şehir içinde yarım saatte bile yoruluyorum keşke o kadar sürmeseydinNeyse inşallah doktorunun dediği gibi yarın çıkarsın stres yapma güzel düşün güzel olsun
Çok teşekkür ederim canım. Sanırım risk almak istemedikleri için yatis yaptılar. Buradaki doktor da cok ilgilendi. Kendi doktorum ile iletişim halinde olacağız. Nst sonuçlarına o da bakacak. O yüzden içim biraz olsun rahat.Canim öncelikle gecmis olsun.icini ferah tut bir gunde yola ciktin diye suyu azalmamıştır. Bende arefe gunu bebişin hareketlerinde ciddi azalma hissettgm için en yakin hastanenin aciline gittim hersey normal dediler.ve gittigim hastane doktor çok ilgisizdi..oyle olcumler verdi ki kafa karıştıracak cinsten.velhasil doktorunla konustun ve buyuk ihtimal cikarsin yarin dedi ise rahat ol.zamsninda gelsin saglikla ins.bebisin.. doner dönmez doktoruna gidersin zaten.su da var 33.haftadan sonra riske atmamak icin her küçük skntida bile yatis ypiyorlarmis diye duydum.
İnşallah canım. Sadece sezaryen ile alabiliriz dediklerinde şok yaşadım. Şimdi iyiyim.
Kizlar merhaba. Herkese iyi bayramlar. Biz bayramda tatil icin annemlerin yanina geldik. Temmuza kadar kalmayi planliyorum. Yalniz benim normalde 25 haziranda kontrolum vardi, onu kacirmis olacagim. Bir sonraki kontrolumde 17 temmuzda. Acaba diyorum 2tine gidemeyeecgim icin buralarda bir yerde baktirmali miyim hersey yolunda mi diye. Yoksa beklesem mi... baktirirsam da bursada falan olur muhtemelen bana doktor onerebilir misiniz
Baska care yok canim panik daha da kötü heryonden.kafanda deli sorular tahmin edebiliyorum ama dua ve zmn.bizleri habersiz birakma.aeoÇok teşekkür ederim canım. Sanırım risk almak istemedikleri için yatis yaptılar. Buradaki doktor da cok ilgilendi. Kendi doktorum ile iletişim halinde olacağız. Nst sonuçlarına o da bakacak. O yüzden içim biraz olsun rahat.
Doktoruma ha deyince randevu alabilsek sorun kalmıyor da aylar öncesinden doluyor randevulari o yuzden toplu alıyoruz planlayıp. Bu tatili hic hesaba katmamistim planlama yaparken. Temmuz basina randevu olsaydi hic sorun kalmayacakti. En erken agustos sonuna randevu veriyorlR simdi.Artık son haftalardayız canım ben senin yerinde olsam muhakkak giderdim yine kontrol zamanı, başka doktor da olsa
Doktoruma ha deyince randevu alabilsek sorun kalmıyor da aylar öncesinden doluyor randevulari o yuzden toplu alıyoruz planlayıp. Bu tatili hic hesaba katmamistim planlama yaparken. Temmuz basina randevu olsaydi hic sorun kalmayacakti. En erken agustos sonuna randevu veriyorlR simdi.
Bursada olanlar var ise belki oraya gecebilirim doktor onerebilirlerse. Bandirma erdekteyim su anda cunku
Şimdilik ciğer gelistiriciyi doktorumun onayı doğrultusunda yaptırdım. Tüm gelişmeleri aktarıyorum. Umarım dediği gibi sabah taburcu olurum.Ay onlara kolay tabi bir ihtimal de olsa hiç düşünmeden söylüyorlar sen canını sıkma boşver. Aman ha doktoruna danışmadan da sakın bir işlem yaptırma..
Gelişmeleri mutlaka yazarım. Mesajım ile telaslandirdim siziBaska care yok canim panik daha da kötü heryonden.kafanda deli sorular tahmin edebiliyorum ama dua ve zmn.bizleri habersiz birakma.aeo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?