2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar gecen gun noldu bnm bir bos gebelik ve kalbi duran bi gebeligim olmstu ya.. hastene kagitlarini ayarliyordun esimin ve bnm atılcaklar fln. Ultrason kağıtlarını gördüm iki gebeligimin ve gebelik testlerinide atmamstm onlari çift cigiç gormeyi cokkk hayal ediyordum. Neyse oturdum onları görünce agladm durdum.. sukrettm rabbime ve herkese nasip etsn die dua etttim. Esime gldim kziiyoorm osdad ağlıyorum duymadin mi bni die. Nie agliyorsun hayrola dio... Onlari bi anlik gormek bni cok kotu etkiledi nerden nereye dedmm rabbime sukurler olsun

Bn normalde hizli yureyen biriyim. Smdj yavaş yürüyorum esimde yavaş yürüyor bana ayak uydurarak snra çok yavaş yuruyo hizli yuru diyorum sende bi karar ver artık diyor. dedm bn ne dersem ona gore hareket edeceksn

Evet canım suan 35+4 olduk Allahim zmninda sağlıkla gelsinler inş. Benimde yarın kontrolum var nst sonra muane olcak. Bugun bnde basagrisiyla uyandım parol da gecrmedi seninde inş bişey çıkmaz en azından için rahat eder dr a gidince, seninki bence dönemsel yada havalarla ilgili olabilir cnm hbr ver nörolojiden sonra.

Bn normalde hizli yureyen biriyim. Smdj yavaş yürüyorum esimde yavaş yürüyor bana ayak uydurarak snra çok yavaş yuruyo hizli yuru diyorum sende bi karar ver artık diyor. dedm bn ne dersem ona gore hareket edeceksn
Bende normalde hizli yuruyen biriyim ama suan o tempoya cikinca parcalancakmis gibi hissediyorum

Sorma canım zar zor biri yakın tarih teslimi kabul etti, onunla anlaştım, bir tanesi 10 günde yapayım yazmış. İhtiyacın olduğunda bakman için o ikisini yollarım.
Ya fiyatlar çok aşırı pahalı canım bi yer buldum 150 liraya tam istediğim model ama ismi bi türlü kesinleştiremedik eşime kızdım dün akşam ama yok yani ikinci ismimiz bi türlü kesinleşemedi

Bizde dün eşimle yürüyüş yaptık Belinde fıtık var yürüyemiyor fazla bende hızlı yürüyorum diyor sakin ol 9 aylık hamilesin bıraksam koşucaksan Dönüşte artık yürüyemiycem deyip taksiye bindirdi

Kızlar bişey sorucam sezeryan dikislerinden sonra ne zaman denize girebilir bilginiz varmı? İlk doğumundan 1 ay sonra falan denize giren oldumu hiç?

Bnm esimdede fitik var ameliyat oldu ama nafile. gecen bnm belim agridi dayanamdm Allah şifa versn kocislere o agriyi hep cekiyorlar.

Digumdan sonra iyiki almammisim diyeceksin rahat ol

Her şeyi doğum paketinde yazmiorlar bende yptrmayi dusunuodum neyse ozmn yptrmam heraldi sen nasılsın canm varmı agrin sizin uyku durumun nasi
Bendeki listede kapi súsù bebege hastane cikisi profosyonel fotografci lohusa serbeti anne ve babaya hosgeldin yemegi hastane cikis cantasi anne ve bebegin kullanacagi kremler malzemeler bebegin dogumdan sonraki bútun kontrolleri anneye diyetisyen ve birde bebege òmùr boyu indirim yaziyo daha da var aklimda kalanlar bunlar canim

Ca
Canim bence abartiyorlar cok kilolu oluncada búrsuru sorun oluyo biz8m burdada bi abla var neymis o kizini 5 kilo normal dogurmus ben 3 500 dogsun yeter deyince nasil kiziyo sanki cocuk onun cocugu yani sen bosver kim nedemis saglikli sihatli zamaninda dogsun baska bisey istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…