2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Insallah hayirlisia cikarsiniz sabah... haberlerinizi bekliyoruz canim

Canım sabah cikacaksiniz insallah ben inaniyorum bebisine ve kendine iyi bak

Cok gecmis olsun agrin falan olmamasi cok iyi insallah yarin cikarsiniz sagsaglim evinize kavusursunuz :)

N
neyaptin canim birsey sòyledilermi neseteye girsinmi tekrar

Cok gecmis olsun agrin falan olmamasi cok iyi insallah yarin cikarsiniz sagsaglim evinize kavusursunuz :)
İnşallah canım. Çok teşekkür ederim. Bir daha bulunduğum şehirden adimimi dışarı atmam...

N
neyaptin canim birsey sòyledilermi neseteye girsinmi tekrar
Girdim canım. Sanci yok kalp atışı normal çok şükür. 7 de yeniden nst olacak.

bulasiksuyu çok geçmiş olsun, umarım sadece yorgunluktan olmuştur. İnşallah yarın taburcu olursun canım.
Çok teşekkür ederim canım. İnanıyorum taburcu olacagimm :))

Anam kız sana ne oldu? Ben de senden beklemiyorum 3. lüğü Sen yakın zamanda gitmiştin aslında kontrole. Su öyle hemen biten birşey mi acaba? Neyse canım hakkında hayırlısı olsun , bu işin de bir hayrı vardır muhakkak .
Ben de bebeğin hareketlerini çok az hissediyorum şimdi içime bir kurt düştü benim de Sabah ben de bir acile mi gitsem ne yapsam?

Çok geçmiş olsun sana ve bize ders olsun birşey olmaz demeyelim artık herşeye çok dikkat etmeliyiz

Bizim cocuklar az kurtlu annisler artik dikkat edin fazladan kendinize
Ben daha temmuz ortasina kadar calisirim da soyle iyiyim hic sikayetim yok diyordum meger küçük adamim icerde ne planlar kurmuş bana
Her seyi önemsemek gerekiyor bisey olmaz normaldir demeyin deseydim daha kötü olurdu

Küçük adamim cikana kadar bizde eksiklerimizi tamamlamaya calisiyoruz esyalari besigi temizligi
O gelsin de koynuma baska bisey istemiyorum artuk

Bulunduğun yerde araştırma hastahanesi varsa oraya git bence özellerin sezaryen için bahaneleri hep aynı oluyor nedense
Üniversite hastanesindeyim canım. Görümcemin eşi de bu hastanede doktor. O yüzden biraz rahatım.

Hyrli sabahlar kizlar...@bulasiksuyu gecmis olsun cnmm..nasilsin smdi naptın ?
Bu olay yaşanmadan önceki durum gibi her şey çok güzel. Biraksalar rutin hayatıma geri dönerim. Nstde sonuçları gayet iyi. Sadece suyum haftama göre sınırın altında olduğu için risk almak istemiyorlar ve hastanede kalmamın daha iyi olacağını söylüyorlar.
Yaşadığım şehirde biri sürekli olmak üzere 2 doktora gidiyordum ikisi de hiç su ile ilgili bir şey söylemedi. Suyu benim gibi başlangıçta itibaren az olup herhangi bir sıkıntı yaşamayan ve takibine devam eden çok hasta olurmuşa. Bu yüzden doktorlar anne adayını telaslandirmadan sürece devam edermiş. Takip eden doktorunuz bu yüzden sizi su ile ilgili telaslandirmamis olabilir denildi. Bir gece daha takip edilecek tüm değerler.

Ah kıyamam sana kendi doktorun suyum azmış dediğinde ne dedi peki? En azından guvendiğin hastanedesin tanıdık da var öyle düşünmek lazım.. ama bence birşey olmıycak planlanan zamanda gelicek bebişin inşallah hep iyi düşünelim

Allah kolaylık versin sağlığın nasıl ağrıların geçtimi
Ohhh ne güzel bebiş çıkınca işin biter koklaya koklaya yatarsınız darısı basimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…