2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sizin iştahlarınız bende toplanmış yola +21 le devam ediyorum yok mu arttıran lider ben miyim
Takviminde artık kilo kaybi normal yazıyor, ama. E kilo kaybi aldıkca alıyorum 74 ile kilolu hamile kalan ben +10.
84 ile yola devam 90 ulaşıcam beli.

Oyle yapiyorum zaten belli olmuyor fazla simdi onla ilgili ilac kullanmaya gerek yok
Bence var canim benim lphusalığımda başıma geldi 10 gün boyunca eziremedim iğne kulandim yüzüme bir alet ile her hün maşaj yapıldı, 10 günde gecdi 2-3 ay kulanmam için ilac yazdı, ve emzirdim o dönemde, şimdi cok korkuyorum yine ayni şey olursa diye 10 gün boyunca yüzümü bile yıkamama izin yokdu 3-4 günde 1 kere falan.

Kizlar bu gun bende cok kotuyum uyku hali var bide heralde sancimmi var oglum bir yerde toplaniyor nefesimi kesiyor kendimide korkutmak istemiyorum ama bu gun herkeste bir sıkıntı var heralde

Canim yüz felci kecirmiş ola bilirsin gözünde kapanmiyorsa dr gitmen şart 1-2 günük gecikmen cok daha kotu sonuca yol aca bilir.
Bunu tekrardan yamanın korkusu olan biriyim üstelik ben.
Canim sadece sol dudagimda var kulagim enfeksiyon aldi antibiyotik kullaniyorum dr a gitsem kortizonlu tedavi edecek onuda suanda istemiyorum zaten bebege yazik gulmezsem sorun yok :)

Gecmis olsun canim belki seninki ileridir benim sadece dudagimin yarisinda var cok ileri degil simdi igne kullanmak.istemiyorum

Bende 1 kılo vermişim canım dediğin gibi fazla iştah kalmadı eskisi gibi yiyemiyorum ama bebislerimiz alır illa ki ya alır alır

Benim şeker diyetinde müdür gevreği var canım içine muz meyve doğrayıp öyle yiyorum sütle farklı oluyor sıkıldıysan deneyebilirsin
Mısır gevreğimi? Olur valla canım sağolasın. Birazdan markete çıkacağız alayım. Bugün tesadüfen denk geldi köy sütü aldım pişirdim. Onunla yerim

Güle güle giy canım gözde bi modelmiş sevindim
Teşekkür ederim, gerçekten çok hoş bir model. Sen de güle güle giy.

Ah ahh stok yapacak kadar sütüm yoktu ama bu kez olacak inşallah.

Kizlar size birsey soracam kafama takildi benim bu gòbisim sanki hic bûyûmûyo gibime geliyo hani kizcenin kilosunuda bilmesem hic kilo almiuomu diye dúsúnuyorum
Senin kendine öyle geliyordur canım. Bana göre de değişen birşey yok ama başkaları iyice büyüdün diyorlar

Çok güzelmiş canım. Güle güle giy inşallah

Gecmis olsun canim belki seninki ileridir benim sadece dudagimin yarisinda var cok ileri degil simdi igne kullanmak.istemiyorum
Canim sen bilirsin zaten brnimde yüzümün sağ tarafıydı sadıce dr 3 gün gecikdiğim için fark etmeme rağmen gelmediğim için kozmışdi.
Bide üzerne annem kızımı 10 gün emziremiyceğmi duyunca dr 6 aylik olsun bebek ondan sonra geliriz demedi dr cıldırdı resmen.
O zamana kalırsa ömür boyu boyle kalır dedi.
Ama seni rahatsız etmediğne göre gitdi değil fazla, beni cok rahatsız ediyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…