2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Banada dayanamam gibi geliyor şimdiden sürekli oturmaktan sağ tarafıma ağrı giriyor ayaklarım şişiyor falan

canım sen küçük kızına hediye alıcak mısın ne düşündün benimki 20 aylık olucak doğumda kız çocuğuna ne alınır daha pek bişeyden de anladığı yok aslında ama seviniyo yeni bişy görünce cici diye

Makyaj malzemesinden emin misin canım?? :) ben kızımda koymuştum ama canım hiç istemedi, direkt dinlenmeye uzandım. Hava sıcak olacak makyaj terletir beni
A niye oyle diyorsun benim olmazsa olmazım, doğum sonrası ayna karşısında kendimi kotu görmek isdemem. Tabi herkesin makyaj konusundaki düşüncesi ayrı.

Bide şampuan duş jeli sabun diş macunu fırcası da gerikicek. Bide el, yüz, dududak, göz cevresi, vicut ve ayak nemlendirici krem losyon cok gerekli bence, doğum sonrası benim her yer kurumuştu. Nemlendirici kremleri unutmamak lazım.

Ultrason ölçümüne de güven olmuyor ki canım... kuzumu 3200 bekliyorduk 2500 doğmuştu
aynen canım çok hatalı ölçüm oluyo bebek kanala girdiğinden büyüdüğünden yeterince doğru sonuç vermiyo ama ebeler bile karnın büyüklüğünden anne babadan anlıyo iri bebektir yada zayıftır diye mesela genel olarak hep haftasıyla uyumlu çıkıyosa 3 civarı doğar ama hep bi gün iki gün geriyse 2 küsür doğar hep bi hafta önde gidiyosa belli eder kendini bi şekilde

Bencede güzel fikir ama benimkide 14 aylik olucak anlarmıkı kardeşi hediye getirmiş diye.
Tabi cocukdan cocuğa deyişiyor, kızım doğduğunda ablamın oğlu her şeyi anlıyordu 12 aylikdi daha anlamışdı kuzeni geldiğni biraz kıskanclık falan oldu ama yine cok sahiplendi kardeşim diye. Benim kizim ama ona göre gelişimi yavaş yanı anlamaz cok fazla yinede denemekde fayda var. Kucuk bir oyuncak alınır söylenir az cok anlar her halde.

Benim ki kendi siparişi verdi kardeşine Ciciobello ateşlenen bebek istiyor. Mecbur ondan alıcam. Sen de ilgi alanı neyse ona bakarak bir hediye hazırla yine de .

Minik sesli ışıklı bir oyuncak alabilirsin sen de. Yeni birşeyle oyalanır . Çocuk sevindirmek de bir sadaka o gün sadakanıza da niyetlenin kızlar, bir taşla iki kuş vurmuş oluruz

kardeş getirmiş falan hikayesini anlamaz zaten de o an kenardan izleyip oturucağına oyalanıp ilgilenicek hoşuna giden ilk defa gördüğü bişey olmuş olur

Arkadasin yazdklatina ilave bebege agiz bezi corap eldiven bi tanede yelek koy. Kndinede corap koy canım.bebege battaniye koy birde.aklima glnler bunlar simdilik

Arkadasin yazdklatina ilave bebege agiz bezi corap eldiven bi tanede yelek koy. Kndinede corap koy canım.bebege battaniye koy birde.aklima glnler bunlar simdilik
Ağız bezi eldiven koydum canım zaten setlerin içinde var eldivenle bere ayrıca yazmadım. Çorap gerek olur mu ki ya bütün cicileri patikli zaten

Ağız bezi eldiven koydum canım zaten setlerin içinde var eldivenle bere ayrıca yazmadım. Çorap gerek olur mu ki ya bütün cicileri patikli zaten
Canım bizim hastanenin verdigi listede yaziyordu bnde ilk bebis olunca listeye gore koydum.bnmde genelde patikli herseyi belki gerek olmayacak haklisin

33+3 haftadayım canım.
Cankm 34 haftadan sonra bazi doktorlar her an dogum olabilecegini dusundugu için kesiyor igneyi zaten bebegin gelisimide yolundaysa sıkıntı olmaz Allahin izniyle ben oglumda daha erken biraktim igneyi ki bende pihtilasma problemi vardi 12. Haftada birakmistim 20. Haftada asprini birakmistim yani doktoruna guven bence o da riske atmak istemez

Canım bizim hastanenin verdigi listede yaziyordu bnde ilk bebis olunca listeye gore koydum.bnmde genelde patikli herseyi belki gerek olmayacak haklisin
Yinede koyalım üşür mü ki tereddüt ettim ben ay sanki ilk bebeğim görmemişler gibiyimmmm imdattttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…