2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar.
ONTK , canım çok sevindim. Bebek odası ne renk olacak? Güzel güzel ciciler alacaksın. Çok merak ediyorum oradaki modeller nasıl. Foto atarsın olurmu? Ama yorma kendini bu süreçte
P Pikapii , sadece sağdan sola dönebilmek için uyanıp uyumak zorundayım. Kramplar da olmazsa olmaz. Ben yüzüstü taş gibi yatacam doğurayım bi

tabi canım kilonun kime ne faydası var 50 sene önce bu algıdaymış herkes bebek kilolu olsun gelin alırken tombul olsun vs. ama allahtan artık gençler bari biraz bilinçlendi yaşlıları da kurtaramıcaz maalesef he diyip geçelim

Olmazmi bir dolu var dogdu cocuk kucuk baskidiyla bir arkadasim depresyoba girdi cocuk kilo alana kadarda kendjne gelemedi halbuki her sekilde o cocuk bir canli be buyuyecek bunu anlamiyorlar. Ben hafif cocuk seviyorum :)) buyup kilolu oluncada toplum baskisi bu cocuga az ver bu yasta bu kilo cok demeye basliyorlar hic ortalari yok

Ben de dört gözle bekliyorum yüzüstü yatacağım günü

Kayınvalidem çocuklarını hep 5 kilo civarı doğurmuş. en son bayramda da kaçıncı baskı bilmiyorum ama övüne övüne eşimi 5 kilo doğurduğunu anlatıyordu. Ben de dayanamadım en sonunda , anne ne kadar sağlıksız zor doğurmuşsun neyse ki sana ve çocuklara bir şey olmamış dedim abartarak, şaştı kaldı sustu en sonunda

Günaydın
derin uyuyamayanlara beni de ekleyin
sabah 6 da uyandım kalktım şu anda uykusuzluk akıyor gözlerimden

şaştıysa ne mutlu
benim kv eşimi ölü doğurmuş 5 kiloymuş dediğin gibi
birde bunu anlatıyor anlatıyor
bütün çocukları yaşına kalmadan yürümüş konuşmuş

eşim dedi ki anne saçmalama sanki o zaman yaş hesabı ay hesabı tutuyordunuz
zamanı gelince yürümüşüzdür senin çocukların mucize hareket yapmadı yani dedi

ama anladı mı hayır milletinkiler yürümüyordu konuşmuyordu diye hala kendi,ni övüyordu

gençler de aynı zihniyet var çocuk kilolu doğsun
normal olsun
sütün olsun
birinden biri olmadıysa taşla anneyi bunalıma sok
kendin daha 1 sene olmadan aynı şeyleri yaşamışsın destek olacağın yerde

Sabirsiz61 nerelerde acaba
bulasiksuyu gittin mi kendi doktoruna ben mi görmedim acaba

Iyi yapmissin canim bu bahsettigim kadin zaten cati darligindan normal dogum yapamiyor sezaryanla aliyorlar ama gercekten bu kadar kilolu bir bebegi normal dogururken ya bisey olsaydi iste hic orasini dusunmuyorlar hava atacaklar ya

Günaydın..... Uykusuzlar listesine benide alın aman ya rabbi korku filmi çektim gece gece birde dişim ağrıyor ne ara uyuyorum ne ara film çektim bilmiyorum ama uykusuzum
valla uykusuzlara bende en önlerden katılabilirim. sabaha kadar sabah olsun diye dua edip alarm çalınca neden ben allahım diye isyan ederek uyandım abidik gubidik rüyalar da cabası.

Günaydın..... Uykusuzlar listesine benide alın aman ya rabbi korku filmi çektim gece gece birde dişim ağrıyor ne ara uyuyorum ne ara film çektim bilmiyorum ama uykusuzum
Aman o diş agrısı gitsin doguma kadarda uğramasın şunun şurasında azıcık birşey kalmışken.

Iyi yapmissin canim bu bahsettigim kadin zaten cati darligindan normal dogum yapamiyor sezaryanla aliyorlar ama gercekten bu kadar kilolu bir bebegi normal dogururken ya bisey olsaydi iste hic orasini dusunmuyorlar hava atacaklar ya
Bu örneklere benim bizzat annem var kadıncağız hala Doğum korkusunu atlatamadığı için benim hep sezaryen Doğum yapmamı istiyor 5.500 doğurmuş beni 15li yaşlarında o korku ve loğusalı atlamadığı için canım annem ben bu yaşındayım hala antidepresan kullanıyor ozamanda bilinçsiz insanlar artık şekerimi var yasa habire ye diye baskımı yaptılar ne yaptılarsa

Kiyamam yaa yasida baya kucukmus o yasta daha kendi gelisirken bide icinde bir insani nasil gelistirsin bebege verirken kendinden gitmis iste

Günaydın kızlar deli deli sabaha kadar döndüm durdum daha doğrusu dönmeye çalıştım panda gibi bir ara kedim geldi yanıma o mırmır yaparken uyumuşum.. istediğim gibi yatmayı çok özledim
merhaba, sizin kedinizde karnınızdaki hareketleri hissedip uzaklaştı mı sizden? benimki karnımdan korkuyor yanıma yaklaşmıyor hiç. kulakları geri atıp gözleri kocaman açıp izliyo uzaktan şaşkın şaşkın

Ev komple beyaza boyanacak canım evde sigara içildiği için boyanmadan çocuk odasını yapmak istemedim ama umdugum gibi olmadı burda bebek odası sipariş veriliyormuş begendiğimiz hiçbir bebek odası magazanın deposunda olmadığı için ve siparişte 8 ila 12 haftadan önce olmuyormuş. Anlayacağın 1 yatak birde kıyafetleri için dolap bakacam kıyafetlerini yıkayıp hazırlim yeter bana. Sona kalan dona kalır onuda anlamış oldum bunada şükür oğluşum da bekledi sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…