2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim sakin ol Allah yardımcın olsun şimdi ne durumdasın yeni okudum bilgim yok . Doğum olacaksada inş saglikla doğsun kuzucuk

canım acıbademi bıraktınmı nerde yapcaksın doğumunu

Benimde karnım çok büyüdü sanırım, görenler son zmnlarin galiba diyo gecendede kadının teki parkta dudaklarıniz şişmiş ödemmi var acaba demezmi ulen sismemis yerim kalmamis kadin dudaklarima takti milletté ne meraklı yorum ypmaya

Milletin yorumları bitmiyor ki.
Dün pazardan dönerken (eşim, kızı ben) yolda bir kadın aniden bağıra bağıra benden neyin olacak diye sordu. Kadını tanımadığım için beklemiyordum şaştım bir an eşim seninle deyince toparladım kendimi

Gece rüyamda gördüm suyum geliyordu canım sana çıktı allah yardımcın olsun bişey olmaz inşallah kolaylıkla sağlıkla doğar ciğer geliştirici iğnesini takip et mutlaka doktorlar mutlaka bilir ama ihmal rtme

Ahahah oda iyimis sanane kardeşim neyi merak ediosun. Gecende annemlerin apartmanında bitane fatma teyze var uzağı zor görüyo arkamdan bağırıyo poponda biraz büyümüş kiz olcak galiba birsürü insanin içinde Yok fatma teyze erkek olcak dedim aa yanildim diyo anneme dedim bu kadın uzagi hani gormuodu bi yandan komigime gitti bi yandan sinir oldum Töbe töbe. Duymican bu tipleri

72 ile hamile kaldım şuan 82 kiloyum tatlım ama bebek iyi olunca bişey demedi drum sen kaç kilo aldın ki bu kadar tereddüt ediyorsun
Canim bende 74 ile hamile kaldım 84 üm ama boyum uzun değil 165 cm.
İlk hamileliğimde cok kilo almişdim 22 kilo veremedim vekızım zayıf bir bebek oldu ben cok kilo aldığım için şimdi en son kontrolumde kilosu iyi cıkmişdi, ama doğumda bu durum bebek acısından rısk oluşdururmu?
Kizim zayıfdı diye cok fazla zor olmadı doğumum ama cıkdiğinda mos mordu.
Cok şükür birşey olmadı ama yinede cok korkuyorum ya bir şey olurda diye.

Her şeyi doğum paketinde yazmiorlar bende yptrmayi dusunuodum neyse ozmn yptrmam heraldi sen nasılsın canm varmı agrin sizin uyku durumun nasi

Sen yine de bir sor istersen ya da ben bugün gidicem yine unutmazsam sorayım. Çünkü orda eşimi tanıyan çok kişi de var biri jest olarak da yollamış olabilir şu an emin olamadım.

Baş ağrısıyla uyandım yine parol içtim uzandım geçsin diye bekliyorum.Nörolojiye gidicem bakalım o ne diyecek..

Senin de az kalmış 36 hafta olmuş maşallah.

Geçmiş olsun canım

Günaydın kzlar Laedrii gecmis olsun cnm . nasılsın smdi... Amsi bazialrj bana kızacak ama bnde kilo almamakdan muzdaribim 57 ile hamile 61 kiloyum... Gecen gun vardi vardi kadinlsr dio hic bu jadralik durmuyorsn 5 aylik gubidin çocuğun gelişimi iyi mi. Artik bbu kervana esimde katildi bi sorun yok deme deyip duruyoryavrucumun kilosu iyi olacak bn biliyorum gozlerine sokcam o zmn bocegimiii

Benimde suan oyle karnim cok belirgin degil gecen esime yetiscem diye kan ter icinde kaldim eve geldim pestilim cikmis benle dalga geciyor bende dedim son ayima girdim farkindamisin asagida baskim var dedim de sustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…