2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin kilo alması için özellikle bişeyler yiyiyo musun cnm? Ben şuana kadar 3 kilo aldım
Yok canım ama normalde pek et ağırlıklı beslenmem ama ona ağırlık verdim ister istemez ne bulursam yiyorum bende 10 kilo aldım. Bence iyi bebişin kilosu artık aldığımız kilonun yarısı bebişe gidecek canın ne isterse veya yararlı gördüğün ne varsa yemeye çalış ama çok az kilo amlmışsın ki sen

Cnm benim şekerim var yediklerime hep dikkat ettim bu zamana kadar. Bide çalıştığım için herhalde. Aslında 1 hafta önde çıkıyo pamuğum ama ne biliyim sanki az geldi gözüme

Masallah canim bende bisi oldu sana sandim soradan anladim

Cnm benim şekerim var yediklerime hep dikkat ettim bu zamana kadar. Bide çalıştığım için herhalde. Aslında 1 hafta önde çıkıyo pamuğum ama ne biliyim sanki az geldi gözüme
Ay daha ne olsun canım hiç tereddütün olmasın o zaman bende şeker çıkmayonca iyice saldım kendimi inan ki ama şimdide reflü başladı o yüzden dikkate başladım yediklerime değilde miktara

Bebisin kiyafetlerini yikarken renkleri ayirdinmi canim simdi benimkiler pembisya nasil yikayacam

Ay daha ne olsun canım hiç tereddütün olmasın o zaman bende şeker çıkmayonca iyice saldım kendimi inan ki ama şimdide reflü başladı o yüzden dikkate başladım yediklerime değilde miktara
Gaviscon alsana canım anında kesiyor yanmayı. Sürekli yanma yemek borusunu da tahriş ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…