2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merkezde mi medicabil? Hangi doktora gidiyorsun
Yıldırım medicabile gidiyorum ben. Burhan Yıldırım. İnternette var canım. Hem ılımlı yaklaşımı, insanı rahatlatması, hem benim yaşım kadar stajı olması bana güven veriyor. Niluferde ana binada olacak sezeryanım ama. Dr um öyle önerdi, acil ani durum olursa burda da yaparız ama ana bina tam teşekküllü olduğu için fiyat farkı olmadan orda yapalım dedi. Bir de sezaryen olacağıma rağmen gün vermedi. Ne zaman başlarsa o gün yaparız dedi, bir telefonuna bakar. Amaç süreci doğal zamanında tamamlamak. İşte böyle güvendim.

Bende aynı canım dktrada gittim bir sorun yok ama ağrılar fazlasıyla mevcut bide çok sinirli gergin biri oldum
Benim bu kiz bukadar enerjiyi nerden buluyo anlamadim anasida eberjik degil ama hareketleri cok sert ve sım durduragi yok hareketlerden sonrada sertlestiriyo karnimi benim sipa kasilmalari yapiyo sanki ac ben cikacam der gibi allah sonumu hatir etsin hareket etmedigi zaman gayet iyiyim ne agri nede baska bisey

Ben bilmiyorum ilk olunca bu sertlesmeler normalmi yada nezaman anormal oldugunu anlayacaz
Ben de oksijen yetmezliği yaşıyorum. Artik sanırım kasılmayı ayy doğuruyorum derken anlayacaz. Sonuçta kimse anlamadan doğurmuyor diye teskin ediyorum kendimi. İlkinde vallahi olmamıştı bunlar. Pazara gidiyordum, iki vesaitle işe gidip geliyordum. Eylül 6sı çalışıyordum. Kızlara son talimatlarımı verdim,eylül 7 kalktım duşumu aldım makyajımı yaptım gittik hastaneye. 9:30 gibi de ameliyata alındım. Bu kadarcık.
Bunda evden çıkıp 50 metre ötede bime düşünce gücüyle gidiyorum

Ya bende bende sınava hazırlandım biryandan çalıştım heryere tek başıma gittim ne Ağrı ne kasılma ne nefes darlığı hiçbirşey yoktu Allah sonumuzu hayretsin

Ben de anlamıyorum ilk kızımda 3500 civarı diyordu doğumhanede de son ölçüm de 3200 olabilir deyince bi ohhh cektim , normal dogumdu 3850 cikti geldi, ikinci de ödüm kopuyor 4u gececek diye, doktora sordum napayım da çok iri olmasın diye, hem ikinci hem erkek , genetik yapacak çok da birsey yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…