2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeciklerinin kafasi assagida olan anneler hickiriklarini assagidami hissediyorsunuz acaba ben normalde yukarlarda hissediyordum bugyn sag kasigimin orda hissediyorum

Aslinda hastene geceliginde illa bebegin cinsiyetine gòre secmek sartmi canim bende kiz diye hep pembeye bakiyorum ama bazilarinda mavi falan gúzel oluyo renk olarak
Ben mavilerinde olduğunu aldıktan sonra gördüm ama zaten pembe giyecektim çok seviyorum çünkü aman bebek erkekse ben bayanım ne olacak yani

Anneler karnımda hafif kırmızı çatlaklar oluşmaya başladı hemde biranda oldu.Tavsiyelerinizi alayım ne kullanmalıyım çatlaklardan korunmak için? Karnım çok sertleşti.
Canim ben aylar òncesinden kullanmaya basladim incia diye zeytinyag òzlù bir krem ama benimde son 2haftadair alt taraftan catlamaya basladi anladimki catlayacaksa krem falan fayda etmiyo ben simdi ùstlerde olmasin diye dua esiyorum

Kizlar hamilelikte disarda surekli olarak yemek yiyen var mi? Veya sebzeleri sirkeli suda bekletiyor musunuz? Ben az once bamya pisirdim de,tam yikayabildim mi emin degilim.bir kere sudan gecirdim herhalde bagirsak paraziti olmam insallah

Canım çok merak ettim normalde de bu kadar evhamlı mısındır yoksa hamilelikte mi böyle oldu?Ben hiç bu kadar dikkat etmiyorum hem yiyip içtiklerime (normal hijyen kuralları dahilinde tabii) ne de ağrı sızılarıma. Bence bu kadar stres bebeğini etkileyebilir biraz daha rahat olmaya çalışsan keşke Yoksa ben mi fazla rahatım bilemedim :)

Canım ebebek'teki sütyen ve atletler nasıl kumaşları falan güzel rahat mı? Renk seçeneği neler? Bence 1 tane atlet al derim bu arada..

Canım ebebek'teki sütyen ve atletler nasıl kumaşları falan güzel rahat mı? Renk seçeneği neler? Bence 1 tane atlet al derim bu arada..
Kumaslari gúzel daha kullanmadim canim siyah beyaz ten rengi var canim ben 1 atlet 1 sutyen alacagima 2 sinide atlet almisim onu vermeyim nasil olsa emzirdigim surece giyecem diyorum sûtyen kesin almalimiyim sence

Kumaslari gúzel daha kullanmadim canim siyah beyaz ten rengi var canim ben 1 atlet 1 sutyen alacagima 2 sinide atlet almisim onu vermeyim nasil olsa emzirdigim surece giyecem diyorum sûtyen kesin almalimiyim sence
Disari cikarken sutyen daha derli toplu olur diye dusunuyorum

Canim sen normal olmasi gerektigi gibisin ama ben bu parazitler mikrroplar konusunda biraz takintiliyim. :)) çünkü yeni evlendigim zamanlar esimin memleketindeyken bagirsak parazitine yakalanmistim.ilac kullanmama dikkat etmeme ragmen aylarca gecmemisti.cok cektirdi bana.o günden sonra bende bi titizlik hastaligi basladi.hamilelikte ortaya cikar diye ödüm kopuyor.ister istemez evhamlaniyorum ışte.disarda yemek yiyemiyorum mesela.

Anca şu meshur fast food zincirlerinden birinde ayda yilda 1 pizza yiyorum yersem

Ben tam tersi anlamışım. Valla bilemedim ki ben her ihtimale karşı ikisinden de alayım diyorum hem yaz günü içten atlet giymek de sürekli sıkar mı acaba Bi de arkadaşın dediği gibi dışarı çıkarken sütyen daha iyi olur heralde

Tamam şimdi anladım başından kötü bir tecrübe geçmiş. Ama her zaman olacak diye birşey yok yeterince dikkat ettikten sonra kendini fazla strese sokma :) Arada ben de dışardan yiyorum artık yemek yapmakta zorlamaya başladı..

Son ayda cok kilo alanda var, hiç kilo almayanda, normal kiloyla hamile kalmişsin ve 9 kilo almişsin bence gayet iyi ireliyo. Bide sen kilo almasanda bebek alır, ben ilk hamileliğimde 23 kilo aldım 40+6 da 2850 gram doğdu.
onun 16 kilosnu verdim ama +7 kilo ile 2 hamile kaldım ve +10 şu an yani vermem gereken 17 kilo var doğuma kadar 20 olur. Ama bu bebek de.
ilk hamile kaldığım kadar kilo almama ma rağmen 33+5 de 2365 gram cıkdı yani normal haftasıyla uyumlu.
Yani annenin kilo alışıyla alakası yok bebek kilosnun cok fazla.

Canim bana hastanede atlet daha iyi oluyo dediler bende aldim birtanede sutyen alacam artik

Tamam canim sagol.aaah canim karpuz peynir cekiyo.karpuza yumulmak istiyorum ama sekerden dolayı korkuyorum :))

Anneler karnımda hafif kırmızı çatlaklar oluşmaya başladı hemde biranda oldu.Tavsiyelerinizi alayım ne kullanmalıyım çatlaklardan korunmak için? Karnım çok sertleşti.
Canım ben 12. haftadan beri başladım önceleri sadece bebek yapı sürüyordum sonra Lierac diye bi krem var onu kullan dedi herkes, bende bebek yağının içine o kremi ekledim, onu fısfıs şeklide sıkıyorum karnıma kalçama bacaklarıma falan.

Merhaba arkadaslar benım de bugun doktor kontrolüm vardı karın cevresi ölçüsüne sınırda dedi karbonhidrat ve tatlıya dikkat et dedi, ciddi söylıyorum cok önemli dedi

Ben de bunda sezeryan olacagım ve şekerimde cıkmadıgım için acıkcası hiç diklat etmedm. Hatta şöyle bi düşündüm neredeyse her gün tatlı yiyorum bazen iki kere

Insallah dikkat edecegim iki hafta sonra kontrolum var bakalım

Birinde duymuşdum oluşmuş catlakları nivea nin mavi kapakli metal kutuda kremleri varya onla gecirmiş bende deniycem.

Nasıl yani canım ne kadar fazla çıktı ki? Benim de en son 2 hafta ileri çıktı karın çevresi, şeker bende de çıkmamıştı bende rahat rahat hergüm yiyorum. Doktor da uyarmadı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…