2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay daha ne olsun canım hiç tereddütün olmasın o zaman bende şeker çıkmayonca iyice saldım kendimi inan ki ama şimdide reflü başladı o yüzden dikkate başladım yediklerime değilde miktara
Cnm az az sık sık yemeğe çalış. Ne kadar az yersen o kadar rahay olur miden. Gecede rahat uyursun. Bide geç yemek yememeye çalış

Bende bugün peçeteye gelen az bir kanı görünce hastahaneye gittim açılma yoktu muhtemelen rahim ağzı yarası kanamıştı bebek iyidi ama kilosu haftasına göre az 32+0 1900 kilo çok endişeleniyorum karın çevresi küçük dedi bebeğin kilo alması için nasıl beslenmeliyim fikriniz var mı

T TubaSude cnm senin bebişin kaç gram? Ben bugün gittim 29+2 yim 1440 dedi
Şu an hiç bilmiyorum kilosunu ,haftaya pazartesi randevum var o zaman öğrenirim.Bundan önce 3 bebeğim de 3 kilo doğdu bu da aksi bir durum olmazsa erken doğum gibi ,3 kilo doğar. O yüzden hiç merak etmiyorumAncak o kadar büyütebiliyorum bebecikleri

Ben de terlik aldım iki renk Allah’ım sevmediğim ne varsa hepsine sahip oldum çok da kötü değilmiş
Terlik yaz ayında hamilelere candır ya şip şip ses çıkıyor ama giyiyorum bir güzel ayağım zaten kocamandı ayakkabıya soksam zorla çıkaramam

Terlik yaz ayında hamilelere candır ya şip şip ses çıkıyor ama giyiyorum bir güzel ayağım zaten kocamandı ayakkabıya soksam zorla çıkaramam

Ben şıp şıp almadım kız ,gayet topuklu, yüksek şık terlik aldım ,ama adı üstünde terlik işte Giyinip kendime baktıkça gülesim geliyor üzerim gayet şık altım terlik

Canım emmezse mecburen ben de sagacagim var mı ki başka yöntem? Bir tanıdığın sagma aleti vardı onu aldım tabi mecbur kalmazsam kullanmam ama her şey olabilir yeter ki anne sutu ile buyutebileyim

Canım bana da doktor öyle demişti, sonraki hafta gittiğimde çok şükür bebeğim toparlamıştı ve doktor bile şaşırdı nasıl beslendiysen öyle devam et dedi,
Her sabah mutlaka en az 2 yumurta, kaşar kesin ye. Kahvaltıdan 2 saat sonra 1 bardak süt iç ve meyve ye, öğle yemeğinde et, balık veya tavuk ve salata ye, 2 saat sonra 1 bardak süt iç ceviz, badem ye, akşama da tahıllı bir yemek ye, özellikle bulgur pilavı, nohut, kurufasülye çok iyi geliyor

Benimde peçeteye geçen hafta salı günü geldi cnm hiç bi problem göZükmüyo kendini yorduğun için olmuş olabilir dedi doktorum

Q
Bende kalkanin korudugunu duydum canim bende aldim insallah kullanabilirim :) az kaldi kavusmaya size

Teşekkür ler cevabınız için bu hafta dediğiniz gibi yapayım inşallah işe yarar

Ben şıp şıp almadım kız ,gayet topuklu, yüksek şık terlik aldım ,ama adı üstünde terlik işte Giyinip kendime baktıkça gülesim geliyor üzerim gayet şık altım terlik
Ya bende terlik hiç sevmem ama bende aldım tüylüsünden renklisinden falan zaten ne giysem yakışmıyor gibi hissediyorum terliklerle tamam oldum yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…