2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Seçim günü hastaneler çalışır değilmi kızlar? Az önce wc de çok tuhaf birkaç damla döküldü. İdrardan olmadığına eminim , akıntı da olabilir ama tedbirli olmakta fayda var.
Acil açıktır canım da hayırdır inşallah kan gibi mi , haber ver lütfen

Acil açık olur canım büyük ihtimal bende de arada oluyor ben sıvı akıntı diye düşünüyorum ama yine de bir görün bakalım inş birşey yoktur

Açık olur canım git baktır bir akıntıdır ama merak etme haber ver nezaman gidiceksin

Canim hemen git calismasa bile acilde muhakkak bakarlar ihmal etme insallah allahin izniyle bisey yoktur iltihaptandir bizide habersiz birakma
Gitmiyorum kızlar. Eğer suysa zaten devamı gelir, değilse gelmez. Devamı gelirse doktoru arar üniversiteye veya özel çalışıyorsa kendi hastaneme giderim. Baktım siz kıpraşıyorsunuz bu sefer bari sıramı vermeyeyim dedim

Sıra yine senin olabilir onda sorun yok ama şimdi değil sonra olsun :)

Canim kan geldiyse bi gitseydin keske.acilma falan olur durdururlar belki.kac haftaliksin suan?

Biraz uzanıp sonra kalktıysan biriken akıntı birden boşalmış olabilir , dinlen canım muhtemelen akıntıdır
Oy verdik ordan da markete ve kv uğradık geldik canım. Uzanmadım direk wc koştum. Panik filan yok çok sakinim olursa da korkacak yapacak birşey yok zaten erken doğum riskimin olduğunu biliyoruz, çantam hazır. Sıkıntı yok

Kızlar ben minik erkeğimin kıyafetlerini yıkayacağım. Kimdi hatırlamıyorum biri 60 derecede yıkadım yazmış, öyle mi olması gerekiyor ben kısa bir programda yıkarım diye düşünmüştüm 40 derece de filan. Poff bu temizlik işleri zaten hiç bana göre değil ;(

Bendim canım internetten de araştırdım 60 derecede yıkandığı yazıyordu, deterjanın arkasında da öyle yazıyor. Ben makinada baby seçeneğiyle yıkadım o da otomatik 60 dereceye ayarladı. 2 saatten fazla sürüyor yıkama süresi

Allah Allah e çekmediler mi?? Yada renkliler solmadı mı?

Allah Allah e çekmediler mi?? Yada renkliler solmadı mı?
Aslında yıkandıktan sonra bana küçülmüş gibi geldiler ama değilmiş canım şimdi ütüleme aşamasındayım bi sıkıntı yok hepsi normal:) ama sen bilirsin yine de için nasıl rahat edecekse öyle yap bence

Kan gibi değildi canım, beyaz su gibiydi. Kendiliğinden döküldüğü için şaşırdım. Ama şimdilik devamı yok. Dinleniyorum
Geçen haftaydı sanırım benim de başıma geldi. Ertesi gün doktora gittim suyu falan normal dedi. Ben de akıntı galiba diye düşündüm sormadım bile.

Seçim günü hastaneler çalışır değilmi kızlar? Az önce wc de çok tuhaf birkaç damla döküldü. İdrardan olmadığına eminim , akıntı da olabilir ama tedbirli olmakta fayda var.
Ben bir gün önce çok yorulmuştum ona yordum. Bol su içtim ertesi günlerde dinlendim bir daha olmadı

Ben ya 30 derecede yada 40 derecede hızlı yıkama programında yıkadım, çift durulama yaptırdım deterjan kalması ihtimaline önlem olarak. Bitti gitti. Üstüne de ütülüyoruz zaten, mikrop kalma ihtimali yokki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…