2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

A ALY92 sende bebeğin küçükken işe dönmüşsün anladığım bu ara ben o sorunla muzdaribim 4 ay gibi dönmem lazım ama resmen çevrede herkes baskı kuruyor bıraksın işi küçücük çocuk bakıcıya bırakılırmı diye devlette olsam ok ama özelde iş bulmak kolaymı sen nasıl çözdün zor oldumu bilgi verirsen sevinirim

Canim o bebeğe bakman için calişman gerek, cocuk buyutmek cok zor gercekden, ben calişmiyorum misal 1 kızımız var onun ihtiyaclarını eşim ve kp calişiyor yine evi zor gecindiriyoruz, işsizlik cok zor keşke benimde bir işim olsaydı evin butcesine katkim olurdu ama yok senin yerinde olsam işimi burakmam.

Çalışma hayatına alıştığımız için çalışmamak banada zor geliyor bizim kendi işimiz ama bende ilk 6 ay 3 saatlik falan bakıcı tutucan öyle gidicem işe ama ilk oğlumda mecburdum çalışmaya çoğu zaman annem baktı zaten annemlerle yaşadım kreşle destledim bakıcı dışında bakabilcek büyük biri varsa anne veya kv bir süre sonra kreşe de göndeririseniz belki çözüm olabilir

Kizlar hamilelikte disarda surekli olarak yemek yiyen var mi? Veya sebzeleri sirkeli suda bekletiyor musunuz? Ben az once bamya pisirdim de,tam yikayabildim mi emin degilim.bir kere sudan gecirdim herhalde bagirsak paraziti olmam insallah

Ya bende bugün kendimi adet olcak gibi hissettim hep hatta bi ara lavaboya gittim bişey geldimi diye öyle hissetmek normal mi

Kizlar hamilelikte disarda surekli olarak yemek yiyen var mi? Veya sebzeleri sirkeli suda bekletiyor musunuz? Ben az once bamya pisirdim de,tam yikayabildim mi emin degilim.bir kere sudan gecirdim herhalde bagirsak paraziti olmam insallah
Ben evde sebzeleri hiç sirkeli suya koymuyorum bol suyla yıkıyorum bugüne kadar hicbir sorun olmadı

Takviminde artık kilo kaybi normal yazıyor, ama. E kilo kaybi aldıkca alıyorum 74 ile kilolu hamile kalan ben +10.
84 ile yola devam 90 ulaşıcam beli.
Ben hamile kalmadan önce 52 dim şimdi 61 kilo olmuşum doktor bana çok kilo almışsın dikkat et Yemen'e icmene dedi ama ben zaten çok yemiyorum ki hamile kıyafetlerini de hep s beden aldım pek kilo aldığım belli olmuyor hala zayıf duruyorum nereye aldım o kadar kilo anlamadım daha da yemeye dikkat edersem bebek kilo alamaz ki zaten iştahlı biri değilim anlamadım ben şu an 7 aylık hamileyim doguma kadar cok kilo alır mıyım ki daha

Kızlar ben bı saçmalık yaptım sonradan aklıma geldi lohusa takımını pembe aldım tacla terliği mavi aldım eve geldim açtık baktım ee dedim biz niye böyle aldık biri mavi biri pembe
Degistirme ihtimalin varsa birinden birini degistirebilirsin canim cinsiyet neydi senin bebisin

Ben evde sebzeleri hiç sirkeli suya koymuyorum bol suyla yıkıyorum bugüne kadar hicbir sorun olmadı
Canim bende koymam normalde ama hamilelikte insan korkuyo kil kirduna yakalanmaktan.bamyanin ustunde de anlamlandiramadigim siyah noktaciklar vs var bir suru.bi kere sudan gecirdim aceleyle.sonra pisirdim yedim.kil kurdundan cok korkuyorum da,yakalanmak istemiyorum aklim cikiyor.pimpirikleniyorum ister istemex

Ben biseyden nekadar cok korkar ve takarsam basima gelir canim sende benim gibi evham yapma rabbim korur bebeciklerimizi

Ben dun ebebekten alisveris yapmisfim kizlar bir tane emzirme sútyeni bir tanede emzirme atleti almistim ama eve gelince bir baktim 2 side emzirme atleti sanirim bedenlere bakarken sùdyen yerine atlet almisim ben simdi tekrar sutyen alayimmi yoksa atlet yetermi

Kızlar ben bı saçmalık yaptım sonradan aklıma geldi lohusa takımını pembe aldım tacla terliği mavi aldım eve geldim açtık baktım ee dedim biz niye böyle aldık biri mavi biri pembe
Hahaha onu bende yaptım maalesef ama ben oembe giymek istiyorum pijamalarımı

Anneler karnımda hafif kırmızı çatlaklar oluşmaya başladı hemde biranda oldu.Tavsiyelerinizi alayım ne kullanmalıyım çatlaklardan korunmak için? Karnım çok sertleşti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…