2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ler cevabınız için bu hafta dediğiniz gibi yapayım inşallah işe yarar

Rica ederim,3 ana öğün, 3 tane de ara öğün her gün mutlaka yeyin, ara öğünlerde özellikle süt, yoğurt, ceviz, badem yemeye çalışın, her gün 2 yumurta kaşar, öğlen tavuk et balık salata, akşama baklagil yoğurt vs yerseniz inş bebeğiniz toparlayacaktır

İnşallah dikkat edicem artık

Ben bunları yesem patlarım valla ben bir sabah oda çok az yiyorum şeker korkusuna bide akşam yemeği ekmeksiz süt haftada bir kaç bardak muz da hafta 3 daha fazlasını yiyemiyorum

Masallah ogluna canım saglikla doğru zmnda gelsin inş. Benimde 2 gündür karnim çok gergin cocuk çok hareket edio ama canim aciyo ya sanki cikmaya calisır gibi hareket edio. Normalde uzun yurudugumde baskı olurdu şimdi evde dolanirken yada suprge falan açtığımda karnimda kasigimda hemen baskı oluo oturmak zorunda kaliorum bu iki gün gözümü korkuttu doğuma kadar böyle mi sürücek acaba dr geçtiğimiz carsmba hersey yolunda demişti nst de sancı da yoktu ama bu iki gün iyi gecmedi

Artık normalmiş canım bak bende 3 haftadır her hafta gittim ağrılar yüzünden herşey normal olduğunu bu ağrıların Doğuma hazırlık olduğunu söyledi seninde öyledir merak etme son ayımız artık böyle olucak hayırlısıyla zamanında sağsalim doğursak hamilelik gerçekten zor bir süreçmiş

Ben bunları yesem patlarım valla ben bir sabah oda çok az yiyorum şeker korkusuna bide akşam yemeği ekmeksiz süt haftada bir kaç bardak muz da hafta 3 daha fazlasını yiyemiyorum
ben de bu kadar çok çeşidi yemeyi değil hazırlamayı bile düşünemiyorum bi çeşit yemek yapıp iki gün onu yiyoruz meyve falan hep dolapta çürüyo hazırlayıp yiyen yok

İyiyiz çok şükür bendede o kramplar var dr varis çorabı yazdı iyi gelir dedi. Sen nasılsın bebiş nasıl? Agırlaştık iyice yorma kendini fazla
Bebiste iyide hareketleri yumusadi sanki buyudukce bende 2 hafta sonra doktora gidince soyliyim gecmeyen kramp agrilarim var diye. Sismesem acayip bir enerjim var ama sisiyorum artik

ben de bu kadar çok çeşidi yemeyi değil hazırlamayı bile düşünemiyorum bi çeşit yemek yapıp iki gün onu yiyoruz meyve falan hep dolapta çürüyo hazırlayıp yiyen yok
Benim de son günlerde iştahım tamamen kapandı ağzıma tek lokma alasım yok , severek yediğim yumurtayı bile görmek istemiyorum bakalım nasıl olacak bu oğlan nasıl büyüyecek , canınız çekmesin eşim akşam pişmiş balık getirmiş resmen ağlayarak yedim

Ben şıp şıp almadım kız ,gayet topuklu, yüksek şık terlik aldım ,ama adı üstünde terlik işte Giyinip kendime baktıkça gülesim geliyor üzerim gayet şık altım terlik
Yok bende almadım normal birşey ortapedik ama bende pek terliğe alışkın değilim o yüzden şip şip geliyor hep

Canım emmezse mecburen ben de sagacagim var mı ki başka yöntem? Bir tanıdığın sagma aleti vardı onu aldım tabi mecbur kalmazsam kullanmam ama her şey olabilir yeter ki anne sutu ile buyutebileyim
Emer emer sen sık sık ver yeter ki süt gelmezse biraz sağıp emzirmeye çalış sadece sağıp biberonla vermeye çalışma çünkü sağımla bebişin emmesi arasında yine fark var süt miktarın azalır bebğin de sürekli emmesi şart sütünün sürekli gelmesi için

Çokmuş gibi geliyor ama hiç ekmek yemiyorum ve öğünlerde yediğim porsiyonlar az, mesela
sabah 9:00 2 yumurta , domates , salatalık ekmek yok,
12:00 bir bardak süt bir muz,
16:00 2 köfte salata,
18:00 1 bardak süt, 1 armut
20:00 bir kase bulgur pilavı, kuru fasülye
23:00 1 bardak süt

Böyle az az yeyince bebeğim bir haftada toparladı çok şükür kilosunu

Benim erken Doğum riskim var, sadece tuvslet banyo yemek yemek için kalkıyorum, o yüzden kayınvalidem sağolsun geldi o yapıyor, bugüne kadar kendim yapmaya çalışmıştım işte bebeğin kilosu biraz geride çıkmıştı, doktorum 2 hafta önce artık daha çok yat dedi, o yüzden kayınvalidemi çağırdık, yoksa ben de muhtemelen böyle beslenemezdim tek başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…