2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Haha eşin ne güzel söylemiş ama tabi söylediğin gibi anlayana...

Iyi yapmissin canim bu bahsettigim kadin zaten cati darligindan normal dogum yapamiyor sezaryanla aliyorlar ama gercekten bu kadar kilolu bir bebegi normal dogururken ya bisey olsaydi iste hic orasini dusunmuyorlar hava atacaklar ya
Attıkları her adımı marifet zannediyorlar. Hamile kalmadan önce de sürekli ben evlendim bir kere adet gördüm sonra hamile kaldım diye anlatıp duruyordu çok şükür Allah’a çok uzun süreler aratmadı Allah’ım bebeğimi ama insan bir kaç ayda bile üzülüyor söylenecek laf mı bunlar

Yerim ben onu ya :) benimki aksine hiç kucağımdan inmemeye başladı , kafasını karnıma koyup mırmır yapıyor , bazen güçlü tekme yiyince şaşırıyor geceleri çok yanımıza gelmezdi şimdi sürekli yanıma yatıyor mırlıyor. Ya seviyor bebişi, ya da “anne benim sen git” diyor bakalım zamanla çözeceğiz inşallah

tatlisler sıcak çok sıcak diyerek oda oda gezerek gecen ve migde yanmasi nefes darliginin eslik ettigi bir gecenin sabahindan gúnaydin herkese neolacak bu gidisatin sonu hic kestiremiyorum gecenlerde bir arkadas 7 ayda istege bagli srzeryan yapmazlarmi diye sòylúyordu suan ayni moddayim resmen perisanlari oynuyorum

bakalım doğunca ne yapacaklar çok kıskanacak diye korkuyorum. şimdiden odasının kapısından bakıp kalıyor öyle. hiç kısıtlamamaya çalışıyorum ama bakalım ne olacak. normalde bile kendi boyutlarına yakın bebek gördüğünde çok korkuyor belki bizim olunca bebek sahiplenir biraz.

Ah canım çok iyi anlıyorum seni benim elti adet günümü bilirdi arardı var mı bebek diye 5 ayın sonunda oldu ilk bebeğim amam sen gel bana sor o 5 ayı gıcıklar Allah yokluğunu verip evlat aratmasın onların dilinede düşürmesin

Ay kızlar ben tetenoz aşısı olmayı unutmuşum doktorumda sağlık ocağında ol demişti çokmu geç kaldım 30.haftadayım?

evet canım geç maalesef 30dan sonra yapmıyorlar erken doğum riskinden dolayı

Buralardayim kv ile cebellesmekten yazmaya takatim yok sadece okuyorum ama bugun son evine biraktik onu aksam donucez :))

Yeter canım, hatta beşik bile olsa yeter ilk aylar. Dolabının bir gözünü boşaltsan alır el kadarcık kıyafetleri zaten. Ben oda falan yapmıyorum, odadakı tek mavi şey beşiği . Aklı erene kadar ablalarının dolaplarına şifyonerine ortak olacak.

Bende şifonyer vs almadım kızlar bi küçük komodin boşalttım abinin şifonyeride var artık ne kadar idare ederse o minicik kıyafetlerde her yere sığar gibi duruyor aslında ama ev şimdiden kalabalıklaştı eşyalarıyla

İnşallah kıskanmaz canım güzel anlaşırlar yoksa üzülürüm gerçekten, bizimki 2 yaş civarından çok korkuyor hemen elbise dolabının üstüne saklanıyor

Amin canım Allah kimseye aratmasın , o zihniyettekilere de akıl fikir versin

İnşallah kıskanmaz canım güzel anlaşırlar yoksa üzülürüm gerçekten, bizimki 2 yaş civarından çok korkuyor hemen elbise dolabının üstüne saklanıyor
ya yicem hepsini bizimki ağır abi olmuş artık 7 yaşında hiç keyfinden taviz vermiyor. valla patisiyle tokat manyağı yapar bebişi diye korkuyorum

Bende öyle yapacam artık kendisi büyüyünce seçer odasını. Yalnız varya oğlumun odası yok ama kapı süsü 2 tane almış kv

Ayy az büyüdükten sonra abisiyle kıyafet savaşı yaparlar :)

Cahilliğime verin bir sorum olacak , hasta bezi-depend , ped, alt bezi bunların hepsi gerekli mi hangilerinden ne kadar almalıyım bir de depend orta mı almalıyım large mı ? Boyum 174 kilom 67, doğuma kadar 70 i geçerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…