2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bulasiksuyu canım geçmiş olsun hastanede kalman daha tedbirli şu durumda suyun azalmaya devam etmezse bir süre daha beklerler. Hep duyuyorum okuyorum havuç suyu içip suyu çoğalanları eğer öyle bir imkanın varsa dene bence zararlı birşey değil nasıl olsa. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Bu mesajla bağlantılı bir sorum olacak kızlar. Az önce akıntı oldu bende. Az kıvamlı beyazımsıydı. Günlük pes kullanıyorum zaten arada akıntı oluyor diye. Memleketteyim bu arada ve bayram sebebiyle de yoruldum biraz. Çok su içemedim. Bebeğim şu anda hareket ediyor. Doğum başlaması ihtimalim nedir? Hiç tecrübe eden oldu mu

Canım benim uzun süredir akıntım var mesela bir iki haftadır yoğun ama ben enfeksiyon için fitil kullanıyorum Sen istersen bir acile git için rahat eder

Sağlıkla geldi ya canım ikizler burcunu kapıp :) yakında kucagında olacak çok az kaldı. Valla tedirgin bir şekilde heran biri doğuracak gibi bekler oldum:)

Canım benim uzun süredir akıntım var mesela bir iki haftadır yoğun ama ben enfeksiyon için fitil kullanıyorum Sen istersen bir acile git için rahat eder
Şu anda o kadar kalab
yarın doktora gitme ihtimalim var bu arda. Yarına kadar bir şey olmaz sanırım. Ama yine de heyecan yaptım tabii telaş daha doğrusu

Canın Rabbim şifa versin,bu haftaları dinlenerek geçirmeliyiz dikkat edin kendinize

Şu anda o kadar kalab

yarın doktora gitme ihtimalim var bu arda. Yarına kadar bir şey olmaz sanırım. Ama yine de heyecan yaptım tabii telaş daha doğrusu
Canim benimde bayadir akintim oluyo bazen sari bazen sûmtk kivaminda beyaz kontrole gittigimde bakti hicbirsey yom hatta arefe gúnú balgam kivaminda akintim oldu aradim pacandan su akana kadar korkma son aylarda akinti cogaliyo dedi sende ucini rahat tut

Kızlar eşlerinize babalar günü için birşeyler aldınızmı Benim eşim hafta içi geliyor ama ben bir mektup hazırladım gelince onu vericem birde kalem almayı düşünüyorum

Canim dogum oyle hmn baslayan birsey degil diye biliyorum.o akintin enfeksiyon veya mantarda olabilir bir acile gorunmeni tavsiye ederim..su az icilincede akıntı artabiliyor.panik yapma ama bir görün herzmnkinden fazla ve degisik bir akinti ise.cunku enfeksiyon ve mantar cok onemli hamilelikte gozardi etmemek lazim.hem icin rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…