2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Insallah bekler canim bebisin seni ùzmez igne gelistirici yapmislar kilosuda iyi insallah bi sorun olmaz rabbim gùzel haberler vermeyi nasip etsin

Daha önce doğum yapmış anneler doktorunuzun dediği tarihlerdemi doğum yaptınız benim esim yaninda degil doğumda burda olamıcak diye çok korkuyorum
Canim normal yapacaksan o is belli olmuyor mesela benim sancim 37+5te geldi ama kimin 42 de geliyor o bebisin keyfine bagli. Ama sezaryen olacaksa doktor gun veriyor ya da dogal dogum destekçisi doktorsa onu da bebisin keyfine bırakabiliyor herhangi bir komplikasyon olmadığı surece

hayırlısı inşallah bekler
beklemezse de 34 sınırını aşmışsın
küvöze bile gerek kalmaz inşallah

Kizlar dún lohusa takimini siparis versim simdi baktim daha òn siparis yaziyo bu nedemek oluyo daha kargoya verilmemismi yani

daha dün vermedin mi siparişi :) ancak verirler
genelde saat 3 e kadar falan verince siparişi aynı gün kargoluyorlar
7 güne kadar kargo süresi var

Ben ilk defa verdim canim genelde bu isleri esim yapiyo o iyi biliyo ondan sordum cahilligime ver

Kizlar dún lohusa takimini siparis versim simdi baktim daha òn siparis yaziyo bu nedemek oluyo daha kargoya verilmemismi yani
canım ön sipariş ne demek hiç raslamadım aldığım sitelerde ama kargoya verildiği zaman hemen hemen hepsinde kargo takip diye bi buton oluyo ordan bakıyosun nerede olduğuna

hayırlısıyla kucagına al ınsallah canım
2600 cıvarı dogarsa belkı kuvoze gırmez bıle

Bebeğin morarması muhtemelen doğum anında gelişen bi durumdur bınun için kilonu suçlamana gerek yok benimde boyum uzun değil 168im ama takma bu kez zayıflarız üzerine bende ilkinde pek önem vermedim ama bunda eski halşne bi dönmeye çabalicam zaten bu kiloların büyük kısmı doğumda gidecek

Tzadkiel onu bende merak ediyorum öğrenirsen bana da haber ver ama büyük ihtimalle biz gidicez tatile 5 dklık periyodlarla girerim arasıra diye düşünüyorum duş alma vakti kadar yani

4-5 kılo dogurunca marıfetmı oluyorms anlamıyorum bu kadınları

bı arkadasım kı durumumu bılıyor acaba sen mı tembelsın dıyo bana sakayla karısık
şaka maka cıldırdım, ben de laf soktum,
ben memnun degılım böyle olmaktan ama durumum ortada,rısklı gebelık, ve cıdden cok yoruluyorum
işe de gelıp gıtmek zorundayım ne bıcım laflar bunlar

kendım normal dogum yapmıs bırı olarak, normal dogumu marıfet sayan basarı sayan annelere bıle biüsürü laf etmısımdır

hıc empatı yok, dhaa bugune kadar bılerek veya bılmeyerek kımseyı kırmamısımdr böyle seylerde
herkes farklı sonucta kımısı 10 kılo alır kımısı 30

ne meraklılar salak salak konusmaya

belkı acıbadem sıgortanın avantajıdır , ben allıanzlıyım, foto harıc dıgerlerı var.

Sezeryanda sknti yok aynen tarih belli oluyor da nornal doğumda acaba bir öngörü yapiyirmu mesela anneme 25 26 eylül demiş 26 da doğmuşum blmiyorum burda olmaması bemi geriyor dediğin gibi ne olcağı da belli olmaz doğum isi hayırlısı olsun

Hakkinizda hayirlisi canim. Kasilma icin ilac kullanmiyormusun ona ragmenmi sancin var. Benim sancim cikmadi gecen hafta bende serklajliyim ama onlem amacli bugun iki doz igneyi oldum aksam iki doz daha olacagim ne olur ne olmaz dedik. Sancilarin kaçı gördü? Baska bir sikintin var mi? Birde vakti geldiginde normal mi olacak dogumun sezeryan mi acaba?

şu zihniyeti bir anlasam
benim görümcem 20 sene önce sezeryanla dığurmuş nedenini kendi bile bilmiyor zaten küçük evlenmiş
doğum zamanı resmi tatil diye inegölden bursaya göndermişler doktor da sezeryana almış bişi demeden
3. çocuğu var hepsi sezeryanlı tabii
ki kayınvalidesi falan cahil insanlar
bi kere duymadım ağzlarından normal doğuramadı sezeryan oldu diye

insanlar tür tür
içinde insaniyet olan bir şey demiyor da
insanlık barındıyrmayan kendi hemcinslerimiz dünyayı dar ediyor bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…