2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben normal numaram olan 36l7 aldim biraz calisorkem sisoyo ama eve gelince ayaklarimi yúksege koyunca gecoyo sanirim
Ben simdi izinliyim ayaklarim biraz daha iyi calistigimda isim surekli masabasi ayaklarimi sarkittigim.icin daha kotu oluyor ve hava sicaksa kotu oluyor

Ay kızlar ben tetenoz aşısı olmayı unutmuşum doktorumda sağlık ocağında ol demişti çokmu geç kaldım 30.haftadayım?

Yaniyorum havalar cok isindi benim kramplara bide varis agrilari eklendi doktor varis corabi verdi oda iyice sikiyo ve bunalti bu sicakta hic cekilecek gibi degil ama mecbur... en iyisi nisan sonu mayis gibi dogrurmakmis galiba ama elimizde degil iste

Ay kızlar ben tetenoz aşısı olmayı unutmuşum doktorumda sağlık ocağında ol demişti çokmu geç kaldım 30.haftadayım?
Sormalisin doktora, ben ilk gebelikte 5doz tamamladım hatta 5. Dozu bu gebelikte oldum, artık 50 sene koruyuculuğu kazandı, bir daha yok

Günaydın kızlar hepimize güzel bir gün olmasını diliyorum. Bebişler büyüdü ağırlaştık penguen yürüyüşleride başladı :) düşmeler çoğalacakmış diye duydum lütfen merdivenlerde her yerde yürürken mutlaka biyerlere tutunun çok dikkatli yürüyün düz yolda ayağımız takılır oldu benim evin boyası nihayet başladı oğlum için hazırlıklara alışverişe cuma günü başlıyorum çok mutluyum

Yedikleriniz az görünse de bol karbonhidratlı. Bu sebeple kilo almıştır bebeğiniz. Sağlıkla gelsin inşallah

Aksine, karbonhidrat değil de bol protein ağırlıklı besleniyorum, karbonhidratlı beslenmek bana, protein ağırlıklı beslenmek bebeğe kilo aldırıyormuş, Allah hepimizin evlatlarını zamanında sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip Etsin inşallah

Günaydın :) benim bir de bunların üzerine beynimin az çalışması eklendi, hem dengesiz yürüyorum hem sersem

Bacakları yukarı kaldırıp uzatmak bir de soğuk suyla masaj biraz rahatlatabilir

Gercekten var mı hala genclerde de böyle konusan
senın vucudun onu kaldırıyomus benımkı bunu
dunya obezıteyle savasırken 4-5 kılo cocuk dogurma sevdası da nedır arkadas
ya da bebegı 3 kılo altında dogurana beceremedın iması

benım bı arkadasım hep derdı kı normal dogum olacaksa bırak az olsun kılosu dogumu kolay olsun
sonrası zaten Allah ın ıznyle alıyo kıloları

düşünce gücüyle gitmenın sırrını bana da ver ne olursun:) işyerıne oyle gıdıp gelmek ıstyrm:)

Bence çok önemli bu. Doğal süreç başlamış olacak, bebek çıkmak için hazır olacak. Doktorun bu söylemine ben de güvenirdim sanırım

Bana doktorum ol demedi. Ben hiç olmadım. Tedirgin de değilim bu konuda. Bir ameliyat ya da yaralanma durumunda hastaneye gidince ne olur ne olmaz diye tekrar yapıyorlar zaten. Varsın gerekiyorsa sonradan yapsınlar. Eşim üç tane çok büyük ameliyat geçirdi hiçbirinde de yapmadılar. Çok elzem olduğunu düşündürmüyor bu bana.

Erken doguma neden olabilir dedigi icin gezmek vs yasak bana evden cikmiyorum gerekmedikce amin hepimizin yardimcisi olsun
canım iki hafta daha sabretse miniğin tamamdır gerçi en hayırlı ne zamansa o zaman doğsunlar tabi ama biz kağıt üstündeki ideaili bilip istiyoruz anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…