2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bnde eskisi kadar dikkate almiyorum artık... Esim diyoki 2 kilo doğsa şükretcem bn biliyorum ki bebegim onlari sasirtack.. 5 kilo bebek mi olur cocuj dogurmus resmen

Amin canım benim benimde fıtığım var omurilikte eğilmede var bende bakalım nasıl dopurucam:) Kilo alsam çok sıkıntı çekerdim kesin
Bnm esim 66 kilo esine iyi bakmiyorsun falan diyorlar esimde diyorki onlara kilo alip napcam fıtığım var bnm diyor.

Bnde eskisi kadar dikkate almiyorum artık... Esim diyoki 2 kilo doğsa şükretcem bn biliyorum ki bebegim onlari sasirtack.. 5 kilo bebek mi olur cocuj dogurmus resmen
Bende 5,500 doğmuşum bide bildiğim uzun saçlarım var ama kafam yamukmuş vakumla çekmişlerGaribim kardeşim de 2 kilo doğdu annecim ayarını tutturamadı

Bnm esim 66 kilo esine iyi bakmiyorsun falan diyorlar esimde diyorki onlara kilo alip napcam fıtığım var bnm diyor.
Benim ki 100 kiloAma boyu uzun kalıplı bide zayıf olsa hiç yakışmaz zaten bide kafası 20 kilo eder koca kafalıBabasına benzerse Talha normal doğurmam mümkün değil

Bende 5,500 doğmuşum bide bildiğim uzun saçlarım var ama kafam yamukmuş vakumla çekmişlerGaribim kardeşim de 2 kilo doğdu annecim ayarını tutturamadı
biraz daha dursaymissin gelinlikle cikarmissin annen tutturamamis aynenn

Canim bes kilo dogurmus ama iri bebekmis seker hastasi olarak dogmus obez tanisi konulmus desigine gòre

Benim ki 100 kiloAma boyu uzun kalıplı bide zayıf olsa hiç yakışmaz zaten bide kafası 20 kilo eder koca kafalıBabasına benzerse Talha normal doğurmam mümkün değil
Bnm esim zayif ama vücudu sportif dogustan omuzlari geniş spor . Esmin annesi diyorkj bunu dogururkn cok zorlndm omuzlari yuzunde ... Esimkn bacakları bnmkinde zayif ya saka gibi

Canim hani gecenlerde yazmistim buraya bi abla var karnimin assagida olmasina sen kesin erken dogurursun diyo diye iste o abla kadin beni gòrunce konusa ak baska bi konu bulamiyo sanirim ya kiloyu soruyo ya dogum seklini yada gòbegim artik gòrdúgúm zaman yolumu degistiriyorum
Bir de gurur duyuyor, pesss

Daha önce doğum yapmış anneler doktorunuzun dediği tarihlerdemi doğum yaptınız benim esim yaninda degil doğumda burda olamıcak diye çok korkuyorum

Kızlar bugün kontrole gittim. Serklajlıyım 20. Haftadan beri kasılmalar oluyor ara ara. Son bir haftadır ağrı da eşlik etmeye başladı nst de hafif sancılar var. Ciğer geliştirici yapıldı şuan eve geldik beklemedeyiz. Her an olabilirmiş kasilmayla suyun patlayabilir dedi. Galiba sıradaki benim kızlar :)) inşallah bir iki hafta daha bekler kızım. Kilosu da 2.600 olmuş

Kizlar dún lohusa takimini siparis versim simdi baktim daha òn siparis yaziyo bu nedemek oluyo daha kargoya verilmemismi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…