2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet böyle yemek lazım sen en güzelini yapıyorsun hepimizin böyle beslenmesi laızm ama ben yiyemiyorum böyle düzenli sana bebeğine afiyet kan can olsun

Evet böyle yemek lazım sen en güzelini yapıyorsun hepimizin böyle beslenmesi laızm ama ben yiyemiyorum böyle düzenli sana bebeğine afiyet kan can olsun

Sağol canım, ben de geçen haftaya kadar böyle yiyemiyordum da doktorum bebeğin kilosu haftasına göre az deyince bir korku saldı mecbur tuttum kendimi zorlayarak da olsa yedim:))

Girdim yattim hastanede bir gece hatta kasilma onleyici hap içiyorum zaten ben kasilmalarimda ntsde bazen hic bazende 10 15 arasi duzensiz cikiyor hap baya ise yariyor
İnş önemsiz kasilmalardir canım son haftalar olduğu icin gebeligin en zor kısmını yaşıyoruz Allah yardımcımız olsun.

biraz daha sabreder inşallah bebeğin canım yolun çoğu gitti azı kaldı sen de bu şekilde düzeni bozmadan devam et az kaldı

Sağol canım, ben de geçen haftaya kadar böyle yiyemiyordum da doktorum bebeğin kilosu haftasına göre az deyince bir korku saldı mecbur tuttum kendimi zorlayarak da olsa yedim:))
Böyle beslenmeye bebekte güzel kilo alır merak etme yediklerine dikkat ettikten sonra kontrole gittinmi cnm bebek almismi kilo

Ya benim bursada bi kontrle gitmeem gerekebilir. Istanbulda degilim bir syre. Bir baktirmak icinrutin kontrol. Size iyi doktor hastane soracaktim bursali anneler

_depply ve ben ayni doktora gidiyoruz Esentepe hastanesi emre uysal
İlk instgaramda takip ettim orada beğenince muayeneye gittim ve devam ettim onunla
Sende bak ig de icine sinerse gidersin 90 tl muayene ücreti

Kilodan konu acilimca bayramda kuzenimle oturuyoruz 4 tane cocugu var 32 haftada 2 kilo cikti simdide 2 kusurdur dedim aa az degilmi ben ilk cocugumu 4.5 kilo dogurdum dedi. Icimden bir canava cikasi geldi neyse dedim masallah ama doktor gunuyle uyumlu oldugunu soyledi dedim sustu ama insani cildirtiyorlar zayif olsun ne olcak sanki saglikli olsun yeter benim icin

Banada aynıları söylüyorlar annemler teyzemler kuzenlerim böyle toplumumuz var maalesef şimdi doğuncada sütün geldimi ay sütün yetmiyormu doymuyordur omdan ağlıyor bunlarda olucak

Anladım canım hayırlısıyla sağlıkla sihhatle bir dogsa da inşaallah emzirecegim gunler hayal gibi geliyor . :)

Benim şuracıkta doğurasım var valla böyle yalancı sancımı olur oğlumda okadar sancı çektim anlamadım ağrı eşiğimmi düştü 11 senede ne yaptı dktra normal diyor ama valla kaşık ağrısıdan maf oldum akşamdan belli ne haylaz çıktı bunlar ya

Banada aynıları söylüyorlar annemler teyzemler kuzenlerim böyle toplumumuz var maalesef şimdi doğuncada sütün geldimi ay sütün yetmiyormu doymuyordur omdan ağlıyor bunlarda olucak
Aynen her seyi cok iyi biliyorlar onlar hep biliyorlar ilk defa sikayet etcem ama ellerim sisiyor bir seyleri tutamiyorum dedim kv basladi neden oluyor ki hamileyim ya ondan diyorum durup dinlenip neden uyusuyor neden sisiyor gecen bir doktor dedi kac aydir adet olmuyorum ondan sisiyorum uyusmasida odem olmasindan diyip susturdum insanda sabir birakmiyorlar sen kendine bak diyecem ayip olcak

Daha bunlar iyi günlerimiz Benim Allah’dan annemler yanımda olacak onlara kızar sustururum Kayınvalidem uzakta olacak en azından loğusa stresinde olmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…