2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok şükür. Bir bakıma iyi oldu canım. Tiskli gebelik uzmanı kontrol.etmiş, suyun sınırda olduğundan haberin olmuş. İnşallah Rabbim daha fazla sıkıntı yaşatmasın

Aa süper canım çok sevindim maşallah kuzucuklara inşallah zamanında sağlıkla doğar prensesler çok şükür riskli dönemi falan atlattık hepimiz

Herkese iyi aksamlar kizlar bayram dolayisiyla yazamadim. Butun sayfalari okumaya calistim bende sismeye basladim ve sabah bacagima giren krampin agrisini cekiyorum hala yoruldum heralde 3 gundur. Hepiniz iyisinizdir umarim
Geçmş olsun canım iyi diyelim iyi olalım zor kalkar oldum artık beni uyutsalarda bebiş doğunca uyansam diyorum

Çok teşekkür ederim canım muhakkak deneyeceğim. 34. Haftadan itibaren lansinohun göğüs kremine de başlayacağım. Çok korkuyorum göğüs yarasindan normalde de hassas bir bölge zaten:/

Herkese iyi aksamlar kizlar bayram dolayisiyla yazamadim. Butun sayfalari okumaya calistim bende sismeye basladim ve sabah bacagima giren krampin agrisini cekiyorum hala yoruldum heralde 3 gundur. Hepiniz iyisinizdir umarim
İyiyiz çok şükür bendede o kramplar var dr varis çorabı yazdı iyi gelir dedi. Sen nasılsın bebiş nasıl? Agırlaştık iyice yorma kendini fazla

Çok teşekkür ederim canım muhakkak deneyeceğim. 34. Haftadan itibaren lansinohun göğüs kremine de başlayacağım. Çok korkuyorum göğüs yarasindan normalde de hassas bir bölge zaten:/
Ben aldım o kremi hazıra koydum oluşumu engelliyor mu bilmiyorum ama ben sağarken yara etmiştim ondan çok çektim inşallah kimsenin ki yara olmaz ne kardeşimde oldu ne ablamda sanırım bende de olmayacaktı ama ben yaptım yarım aklımla. En iyisi bu krem doğal yöntemler dışında

Ay ben unutmuşum minnak minnak cicileri nasıl ütülenecek bu kadar minik ciciler ayaklarımda fena oturduğum yerden yaparım inşallah. Benim oğlan bebeğin çamaşırlarını sererken diyor ki anne benim cicim mi eyvah dedim bu yaramaz kıskanacak

Canim utu masasini kisalt kanepede otururken yap ama yorma kendini gerekirse az az yap dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…