2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bunları yesem patlarım valla ben bir sabah oda çok az yiyorum şeker korkusuna bide akşam yemeği ekmeksiz süt haftada bir kaç bardak muz da hafta 3 daha fazlasını yiyemiyorum
Aşağı yukarı bende de aynı canım. Dolabın kapısını açıyorum bakıyorum, izleyerek doyuyorum kapatıyorum sabah ve akşam yemek yiyorum, öğlen meyve falsn atıştırma. O kadar

Aşağı yukarı bende de aynı canım. Dolabın kapısını açıyorum bakıyorum, izleyerek doyuyorum kapatıyorum sabah ve akşam yemek yiyorum, öğlen meyve falsn atıştırma. O kadar
Bizimkiler minimal olacak zaten en fazla 3 kilo olur sağlıklı olsunlarda mühim değil eskiden 2 hafta öndeydi şimdi zar zor yetişiyor gününe:)

Daha bunlar iyi günlerimiz Benim Allah’dan annemler yanımda olacak onlara kızar sustururum Kayınvalidem uzakta olacak en azından loğusa stresinde olmazlar
Artik bilmiyorum ne olcak hepsi benim yakinimdalar esim diyorki herkese tamam de kendi bildigini yap bende diyorum ki nie ben herkesi idare edecekmisim onlar beni idare etsin diyorum bosa diyorum:))

Arkadaşlar bayramda sormuştum ama kimse yoktu 30.haftadan sonra doktor değiştirmek kötümü sizce?

Ben yurtdışından döndüğüm için 29.haftada yeni doktora başladım. Doğumundan bir hafta önce değiştireni de duydum. Böyle huzurlu değilsen içine nasıl siniyorsa öyle yap derim.

Ya benim bursada bi kontrle gitmeem gerekebilir. Istanbulda degilim bir syre. Bir baktirmak icinrutin kontrol. Size iyi doktor hastane soracaktim bursali anneler
Ben medicabile gidiyorum. Doruğu önermiyorum sadece. Hayat hastanesini de eledim. Diğerleri bana uzak kaldığı için bilmiyorum.

Yedikleriniz az görünse de bol karbonhidratlı. Bu sebeple kilo almıştır bebeğiniz. Sağlıkla gelsin inşallah

Neden kilolu bebek iyidir anlayışı var hiç anlamış değilim. Ben istemem doğrusu 4 kg üstünde bir bebek. Zaten 4 kg üstündeki bebekler için bazı doktorlar annenin fazla karbonhidratlı beslenmesi sonucunda olur diyorlar. Uzun vadede hem annenin hem bebeğin diyabet riski oluyor. Sırf doğunca rahat tutayım taşıyayım diye mi düşünülüyor anlayamıyorum

Boşver valla. Ben anlatsam.... Kv eşimin kızını annesinden alıp getirdi bize. Beraber yolculukları 5-6 saat. Sabah çocuğun bana sordukları bunlar: Abla, bebek çok küçükmüş, küçük doğacak dedi babaannem. Ameliyatla alacaklarmış, ameliyattan sonra sen iki gün falan yataktan kalkamayacaksınmış... Çocuğa yolda anlatmış bunları. Bir de düşünün bu kız bebek çok küçükmüş falan muhabbetlerini kendi annesine, anneannesine filan da anlatıyordur. Zor tuttum kendimi işi şakaya vurdum, kızım ne güzel babaannenin gözleri ultrasonmuş artık doktora gitmeme gerek yok dedim gülmeye başladık.

Bilmiyorum nie kilolu cocuk istediklerini benim gucum yetmiyor cocugu tasirken bu kuzenimin 4 cocuguda 4 dun ustu dogmus kadin kendiyle grur duyuyor. Ama benim her zaman ettigim dua saglikli sihatli gucumun yettigi bir evladim olsun bende kilolu cocugun saglikli oldugunu dusunmuyorum

Allah akil fikir versin kv dene cocuga anlatilcak seylermi hic kafada yokmus kusura bakmada bazen dusunuyorum bunlar nasil anne olmuslar kv olunca duygularini mi kaybetmisler diye

Yaa boşver. Sanki çıkar çıkmaz askere yollayacaklar. Kilolu olunca kalbinde karaciğerde sorunlar oluyor bazen. Allah sağlık versin geri kalanı teferruat.

Bebiste iyide hareketleri yumusadi sanki buyudukce bende 2 hafta sonra doktora gidince soyliyim gecmeyen kramp agrilarim var diye. Sismesem acayip bir enerjim var ama sisiyorum artik
Agırlaştık artık normal ben bazen hayatımdan beziyorum hersey fazla geliyor oturuyorum olmuyor yürüyorum olmuyor bir turlu rahat edemiyorum bide yalancı sancılar kasılma falan insan bunalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…